Pulzar

Partyajánló

Quivver & Kintar All Night Long @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2017. június 3.
Helyszín Track Terrace
Stílus Progressive House
Quivver & Kintar All Night Long"Members of Progressive House" - ezúttal nyári kiadásban, a Track Terrace szezonnyitóján!Track Terrace

Quivver & Kintar All Night Long @ Track Terrace

"Members of Progressive House" - ezúttal nyári kiadásban, a Track Terrace szezonnyitóján!

A Legendary Moments abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a budapesti nyár legmenőbb helyének nyitóbuliját prezentálhatja. A fenomenálisan sikerült Cinema Hall szezonzáró Frisky Showcase fellépőparádéja után most megint valami más következik: az ott hallható sok, rövid, színes szett helyett ezúttal a kényelmes kibontakozásokon van a hangsúly. Két headliner név egész éjjel. Két név, melyek önmagukban helyt állnak a progresszív house gyökereinek, jelenének és jövőjének eszenciájaként. Az egyebek mellett Space Manoeuvres néven is ismert John Graham, alias Quivver nem szorul különösebb bemutatásra; az immár 25 éve praktizáló, legendás brit producer tulajdonképpen a progresszív hangzás ezer arca egy személyben. Az ikonikus Bedrock, Toolroom, Strictly Rhythm és Yoshitoshi labelek alatt megjelent lemezeket jegyző Graham mindig is az egyik legelőremutatóbb és legeklektikusabb figurának számított, s nincs ez másként ma sem. Munkássága rendkívül szerteágazó, hisz különféle zenei alteregói mellett sokat dolgozott és turnézott a Hybriddel, dalokat szerez és énekel is, de nem mehetünk el szó nélkül az immár 15 éve megalapított, saját kiadója, a Boz Boz mellett sem.
Ez a kiadófőnökök éjszakája lesz, hiszen az est másik fele az Ibizán rezidenskedő, ifjú argentin zsenit, a Sudam Recordings-góré Kintart illeti, aki a modern progresszív house újabb generációjának egyik legnagyobb, s egyben legnépszerűbb reménysége jelenleg. Így találkozik a történelem a jelennel, hogy közösen előremutassanak a jövőbe. És így mindkettejüknek bőven lesz ideje is, hogy elmesélje nekünk, amit szeretne.

A Legendary Moments csapata nem kevésbé legendás warmupról is gondoskodott: a Quivver & Kintar all night long bulit a hazai nagykutyák, Slam Jr. és Kühl vezetik föl a tőlük megszokott magas minőségben és gondos alapossággal.


Egyéb részletek a buli Facebook-eseményén, valamint a Legendary Moments oldalán.

Jegyvásárlás: http:/​/​legendarymoments.hu/​ticket/​vasarlas/​quivver-kintar-all-night-long/​
Facebook-esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​411040672607024/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó