Pulzar

Partyajánló

MOVE Special @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2014. május 21.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House
MOVE SpecialNyári szezonunk második kiemelt eseményén a párizsi house /techno szcéna tündöklő csillaga, MOLLY vendégeskedik nálunk.Akvárium Lokál

MOVE Special @ Akvárium Lokál

Nyári szezonunk második kiemelt eseményén a párizsi house /techno szcéna tündöklő csillaga, MOLLY vendégeskedik nálunk.

A szóban forgó hölgy kiemelkedő tehetségét mi sem igazolja jobban, minthogy karrierjének hajnalán már a legendás REX Club rezidenseként léphetett a pultba, ahonnan útja az egyenesen az európai szcéna felsőházába vezetett. Nevét a legnagyobb klubok tűzik műsorukra; mint a Panorama Bar, a Club Der Visionaere, a frankfurti Robert Johnson vagy épp az amsterdami Trouw, emellett persze a párizsi underground legfelkapottabb eseménye a CONCRETE sem habozik őt rezidens szerepben reprezentálni. Molly producerként sem vall szégyent; sőt, munkáit többek között a Rekids és a Street Knowledge is jegyzi.

A francia djane hazájára jellemző kifinomult ízléssel válogat. Szettjeiben kimért eleganciával ingázik a körmönfont deephousetól, a kortárs technoig. Május 21-én Molly a MOVE Special vendége lesz, vendéglátója ezen a becses szerda estén nem más mint Polarize.

www.facebook.com/​events/​1431390623781547/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó