Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 200 Ft

Partyajánló

AAD Special - Dominik Eulberg @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 24.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Tech-house, Minimal, Electro, House
AAD Special - Dominik EulbergRepetázunk Dominik kliki-minimál vilagából, bár a Dokkoló utan most egy nagyobb hajón (A38) és hétvégén pörgeti lemezeit a német house mágus és az AAD gárdája.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

AAD Special - Dominik Eulberg @ A38, Budapest

Repetázunk Dominik kliki-minimál vilagából, bár a Dokkoló utan most egy nagyobb hajón (A38) és hétvégén pörgeti lemezeit a német house mágus és az AAD gárdája.


Mix: http:/​/​www.chi-recordings.com/​zenek/​mixek/​Dominik_Eulberg_at_FullSpectrum_270505.mp3

Dominik Eulberg (D)

Dominik Eulberg 1978-ban látta meg a napvilágot egy barátságos kis helyen Westerwaldon, kéz a kézben járva és legnagyobb békében élve a természettel. Egy idő után a hűvös westerwaldi szél Bonnba repítette főhősünket, ahol is serényen belevetette magát az öko földrajzba, gondolva a későbbi Greenpeaces karrierjére is. A természet szeretete a zene iránti csillapíthatatlan rajongása mellett a legmeghatározóbb dolog életében. Akkor is lelkes természetbarát, amikor új hangokon dolgozik. Különféle természethangok teszik ki repertoárját, s ezek adnak organikus, élénk karaktert számainak. Függetlenül attól, hogy békabrekegésről avagy madárcsicsergésről légyen szó, Dominik Eulberg mindig talál a dalaiban elég helyet éneklő állatainak. Az elektronikus zene iránti rajongása már nagyon fiatalon megmutatkozott. Barátaival együtt éjszakákon keresztül hallgatták az akkor rendkívül misztikusan csengő számokat Sven Väth-től a ”Clubnight” rádió show-ban. Ez az időszak örökre megpecsételte sorsát, és egy életre ehhez a világhoz láncolta. Elkezdett lemezeket vásárolni, tanulta, hogyan kell játszani. Figyelme kezdetektől fogva az innovatív, experimentális zenékre összpontosult, ‘95-ben felszerelkezett egy csomó zenegéppel és elkezdett élőben játszani. Első megjelenései Mathias Schaffhäuser kiadójánál, a Ware-nél és a Raum Musik-nál jöttek ki. Később találkozott Riley Reinhold-dal és Jacqueline Klein-nel, amiből egyenesen következett gyümölcsöző kapcsolata a Traumschallplatten-nel és a Trapez-zal. A Traumschallplatten-nél jelent meg első albuma: a “ Flora & Fauna”. Később már feltűnt olyan kiadóknál is, mint a Fabric, vagy a Coccon! Mint remixer pedig olyan alanyokat szerzett magának, mint Hell, Roman Flügel (Alter Ego), Le Dust Sucker, Tiefschwarz, vagy Nathan Fake. ……aztán minden olyan gyorsan történt. Megválasztják a 2004-es év felfedezettjének és harmadik legjobb producerének Németország legtekintélyesebb elektronikus zenei magazinja, a Groove szavazásán, a Raveline Magazin közönségszavazatai alapján debütáló albuma, a “Flora & Fauna” a harmadik legjobb album, a Groove és a De:Bug Magazin szerint pedig a 2004-es év ötödik legjobb albuma. …… ez a fiú fog fellépni nálunk az Ablak-a-Dubrán immár másodszor, úgyhogy ismét egy durvulós lötyögésnek nézünk elébe!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó