Pulzar

Partyajánló

★ Budapest Calling 05 BDAY ★ Eelke Kleijn + YOTTO @ Tesla Budapest

Fellépők
Dátum 2018. május 5.
Helyszín Tesla Budapest
Stílus House
★ Budapest Calling 05 BDAY ★ Eelke Kleijn + YOTTOMinden csillag összeállt a Budapest Calling 5. szülinapi bulijára!Tesla Budapest

★ Budapest Calling 05 BDAY ★ Eelke Kleijn + YOTTO @ Tesla Budapest

Minden csillag összeállt a Budapest Calling 5. szülinapi bulijára!

Az év 5. hónapjának, 5. napján, 5-en fognak a DJ pult mögött állni és Eelke + Yotto 5 órán keresztül zenélnek nekünk! Ha eddig nem hittél a számok bűvös erejében akkor most fogsz! Mind az 5 érzékszervedre hatni fogunk!

A modern elektronikus zene két fiatal csillaga egyesíti erejét ezen a mágikus estén. Eelke Kleijn a Budapest Calling 2. szülinapjának, Yotto pedig a 4. szülinapnak volt a főszereplője. Két óriási kedvenc, akik most először lépnek fel együtt Budapesten!

CSILLAGOS 5-ÖS BULI ★ SAVE THE DATE ★ 05.05 ★ BPC BDAY 05

LINEUP
Eelke Kleijn
Yotto
Indigo Theory (live)

★ JEGYEK ★
>> https://oneticket.hu/eelke-kleijn-yotto-budapest-calling-05-bday-1555
early bird: 2500 HUF // SOLD OUT
elővétel I.kör: 3000 HUF // SOLD OUT
elővétel II. kör: 3500 HUF
elővétel III. / helyszínen: 4000 HUF

offline jegyek: Oneticket jegyirodában megvásárolhatók (munkanapokon 10-18 óráig elérhető)

www.facebook.com/​events/​1786494318312104/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-02-14] DER MORGEN & ATTACHÉ RECORDS pres. FLORIAN MEINDL
    @ Tesla Budapest

    Nem tudod, hogy mondd el mennyire szereted? Mondd el techno-val! A Der Morgen és az Attaché Records szembemegy a Valentin-napi giccsel és minimal techno-val üzen a Tesla közönségnek. Az ünnep főhőse az osztrák származású Florian Meindl, aki végül Berlinben tette rá kezét a szcéna ütőerére.
  • [2015-02-13] Tesla Love Club - Valentine's Day
    @ Tesla Budapest

    Tesla Love Club - Valentine's Day / LEVI DA CRUZ / CANARD / B.CRAACK
  • [2015-02-07] Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS
    @ Tesla Budapest

    A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Bele sem szabad gondolni, ez összesen hány óra kökemény bass zene fülbe küldését és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában mindenesetre először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.
  • [2015-02-06] Tesla Live Club - Lotfi Begi Bday
    @ Tesla Budapest

    Ezen a héten ünnepi Live Club-bal jelentkezünk, hiszen Lotfi Begi születésnapját ünnepeljük. Szórjuk a konfettit, vágjuk a tortát, miközben az ünnepelt azon dolgozik, hogy a legbulisabb dance slágereket pakolja szettjébe. Ráadásul a jeles nap alkalmából a Compact Disco énekese, Walkó Csaba is csatlakozik hozzá a színpadon, hogy élő ének improvizációkkal tegye egyedivé zenésztársa szettjét.
  • [2015-01-31] Contra Mundum & Akkult pres. Half Clock
     

    Továbbra is az in medias rés megtalálására törekszünk, úgyhogy térjünk is gyorsan a lényegre! Az ígéretes adottságokkal rendelkező és a közelmúltban kapuit megnyitó Tesla és az underground techno/house szcénában még mindig üde színfoltnak számító Contra Mundum kollaborációjaként mutatjuk be nektek idénynyitó rendezvényünket, mely a "mindössze" 12 órás nyitvatartás végett a Half Clock fantázianevet kapta. Az idő szűkösségének kárpótlásaként nem megszokott, ám mégis újdonságértékben gazdag back 2 back felállások összeállításával kedveskedünk nektek.
  • [2015-01-30] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    Ismét egy nagypályás DJ veszíti el Tesla-szüzességét. Ezúttal Soneec ízlésén és tudásán a sor, hogy a Teslára hangolódva olyan zenéket szórjon a tánctérre, amik marionett madzagokként képesek mozgatni a lábakat. Soneec a ‘90-es évek óta aktív, szerte a világon olyan klubokat járt meg, mint a Turnmills (London), a Panama (Amsterdam) vagy az Es Paradis (Ibiza).
  • [2015-01-24] ANDREW CHRISTIAN & MATINÉE Budapest PRES: YoÜ! & Ultra Naté
    @ Tesla Budapest

    A ‘90-es éveket divat szeretni. És sok zene valóban örökérvényű, főleg ha azokra a gyönyörű, amerikai house groove-okra gondolunk, amikre Ultra Naté hangja is megszólalt a legendás Strictly Rhythm kiadónál. A 2013-as teltházas koncert után itt a ráadás!
  • [2015-01-23] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    Nem titkolt szándékunk, hogy a péntek összeforrjon fejben a Tesla szóval. Ennek érdekében a lassan szokássá váló pénteki Live Club programját is olyan extra fűszerekkel szórjuk, aminek lehetetlen ellenállni. Aromaterápiás kezelésünk elsősorban a füleknek szól, de haladó szemléletű bartendereink arról is gondoskodnak, hogy olyan különleges italokkal ismerkedjetek meg, amik számára ismeretlen jelző az unalom. Nyugodtan bízzátok rájuk üres poharaitokat!
  • [2015-01-17] IИTERKOSMOS pres. SHACKLETON & KANGDING RAY
    @ Tesla Budapest

    Az Interkosmos az elektronikus zene, azon belül is a kortárs, komoly művészi értékkel bíró szegmensének nyit kapukat a fővárosi klubéletben. A rendezvénysorozat célja, hogy integráljon egy bizonyos értelemben vett új műfajt és ezzel némiképp reformálja a hazai klubkultúrát, azzal hogy eddig nem látott részletességgel és odafigyeléssel koncepcióba rendezze és tálalja az utóbbi évtized legkiemelkedőbb nemzetközi előadóit. E rendezvények 2015-ös szezonjában olyan nevek kaptak helyet, akik egyenként olyan formabontó hangzással rendelkeznek, hogy az hosszú évek óta komoly globális hatással van az e-zenei szcénára.
  • [2015-01-16] Tesla Pótszilveszter
    @ Tesla Budapest

    Még mindig nem tudunk magunkhoz térni a 15 órás maratoni szilveszter után. Ne is tegyük! Vessük vele magunkat még egy éjszakába, bontsunk pezsgőt az eddigi legteslásabb új évre!
  • [2014-12-31] Tesla 15 Órás Szilveszter
    @ Tesla Budapest

    15 órás óriási ünneplés kezdődik a Teslában dec. 31.-én 21:00-kor: a kifutó évet, valamint a frissen érkező 2015-öt ezúttal klubunk rádióbarát oldalának jegyében ünnepeljük, méghozzá közel 15 magyar közönségkedvenc fellépő segítségével, 15 órás megszakítàs nélküli programmal január elsején 12:00 óráig.
  • [2014-12-30] EINFACH BERLIN x TESLA x MONKEY6 előszilveszter
    @ Tesla Budapest

    Ha Roskáról van szó, mindig valahogy a doboknál kell keresni a megoldást. Ott lehet a seggrázó potméter, amit többnyire tövig húz a számokban. Mindegy, hogy UK bass, house vagy újfent épp tribalos irányba menetel, az ütős szekció mindig magával rántja a számok hangulatát, az emblematikus Roska vokálmintáról nem is beszélve.
  • [2014-12-27] GAISER (Live/AV) 'False Light' Album Tour
    @ Tesla Budapest

    A StayFly bearanyozza a december utolsó napjait!
  • [2014-12-26] Ráadás / / Andrey Pushkarev
    @ Tesla Budapest

    Kedves Közönségünk, Andrey Pushkarev a december 20-i Aktrecords-os budapesti fellépése után Romániába látogatott volna az ünnepekre, ám a helyi szervezők lemondták a rendezvényüket, így úgy döntött nálunk tölti a karácsonyt. Ennek örömére a Tesla felajánlotta, hogy ha már így alakult, akkor szívesen vendégül látná őt egy spontán, meglepetés fellépésre. Természetesen Andrey nagy örömmel vállalta el, hisz neki a legnagyobb ajándék, hogy Budapesten, a kedvenc közönségével töltheti az ünnepeket. Várunk szeretettel 26-án, ha kint rekedtél az A38 hajóról, akkor azért, vagy ha újra velünk töltenél egy estét, akkor ezért.
  • [2014-12-20] Tesla Karácsony – Ott. (UK) live
    @ Tesla Budapest

    Sokat gondolkodtunk azon, hogy kit hívjunk el nektek első karácsonyi ajándékunkként, a frissen nyílt Tesla különleges klubtermébe. Olyasvalakit szerettünk volna, akinek személye, budapesti fellépése eléggé kuriózum ahhoz, hogy emelje az ünnep fényét, és aki egy kicsit mindenkihez szól, műfajtól függetlenül. A válasz hamar adta magát: december huszadikán büszkén várunk titeket vendégünk, Ott. fellépésére!
  • [2014-12-19] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    A Tesla megnyitása után egy héttel ismét izzítani kezdjük a generátorokat, méghozzá egy olyan estével, ami bár könnyed, mégis magába húz, ha nem vigyázol!
  • [2014-12-13] TESLA GRAND OPENING II.
    @ Tesla Budapest

    A nyitóhétvége második etapja az okos elektronika szofisztikált eszközeivel hatol az agyba, hogy sebészi pontossággal mérjen csapást a jobb agyféltekés partiközpontra, méghozzá Clark nagyon élő audiovizuális őrületével. Őt erősíti a Life and Death kiadó színeiben érkező The/Das. Ünnepeljük tovább a budapesti klubélet új mérföldkövének érkezését!
  • [2014-12-12] TESLA GRAND OPENING I.
    @ Tesla Budapest

    A villámlás ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon. A Teslát a belváros volt trafóházában szétfeszítik az amperek, de esténként finom elektronikus zenei szetteken keresztül megkönnyebbül, és leadja azt a monumentális energiát, amit napközben magában tart.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó