Pulzar

Partyajánló

Crisis ▩ ▩ Ivan Smagghe

Fellépők
Dátum 2020. február 1.
Stílus Electronic
Crisis ▩ ▩ Ivan SmaggheIvan Smagghe kilencvenes évek elejétől induló pályájának durván elnagyolt leiratába is könnyű beleszédülni. A citált nevek, stílusok korszakos kollaborációkat (Black Strobe, It's a Fine Line, RMNW), kompilációkat, mixeket (Bugged Out!, Death Disco, fabriclondon) és merész kiadókat (Kill The DJ, Les disques de la mort) takarnak, legyen szó akár Arnaud Rebotini-ről, Tim Paris-ról, Roman Flügel-ről, hedonista electro house-ról, electroclashről, vagy sérült leftfield techno-ról.

Crisis ▩ ▩ Ivan Smagghe

Ivan Smagghe kilencvenes évek elejétől induló pályájának durván elnagyolt leiratába is könnyű beleszédülni. A citált nevek, stílusok korszakos kollaborációkat (Black Strobe, It's a Fine Line, RMNW), kompilációkat, mixeket (Bugged Out!, Death Disco, fabriclondon) és merész kiadókat (Kill The DJ, Les disques de la mort) takarnak, legyen szó akár Arnaud Rebotini-ről, Tim Paris-ról, Roman Flügel-ről, hedonista electro house-ról, electroclashről, vagy sérült leftfield techno-ról.

A francia dj-producer-kiadófőnökben lakó öntörvényű punk egy trendérzékeny, divatos figura is, akinek ugyanúgy belefér egy headliner jelenés a Rex Club Paris house-szentélyében, egy remix Tiga-nak, vagy az XX-nek, mint aktuális duó inkarnációjának (Smagghe & Cross) kísérleti agymenése Vladimir Ivkovic kiadóján, vagy egy izraeli cold wave újrakiadás mellett egy litván narkódiszkó trip a sajátján. Halhatatlansághoz persze elég lenne annyi is, hogy ő Andrew Weatherall kedvenc dj-je, de szerencsénkre Ivánt saját mítoszát illetően sem hagyta el soha a humorérzéke, és ezen ő röhögne a leghangosabban.

▩ ENTRY
23:00-00:00 2.000 HUF
00:00-06:00 2.500 HUF

▩ LINE-UP
Ivan Smagghe [Les Disques De La Mort – FR]
DJ Crimson
Imre Kiss
Vedat Akdağ

www.facebook.com/​events/​2257755711184086/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó