Pulzar

Partyajánló

Claptone - Akvárium Klub @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. március 24.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House
Claptone - Akvárium KlubClaptone lemezbemutató az Akvárium Klubban.Akvárium Klub

Claptone - Akvárium Klub @ Akvárium Klub

Claptone lemezbemutató az Akvárium Klubban.

Budapestre érkezik a house titokzatos nagykövete, a nagy misztikummal övezett, álarcos Claptone, hogy március 24-én elvarázsolja zenéjével az Akvárium Klub közönségét.

A misztikus aranymaszk mögé rejtőző Claptone egy generációkkal ezelőtti, elfeledett világ madárszerű, mitikus alakja, aki időnként feltűnik a világ legmenőbb klubjaiban és a legnagyobb fesztiváljain aranyló, csőrös maszkjában, fekete kalapjában és fehér kesztyűjében, majd a house, funk és techno elemeit ügyesen ötvöző zenéjével megbabonázza a közönségét. 2012-ben tűnt fel először a színen, majd a 2013-ban megjelent, (a dOP trióból ismert) JAW-val közös No Eyes című szerzeménye azonnal meghozta számára a világhírt. Zenéivel, remixeivel és bulijaival több, mint egy milliós rajongótábort varázsolt maga mögé. 2017-ben előállt saját egyedülálló, túlvilági partysorozatával The Masquerade címen, olyan különleges vendégekkel, mint Black Coffee vagy a veterán rádiós Pete Tong. Szintén a Masquerade-del érkezett tavaly a Tomorrowland-re és a Meltre is. Egymás után háromszor is megnyerte a Legjobb House Artist díjat az Ibiza DJ Awardson, és olyan zenészekkel működött már együtt, mint a Depeche Mode, a Disclosure, Gorillaz vagy a Hurts.

Hivatalosan júniusban jelenik meg Claptone második stúdióalbuma, a 'Fantast'. A budapesti közönségnek viszont nem kell nyárig várnia a premierre, ugyanis a misztikus művész a 'Fantast album tour' keretében március 24-én, az Akvárium Klubban prezentálja az albumot a hazai rajongóknak. A vendégvokalisták névsora is impozáns, az albumon közreműködik többek közt a Bloc Party énekese, Kele Okereke is. Az első körös jegyek már elkeltek, a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes lecsapni a belépőkre a készlet erejéig.

Az első single videoklipje 'Claptone – In The Night': https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=h8vEgWX02B4

// JEGYEK

Early bird - 3500 Ft - SOLD OUT

Kedvezményes elővételes - 4000 Ft

Normál - 5000 Ft

Jegyek: http:/​/​akvariumklub.hu/​programok/​2018-03-24/​claptone

www.facebook.com/​events/​1878552655549679/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó