Pulzar

Partyajánló

Be Massive Label Night X Jay Lumen (Drumcode) @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2018. március 3.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Be Massive Label Night X Jay Lumen (Drumcode)Funzine - See you there presents: Be Massive Label Night with Jay LumenCorvin Club

Be Massive Label Night X Jay Lumen (Drumcode) @ Corvin Club

Funzine - See you there presents: Be Massive Label Night with Jay Lumen

Metha - STORM EP bemutató

• Stílus / Style: Techno, Deep-Techno

• Fellépők / Line up:

Jay Lumen (Drumcode / Footwork / OFF Recordings)

Metha (BeMassive Records)

Raul Young (BeMassive Records)

Somazed (BeMassive Records)

Robin Futaki (Carbon)

Kezdés / Start: 23:00 (11PM)

Vége / End: 06:00 (6AM)

Belépő / Admission:

Elővétel: 1500 HUF (5 euro)

2000 HUF (7 EUR)

Helyszíni jegyértékesítés kezdete / Tickets on sale on site from: 23:00 (11PM)

Online Jegyárúsítás / Online ticketing: Resident Advisor

https://www.residentadvisor.net/events/1057928

www.facebook.com/​events/​468119536918008/​

• JAY LUMEN

az egyetlen hazai DJ/producerünk, aki igényes elektronikus zenét prezentálva állhat tízezrek előtt szerte a világon. Szerzeményei a világ legelismertebb kiadóinál látnak napvilágot.

Egy Ausztrál rádió Műsorvezetője élő adásban, egyenesen az underground elektronikuszene diadalának nevezték egyik dalát. Ahogy fogalmazott: „A minőségi elektronika és egy fiatal tálentum, le tudta győzni a milliós médiagépezet által támogatott populáris előadókat. Végre megnyíltak a fülek és a szívek, ezt pedig Jay Lumennek köszönhetjük.”

Számos falat tört már át elsőként, melyről mindenki azt hitte lehetetlen egy magyar ember számára. Elsőként jelent meg a Global Undergroundnál, a Cadenzánál és szerzeményei mellett már szinte az összes az elektronikuszenében jelentős kiadó letette a voksát (Drumcode, Off Recordings, Great Stuff, 100% Pure, Octopus stb.) és a világon szinte minden elismert DJ játssza a zenéit.

Nem csoda, hiszen Jay nem kis eredményekkel büszkélkedhet!

Ő volt az első hazai producer, akinek szerzői albumáról minden dal toplistás lett. Ez egy lemezről 11 dal, ami nemzetközileg is egyedülálló. Az elmúlt esztendőkben, megszakítás nélkül minden megjelent dala – kb. 30 - Top10-es, ebből több No1. nóta, néha több is egy időben.

A hazai nagy rendezvények mellett világhírű, legendás klubokban is megfordul. Felsorolni is nehéz: Thaiföld, Peru, Kolumbia, Franciaország, Spanyolország - és persze Ibiza - Monaco, Finnország, Németország, Kanada, Oroszország, Dél-Korea, Egyiptom, Dubai, Arab Emirátusok, Hollandia, Svájc, Csehország, Anglia, Olaszország, Horvátország, Franciaország, Szlovénia, Szerbia, Brazília, Luxembourg. Turnézott az USA-ban, Ausztráliában, Indiában. Első hazai DJ-énk, aki Kolumbiában turnézhatott Richie Hawtin kiadója, a Minus turnéján. Első magyar, aki színpadra léphetett a monumentális mexikói Soul Tech Fesztiválon (nappal 12 ezer ember előtt), a torontói Space Ibiza Fesztiválon, Miamiban a Spaceben, a berlini Tresorban, az ibizai Privilege-ben. Stílusán belül első Kínában, Ausztráliában, a bulgáriai Yalta klubban, Indiában. 2013 évben– Atlantisz kivételével - minden kontinensen megfordult!

Sok időt fordít arra, hogy a hazai fellépéseinek is eleget tegyen és igyekszik megtartani az egyensúlyt a külföldi és a magyar fellépések között. A legnagyobb rendezvényeken itthon is az egyik legnagyobb névnek számít. Bátran kijelenthető, hogy Jay Lumen napjaink nemzetközileg is egyik legnagyobb tehetsége az új generációból, aki rendre bizonyítja, hogy minőségi elektronikus zenével is elérhető az igazi, akár a világsiker. Sokan állítják, hogy ő az, aki meg tudta szeretni a minőségi elektronikus zenét a szélesebb rétegekkel is, így közelebb hozva azt, az egyéb zenei műfajokat kedvelő közönséghez is.

Jay Lumentől nem szokatlan, hogy jó példát mutatva, elsőként ér el egy újabb mérföldkőhöz, így igazán stílszerű, hogy Ő lett a '2013-as év Underground DJ-je' kishazánkban (MLE), ebben az újonnan indult kategóriában elsőként. A fentieket olvasva, igazán megérdemli, mi is gratulálunk Neki!

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó