Pulzar

Partyajánló

Aether Opening w/ Audiojack (Extended Set) @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 23.
Helyszín AETHER
Stílus House, Techno
Aether Opening w/ Audiojack (Extended Set)Hopp hopp vége is a nyárnak lassan, és már számolhatjuk a napokat, hogy újra alámerüljünk kedves kis klubunk mélységeibe!AETHER

Aether Opening w/ Audiojack (Extended Set) @ AETHER

Hopp hopp vége is a nyárnak lassan, és már számolhatjuk a napokat, hogy újra alámerüljünk kedves kis klubunk mélységeibe!

Elég erős nyitó hétvégének nézünk elébe, aminek megkoronázásaként egy már nagyon régóta várt duót látunk vendégül, mégpedig az Audiojack srácokat. A leedsi neveltetésű ibizai főhadiszállású páros az elmúlt tíz évben gyakorlatilag végigvitte bolygónkat, Gruuv nevű saját kiadójuk mellet a legnagyobbak cimkéivel jelennek meg szerzeményeik és remixeik (VIVa MUSiC Leftroom Records Culprit LA Tsuba Records Hot Creations 20/20 Vision Recordings Material Series Cr2 Records etc..), sallang mentesen fogalmazva, egy nagyon átfogó és sokoldadú zeneiséget képviselnek. Szerencsére ezúttal ezt ki is bontakoztathatják, ugyanis szinte egész estés műsorral készülnek, amire nagy szeretettel várunk mindenkit, hogy szépen megalapozzuk a 17/18 klubszezont!


Belépő:
24:00-ig - 2000huf
24:00-től - 3000huf

---- Figyelem -----

Két különböző beléptetési pont/sor van a Gozsdu passzázsról és csak az Aetheres bejáratnál (a piros ajtóval szemben állva jobb kézre eső) tudjátok beszerezni a megfelelő karszalagot!

www.facebook.com/​events/​743896955814983/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó