Pulzar

Partyajánló

▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Alexis Le-Tan ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 23.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Alexis Le-Tan ▩A Szép Booking!™-ba a sok közös kattanás mellett hagyományosan Crimson hozza a parás - wave-es, Suhaid pedig a nemlétező, mondjuk cratedigger zenék iránti olthatatlanságot. Alexis Le-Tan egyszerre van ott a két fejlövés mindkét oldalán, és köztük teljes hosszában is.LÄRM

▩ Szép Booking!™ ▩ ▩ Alexis Le-Tan ▩ @ LÄRM

A Szép Booking!™-ba a sok közös kattanás mellett hagyományosan Crimson hozza a parás - wave-es, Suhaid pedig a nemlétező, mondjuk cratedigger zenék iránti olthatatlanságot. Alexis Le-Tan egyszerre van ott a két fejlövés mindkét oldalán, és köztük teljes hosszában is.

Hol kétrészes library music válogatást kurál a Permanent Vacation-nek, hol a zsánerben legendás Tele Music francia kiadó anyagát dolgoztatja fel egy tripla albumon barátaival, ismerőseivel (Zombie Zombie, Tolouse Low Trax, Gilb'R, I:Cube, Soulwax). Mixeket is készít, néha bolondos bollywoodi félreértésekből, máskor az UH Feszt fellépőit is fejvakarásra késztető beteg zajongásokból, és a kettő közt bármiből.

Közben nem mulaszt el Full Circle néven bizarr technót gyártani Joakimmel, sem príma editeket szállítani saját Les Edits Du Golem nevű kiadójának, legutóbb meg a tűzforró Bahnsteig 23-nek. DJ-chartokat is ír, amik hátrányos helyzetű szelektorok számára nyújtanak hónapról hónapra biztos iránytűt korunk információs csúcslakodalmában.

Szóval rendes DJ-vel van dolgunk, akit nem különösebben érdekel, hogy mikor milyen sztenderdeknek kéne épp megfelelni. Van úgy, hogy alapvetően az ihletért áll a pultba az ember, pláne ha egy menő kreatív ügynökség alapítója, aminek a honlapját böngészve olyan világba leshetünk be, ahol a Versatile Records, a Christian Dior és egy Nobel-díjas irodalmár között sincsenek nagy távolságok.

Ahogy Alexis hullámhosszára tekert pszichedeliában sem különösebben számítanak a határok, new age, neon, techno és trash szép csokorban várják a pillanatot, hogy finoman ráolvadjanak a tánctér fekete felületére.

▩ LINEUP

Alexis Le-Tan

DJ Crimson

DJ Suhaid

www.residentadvisor.net/dj/alexisle-tan

▩ HUF

2300_0000 1500

0000_0600 2000

▩ artwork _ hellohargi

▩ klubvizuál _ csiszármatyi

www.facebook.com/​events/​1748447125458892/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó