Pulzar

Partyajánló

Larm // Soft Rocks @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. január 10.
Helyszín LÄRM
Stílus Disco, House, Minimal
Larm // Soft RocksA Soft Rocks név mögött egy a hatvanas éves pszichedelikus rockjával és a hetvenes évek egzotikus diszkó hangzásával mélyen átitatott londoni négyes áll. Ezeket az itatásokat keverik a korai house nyers hangzásaival, aminek eredménye egy indokoltan kézfeltevős, sikongatós, ösztönbátor tánczene. Átmixelték már MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions, Beautiful Swimmers, Social Disco Club és Runaway zenéit.LÄRM

Larm // Soft Rocks @ LÄRM

A Soft Rocks név mögött egy a hatvanas éves pszichedelikus rockjával és a hetvenes évek egzotikus diszkó hangzásával mélyen átitatott londoni négyes áll. Ezeket az itatásokat keverik a korai house nyers hangzásaival, aminek eredménye egy indokoltan kézfeltevős, sikongatós, ösztönbátor tánczene. Átmixelték már MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions, Beautiful Swimmers, Social Disco Club és Runaway zenéit.

Első albumuk, a 'The Curse of Soft Rocks' az ESP Institute-nál jelent meg. Ezután jött az all-sztár remix LP, amin közreműköditt Andrew Weatherall, Cos / Mes LEXX, Cosmodelica, Tiago, Young Marco, Beautiful Swimmers, Justin Vandervolgen, Ray Mang és még sokan mások. Most San Francisco, Oslo, Bansko és Hokkaidó után a pesti fekete techno lyukat zavarják össze rockkal.

■ LINEUP ■

Soft Rocks / ESP Institute /

DJ Suhaid

Crimson

Splatter

■ BE ■

1000

www.facebook.com/​events/​1529862300599672/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó