Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

BACK TO THE BASICS 2. @ Barokko, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 23.
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus House, Funk, Breaks, ,
House
BACK TO THE BASICS 2.2007. november 23-án kerül sor a "Back to the basics", azaz Vissza az alapokhoz címû tantárgy újabb elõadására. Az óraadók az elõzõ kurzuson szakértelmüket, valamint lexikális tudásukat már bizonyított Collins & Behnam és Jan Oshee lesznek.Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

BACK TO THE BASICS 2. @ Barokko, Budapest

2007. november 23-án kerül sor a "Back to the basics", azaz Vissza az alapokhoz címû tantárgy újabb elõadására. Az óraadók az elõzõ kurzuson szakértelmüket, valamint lexikális tudásukat már bizonyított Collins & Behnam és Jan Oshee lesznek.

Az elsõ leckét március óta digitális formában ismételhetitek, most eljött az idõ egy újabb szeletet hasítani az õsi tudás fájának gyümölcsébõl és átrágni magunkat a következõ fejezeten a Tánczene története címû tankönyvben

Szeretettel várunk minden bárpultot támasztó lógóst, szett közben trekklistát firkáló strébert, tánctéren hevülõ testnevelésszakost és robotlámpák árnyékában kísérletezõ kémikust! A tananyag könnyebb befogadását segítõ italakció az egész elõadás során érvényben lesz, a Hölgyeknek pedig 23.00 óráig ingyenes a beiratkozás!

BACK TO THE BASICS 2.
2007. november 23. péntek, 22:00-05.00
Barokko Music Club - a Barokko Club & Lounge alagsorában
Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
dj-k: Collins & Behnam, Jan Oshee
belépõ: 1000 Ft, Hölgyeknek 23.00-ig ingyenes!

http:/​/​www.stigmatech.com/​mix/​jan_oshee_live@_back_to_the_basics_part_I_070302.mp3

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó