Pulzar

Partyajánló

IB pres. Isak GOMEZ @ InToto Budapest

Fellépők
Dátum 2019. július 20.
Helyszín InToto Budapest
Stílus Tech-house
IB pres. Isak GOMEZIsak Gomez Santiago de Caliban (Kolumbia) látta meg a napvilágot, 11 éves korától dj pályafutására készült édesapja discójában, ahol már igen fiatal kora ellenére lemezeket mixelt.InToto Budapest

IB pres. Isak GOMEZ @ InToto Budapest

Isak Gomez Santiago de Caliban (Kolumbia) látta meg a napvilágot, 11 éves korától dj pályafutására készült édesapja discójában, ahol már igen fiatal kora ellenére lemezeket mixelt.

Isac karriere 2008-tól kezdett felfelé ívelni, mint Tech House DJ és producer, amikor Cali legjobb akadémiáján a Mix Master Djkkel kezdett el együtt tanulni és privát partikat szervezni.
18 évesen több kolumbiai klub residensévé vált, mint a Tropical Cocktails, Malibu Lounge, Cave Club, Penthouse 1800.
2014-ben Svájcba költözött, ahol többek között fellépett az Alice Chooban, a Babette Clubban, a Below Clubban, a Hang Over Clubban. A klubélet mellett több neves underground fesztivál line-upjában is helyett kapott világszerte (Franciaország, Svájc, Japán, Németország).
2015-ben indította útjára rádió podcastjét is „Planet of Bass Podcast” néven, mely SoundCloudon és MixCloudon is hallgatható. Pillanantnyilag a Ciuff Records égisze alatt tevékenykedik a legjobb svájci djkkel körbevéve.

www.facebook.com/​events/​2051239751836431/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó