Pulzar

Sobekin w/ Whitesquare (Life And Death) flyer

Partyajánló

Sobekin w/ Whitesquare (Life And Death)

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 28.
Stílus Electronic
Sobekin w/ Whitesquare (Life And Death)Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra. Üdvözlet az olasz fővárosból, Rómából. A vájt fülű Whitesquare 2012 óta gyűri a lemezjátszókat elsősorban a house és techno határvonalait feszegetve. Eklektikus zenei palettán mozog, amelyben több más stílus hatása is felfedezhető. Produceri munkái játékos, ritmikus utazások, amelyeket a legnagyobb house legendák - Dixon, Solomun, Ame stb. - évek óta szinte minden szettjükben játszanak. Több kiemelkedő release a Freerange Recordson, a Keinemusik fiúk VOD labeljén és saját kiadóján (Whitesquare Series) vezette őt a legendás DJ Tennis mellé; a legújabb Whitesquare EP augusztus 30-án landol a Life And Death-en. Sobek: ,,Maurice-al tavaly találkoztam először, a párizsi FAUST klubban játszottunk együtt. Hatalmas ember minden szempontból és egy igazi zenei zseni. Nagyon várom, hogy megmutathassuk őt a budapesti közönségnek!" Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod! Whitesquare Sobek Age limit is 20+ Entry: Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

Sobekin w/ Whitesquare (Life And Death)

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Üdvözlet az olasz fővárosból, Rómából. A vájt fülű Whitesquare 2012 óta gyűri a lemezjátszókat elsősorban a house és techno határvonalait feszegetve. Eklektikus zenei palettán mozog, amelyben több más stílus hatása is felfedezhető.

Produceri munkái játékos, ritmikus utazások, amelyeket a legnagyobb house legendák - Dixon, Solomun, Ame stb. - évek óta szinte minden szettjükben játszanak. Több kiemelkedő release a Freerange Recordson, a Keinemusik fiúk VOD labeljén és saját kiadóján (Whitesquare Series) vezette őt a legendás DJ Tennis mellé; a legújabb Whitesquare EP augusztus 30-án landol a Life And Death-en.

Sobek: ,,Maurice-al tavaly találkoztam először, a párizsi FAUST klubban játszottunk együtt. Hatalmas ember minden szempontból és egy igazi zenei zseni. Nagyon várom, hogy megmutathassuk őt a budapesti közönségnek!"

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Whitesquare
Sobek

Age limit is 20+

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR


Flyer

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó