Pulzar

Partyajánló

Cinetrip plein air 4.0

Dátum 2008. augusztus 23.
Stílus ismeretlen
Cinetrip plein air 4.0 Közeleg az ősz, vége a strand- és fesztiválszezonnak, legfőbb ideje még egy nagyot csobbani, táncolni, és szájat tátani a Balaton partján.

Cinetrip plein air 4.0

Közeleg az ősz, vége a strand- és fesztiválszezonnak, legfőbb ideje még egy nagyot csobbani, táncolni, és szájat tátani a Balaton partján.
Nyárvégi egésznapos szabadtéri Cinetrip, egyedülálló hang- és látványtechnikával ismét Siófokon, a Coke Clubban. Az alkalom különlegessége a DJ-k mellett fellépő Másfél együttes, akik quadrofon hangrendszeren adnak koncertet 21 órától – közvetlenül a strandon!

A júniusi bemelegítő parti után, amikor a DJ-k az óriás hang- és LED-építményekkel tűzdelt Nagystrand mólójáról játszottak, az augusztus 23-i buli egyes részein négy kis színpad felé kapkodhatjuk majd a fejünket, melyekről a Másfél együttes tagjai (azaz Barnabás (gitár) Ujj Zoltán (dobok) Sabák Péter (basszusgitár) és Lukács Levente (szaxofon)) csavarják majd meg érzékeinket quadro-játékukkal.

Az 1991-ben alakult Másfél 2002-től koncertezik quadroban. A quadrofon hangzást lehetővé tevő mátrixolás alapötlete egy 1931-es szabadalomból ered, de az első korszerűnek mondható vizsgálatokat csak 1967-ben végezték az Audiodata Company nevű cégnél. A könnyűzenei vonalról a Pink Floyd elöljárt a technológia használatában, Azimuth Coordinator nevű csodadobozukkal a hatvanas évek végétől quadrofon hangzással kísérleteztek koncertjeiken, és 1973-mas Dark Side of the Moon c. lemezük volt az első quadrofon keverésű kiadványuk. A quadrofon hang bakeliten, 8-sávos, és szalagos magnón és természetesen élőben létezik, de a mai filmes surround fejlesztésekkel ellentétben anyagi és technikai igényei miatt sosem vált tömegcikké.

Így manapság a quadro-hangzás élvezetére marad az élő koncertélmény lehetősége, tehát irány a Balaton-part, ahol a koncert mellett reggeltől pirkadatig DJ-k, különleges lézershow és led-látvány várja a táncolni és pancsolni vágyókat.

Reggel tíztől este hétig a szokásos strandbelépő fejében lehet élvezni a természet és a technika csodáira épülő nyárzáró Cinetrippet, (10-től Solid, 13-tól Jácint, 16-tól Kaszi alkalomhoz illő sunshine chill szettje), ami este héttől hajnali négyig átmegy ingyenes vízparti pszichedelikus vizibálba: 19-től Sanyi koncertfelvezető latino black rock’n funk szettje, 21 órától a Másfél quadro koncertje, majd a Cinetrip audiovizuális fényterápium zenei válogatottja következik (22-től Waxman, 24-től Palotai, 02-től pedig Grasshop és Marvin pörgetik hanghullámaikkal a vízben és a szárazföldön bulizókat.) A balatonparti lenyűgöző látványról - a kedvező időjárás mellett - a Skylab - VJ’s from Space és a Duotrixx gondoskodik. Minifesztivál és miniibiza 1.5 évestől 4.0k felettig.

A szokásos vízparti ruházat, egy nagyobb törülköző, papucs, és ezúttal naptej is forrón ajánlott!

Strandbelépő: 8-19 óráig 700 Ft, 16-19 óráig 350 Ft, 19-04 óráig ingyenes
www.cinetrip.hu/cokeclub, www.cokeclub.hu, www.masfel.hu

A hold napos oldalán:

2008. augusztus 23. reggel 10.00-04.00
Siófok, Nagystrand

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó