Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 990 Ft
Diákkal elővételben1 000 Ft
nélküle1 500 Ft

Partyajánló

Djfestival& verseny @ Corso Bevásárlóközpont mélygarásza

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Corso Bevásárlóközpont mélygarásza, Kaposvár
Stílus House
Djfestival& versenyA 2008. őszén Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat országos turnéja végre Kaposvárra is elérkezett! A tisztán magyar lemezlovasokra építő megapartik célja, hogy professzionális körülmények között, csúcsminőségű hang és fénytechnikával, vizuál show-val és szervezéssel biztosítson terepet a hazai house és techno szcéna legjobbjainak.Corso Bevásárlóközpont mélygarásza

Djfestival& verseny @ Corso Bevásárlóközpont mélygarásza

A 2008. őszén Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat országos turnéja végre Kaposvárra is elérkezett! A tisztán magyar lemezlovasokra építő megapartik célja, hogy professzionális körülmények között, csúcsminőségű hang és fénytechnikával, vizuál show-val és szervezéssel biztosítson terepet a hazai house és techno szcéna legjobbjainak.

A turné a legendás Veszprémi Sportaréna, a Pécsi Expo-center, a Győri Egyetemi-csarnok, Szolnok és Baja városa után Kaposváron a Corso Bevásárló Központ mélygarázsában várja a régió elektronikus zene rajongóit! Az országszerte több ezer embert megmozgató giga buli így egy valódi csemegével lesz megspékelve, hiszen a mélygarázs a zenei stílushoz leginkább illő indusztriális és futurisztikus környezetet fogja majd biztosítani. A kora este megrendezett dj versenyre is érdemes jelentkezni, mert annak győztese az esti nagy bulin is felléphet majd több ezer ember előtt. A 20.000watt Outline Butterfly hang, a video kivetítők és a sztár lemezlovasok garanciát jelentenek egy eddig a városban soha nem látott megabulira!
 
Ráadásul szervezők különlegesen olcsó belépővel várják a diákokat, a délután megrendezett Tanévzáró fesztivál záró programjaként egy igazi megabulit ígérnek!
 
BELÉPŐ:
Diákigazolvánnyal elővételben: CSAK! 1000 FT
(Az elővételes jegy mellé hozd magaddal diákigazolványod is, mert rendezőink a kedvezmény jogosultsgát a bejáratnál ellenőrzik!)
Normál elővételes jegy: 1500 FT
Helyszínen: 1990 Ft
JEGYELŐVÉTEL:
Lakoma Bár - Kaposvár, Corso Bevásárlóközpont
INFOLINE: + 36 70 392 05 40
START: 22.00 ZÁRÁS: 6.00   
CÍM: 7400, Kaposvár - Áchim András u.4.

Kapcsolódó cikkek

  • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

    Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó