Pulzar

Partyajánló

▩ LÄRM ▩ meets Gazette ▩ ▩ Lisière Collectif ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. május 5.
Helyszín LÄRM
Stílus House
▩ LÄRM ▩ meets Gazette ▩ ▩ Lisière Collectif ▩Kolozsvári testvérklubunkkal elköltött menetrendszerű varázsesténkre invitálunk mindenkit és bárkit, aki még nem tudja, milyen ragyogó energiák pályára állítását jelenti ez általában. És persze azokat is, akik tökéletesen tisztában vannak ezzel.LÄRM

▩ LÄRM ▩ meets Gazette ▩ ▩ Lisière Collectif ▩ @ LÄRM

Kolozsvári testvérklubunkkal elköltött menetrendszerű varázsesténkre invitálunk mindenkit és bárkit, aki még nem tudja, milyen ragyogó energiák pályára állítását jelenti ez általában. És persze azokat is, akik tökéletesen tisztában vannak ezzel.

Az este extra vendégei ezúttal az erdőszéli Ploiești városából érkeznek, ami egy helyi legendáról, az Esőapó nevű juhászemberről kapta a nevét, aki annyira jó adottságokat talált itt, hogy lecövekelt, és települést alapított. Úgy tűnik, a lokáció azóta is többeket megihlet, például a helyi Bogdan Ardeleanut, Dan Gheorghe-t és Andu Simiont, akik a természetközeli, nyugis tempójú létből a Lisière Collectif név alatt dubos kikacsintásoktól sem mentes, úszós-levegős, de mindig techy tánczenéket pergetnek ki magukból.

▩ LINEUP

Lisière Collectif (Moods & Grooves / Phonogramme)

Saboar (Colectiva Gazette)

dannilov (Colectiva Gazette)

▩ BE

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​613678885496156/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó