Pulzar

Partyajánló

LÄRM ▩ Dalmata Daniel

Fellépők
Dátum 2018. június 30.
Stílus Electronic
LÄRM ▩ Dalmata DanielDalmata Daniel ismét a LÄRMben, hisz a decemberi Betonkustos split sorozat inditó launch parti után, most a fősodor hetedik azaz a DD007 kiadvány megjelenését ünnepljük az olasz elkövetővel, illetve fegyvertársával és legendás lokál lemezlovasokkal.

LÄRM ▩ Dalmata Daniel

Dalmata Daniel ismét a LÄRMben, hisz a decemberi Betonkustos split sorozat inditó launch parti után, most a fősodor hetedik azaz a DD007 kiadvány megjelenését ünnepljük az olasz elkövetővel, illetve fegyvertársával és legendás lokál lemezlovasokkal.

Teslasonic 'Quantum Paradox' EP-jével csatlakozott a Dalmata családhoz, amely szuper űrös/discos electrokat tartalmaz és még megfejelték THE HACKER remixével, a legendás francia pionírtól. Teslasonic már rutionos róka, pár lemezen túl van, és jó néhány remixen, és még több válogatáson szerepeltek trackjei, de többek között ő a MinimalRome Label egyik társ alapítója és oszlopos tagja az olasz szcénának és nem is egyedül érkezik hozzánk élő produkciójával.

Hanem itt lesz velünk még Heinrich Dressel is, szintén élő performansszal, szintén Rómából, szintén társalapitója a MinimalRome kiadónak és vezér alakja az olasz elektronikus zenei szintérnek. Zenéje valamivel szofisztikáltabb mint társáé, bár mind ketten tudós nevet viselnek. Dresselnél általában az electroról a hangsúly inkább disco-n, vagyis a sötét, néhól már film zeneszerű vagy horror hangulaton van. Legowelt is nagy ranjongója ki is adta saját kiadójánál a Strange Life Recordsnál több lemezét, de jelentek meg anyagai például a Bordello A Pariginál, Cyber Dance Recordsnál, Mannequin (Label + Mailorder), Slow Motionnál is, de a Dalmata Danielnek is csinált már remixet DD006 lemezre.

Lokál szupportnak hagyomány szerint Dalmatáék kedvenc DJiket kérték fel. Akik nem kisebb nevek, mint a legendás DJ Crimson és Galactic Jackson, nomeg lesz még Max Sinclair mint Dalmata házigazdi.

▩ ▩ ▩
▩ BE 1500 HUF

▩ LIVE
Teslasonic [LIVE / IT]
Heinrich Dressel [LIVE / IT]

▩ DJ
DJ Crimson [ikz / Szép Booking /​ Férfimunka]
Galactic Jackson [Ballacid Records]
Max Sinclair [Dalmata Daniel]

www.facebook.com/​events/​251313412109820/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó