Pulzar

Partyajánló

▩ tomszeret ▩ ▩ The Mole ▩ @ LÄRM

Fellépők
Továbbá még: ROUTE8, The Mole
Dátum 2017. november 25.
Helyszín LÄRM
Stílus House
▩ tomszeret ▩ ▩ The Mole ▩A felesleges sallangoktól levetkőztetett, mágikusan porciózott loopok kanadai zsiványa Colin de la Plante. Úgy rázza kisujjból a ravaszdi soullal fecskendezett, becsavaró ismétlődéseket, hogy ha nem figyelünk, észre sem vesszük, hogy már egészen más hangtájakra rogyasztgatjuk a térdeinket, mint öt perce.LÄRM

▩ tomszeret ▩ ▩ The Mole ▩ @ LÄRM

A felesleges sallangoktól levetkőztetett, mágikusan porciózott loopok kanadai zsiványa Colin de la Plante. Úgy rázza kisujjból a ravaszdi soullal fecskendezett, becsavaró ismétlődéseket, hogy ha nem figyelünk, észre sem vesszük, hogy már egészen más hangtájakra rogyasztgatjuk a térdeinket, mint öt perce.

Jellemzően fültől fülig érő mosoly, örökös otthonra találás a mixer mögött, kollaborálás Mathew Jonsonnal és a Cobblestone Jazz-zel, megjelenések az Ostgut Tonnál, Perlonnál, Internasjonalnál és az otthonnak számító Wagon Repairnél - mindez a diszkómintákkal, amik sosem voltak ennyire teknósak. És persze attól sem kell tartani, hogy előkerül néhány goodtimes-klasszikus pár évtizeddel ezelőttről, feka barázdákról. Szinte biztos, hogy ezen a napon egészen más emberként távozunk majd bele a novemberi reggelbe. Mondjuk adekvát seggizomlázzal.

▩ LINEUP

The Mole

Route8 live

TOM'EK (Tom Select + Manek)

▩ HUF

1500

www.facebook.com/​events/​1423318684451202/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó