Pulzar

Partyajánló

▩ Technokunst Season Opening ▩ ▩ VSK - live ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 22.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno
▩ Technokunst Season Opening ▩ ▩ VSK - live ▩Szeptember 22-én elindítjuk a Technokunst és a Larm negyedik közös szezonját. A közel 5 hónapos nyári szünet mind a klub, mind a csapatunk életében olyan munkálatokkal telt, mellyel még erősebb nyomot hagyunk a nemzetközi klubélet térképén.LÄRM

▩ Technokunst Season Opening ▩ ▩ VSK - live ▩ @ LÄRM

Szeptember 22-én elindítjuk a Technokunst és a Larm negyedik közös szezonját. A közel 5 hónapos nyári szünet mind a klub, mind a csapatunk életében olyan munkálatokkal telt, mellyel még erősebb nyomot hagyunk a nemzetközi klubélet térképén.

A nyitányt ez alkalommal is egy igaz nagyágyú élő fellépése gazdagítja. Az olaszországi születésű VSK sötét, indusztriális hangzása kellően megalapozza majd az előttünk álló hónapokat. Látogatása aktualítását legfrissebb kiadványa is nagyban indokolja, mely az absztrakt és "poszt" asszimetrik technót kedvelők körében lassan megkerülhetetlenné nőtt, Tommy Four Seven által igazgatott, 47 címke jegyez. Élő műsora minden sallangtól és alibizéstől mentes, igazi tisztességes munka proper techno zenével. Ez az ami idén is jellemezni fogja az évünket. Köszönjük továbbá Zsigó Dani grafikai támogatását, ebben a szezonban is az Ő látomásait kapcsoljuk egy-egy fellépőnkhöz.

Várunk benneteket!

▩ LINEUP

VSK - live (47, Perc Trax, Modularz - IT)

Dork & Isu

Vj: MillionDots

▩ Belépő

'till 24.00 with "going" / 2500

after 24.00 / 3000

deadline: 18.00 friday

online: soon at RA

www.facebook.com/​events/​353965985058586/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó