Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

We Are Cre8tion w/ LAURA JONES @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. március 24. – 2017. március 24.
Helyszín AETHER
Stílus Tech-house, House
We Are Cre8tion w/ LAURA JONESMárciusi rendezvényünkre a leedsi DJane legenda, LAURA JONES érkezik hozzánk, aki minimal techno és dinamikus house zenéivel folytatja a We Are Cre8tion sorozatot!AETHER

We Are Cre8tion w/ LAURA JONES @ AETHER

Márciusi rendezvényünkre a leedsi DJane legenda, LAURA JONES érkezik hozzánk, aki minimal techno és dinamikus house zenéivel folytatja a We Are Cre8tion sorozatot!

Laura neve ismerős lehet, ha az elmúlt években figyelemmel kísértétek az elektronikus zenei mozzanatokat. Néhány évvel ezelőtt nálunk is járt, de már onnan érdemes róla beszélnünk, amikor 2011-ben a Leftroom-on megjelenő Love In Me trackjével egy csapásra robbant be a köztudatba. A nyári himnusznak kikiáltott tracket még Maceo Plex és Eats Everything is remixelte, őt pedig egyik napról a másikra a csúcsra emelte. Azóta saját gyártású techno és house trackjeivel, valamint izgalmas szelekciójával járja a világot; ADE, Circoloco vagy a Londoni Fabric folyamatosan meghívja rendezvényeire, de többször láthattuk már a Mixmag The LAB sorozatában is. Zenéi a Visionquest, a Crosstown Rebels, Fabric kiadókat is meghódították, majd 2016-ban - Karousel és S.A.M. együttes erejével - elindította saját címkéjét, a Sensoramic-ot.

Fontos tudnunk, hogy Laura Jones jó ideig biztosan nem jár majd felénk, mert várandós, így hamarosan egy időre kiáll a pultok mögül, így Laura kedvelők, a március 24 -ét ne hagyjátok ki!

Ezen az estén természetesen az est házigazdája Chriss Ronson is a pult mögé áll.

Belépő: 2500Ft

www.facebook.com/​events/​1815502332033739/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó