Pulzar

Partyajánló

25. MŰVÉSZETEK VÖLGYE FESZTIVÁL- Balaton Method x NVC helyszín @ Taliándörögd

Fellépők
Dátum 2015. július 29. – 2015. augusztus 2.
Helyszín Taliándörögd
Stílus Electro, Minimal, Techno
25. MŰVÉSZETEK VÖLGYE FESZTIVÁL- Balaton Method x NVC helyszínNagy örömünkre szolgál, hogy az idei, jubileumi, 25. Művészetek Völgye fesztiválon lehetőséget kaptunk, hogy a Balaton Method csapattal karöltve, közösen összeállítsuk a legendás Klastrom helyszín utolsó 4 napjának programját.Taliándörögd

25. MŰVÉSZETEK VÖLGYE FESZTIVÁL- Balaton Method x NVC helyszín @ Taliándörögd

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei, jubileumi, 25. Művészetek Völgye fesztiválon lehetőséget kaptunk, hogy a Balaton Method csapattal karöltve, közösen összeállítsuk a legendás Klastrom helyszín utolsó 4 napjának programját.

A Balaton Method egy mai magyar zenei tabló egészestés mozifilmbe csomagolva, melyben 17 zenekar és több száz zenész vesz részt. Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr 2011-ben találták ki, hogyan is szeretnék a számukra fontos zenekarokat eljuttatni a potenciális közönségükhöz. Ez lett a Kodály Method, és az egyedi hangulatú, különleges forma- és hangzásvilágú videóik hamar sikert arattak, s az élő zenével felvett daloknak most végre a Balaton Method által méltó lezárása érkezett.

Az NVC a magyar zenei-kulturális életben lassan egy évtizede jelenlévő zenész/dj/promoter alkotócsapat, amely számtalan olyan hazai, illetve nemzetközi produkciót mutatott be Budapesten, melyek valamilyen módon új színt hoztak a könnyűzenei életbe, vagy előremozdították azt. A 2015-ben 10. évét ünneplő NVC idén egy minden eddigit felülmúló, jubileumi rendezvénysorozatot szervezett, melynek kiemelkedő állomása a lesz a Művészetek Völgye fesztivál.

Július 29. és augusztus 1. Között délutánonként a Balaton Method filmből megismert zenekarok lépnek fel, úgymint a Middlemist red, vagy az Elefánt, ezek után rendszerint elektronikus zenei produkciókat hallhatunk majd. Két igazán friss és előremutató külföldi fellépő is elfogadta a szervezők meghívását, ők a svéd melódikus minimal techno Gidge és a brit kísérleti elektronika producer Untold. A magyar dj-k az NVC csapat saját fellépői mellett a budapesti underground szcéna mozgatórugóinak számító csapatokból kerültek ki, úgymint a Farbwechsel, a Technokunst, a Lavalava, vagy a Monkey6. A látványról a VJ Centrum csapata gondoskodik majd, akik esténként az egyébként is speciális látványt nyújtó templom romokat vetítik majd meg.

Mindenkit várunk szeretettel, reméljük, közösen veletek hagyományt tudunk teremteni!

A színpad Facebook eseménye: https:/​/​www.facebook.com/​events/​954882484532784/​

Művészetek Völgye Facebook esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​192567834250089/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó