Pulzar

Partyajánló

Aether pres. Cesar Merveille (Roche Madame) @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. március 10.
Helyszín AETHER
Stílus House
Aether pres. Cesar Merveille (Roche Madame)Cesar Merveille-t már remélhetőleg nem kell bemutatni senkinek, csak számolni a napokat, hogy ismét vendégül láthassuk. A tavaly előtti CityMatiné szezonban elkövetett röpke 7 órás szettje során (https://vimeo.com/129040731) derült ki, hogy zenei egyedisége és dj képességei mellett az egyik legnyitottabb, vidámabb és normálisabb művész, akihez eddig szerencsénk volt.AETHER

Aether pres. Cesar Merveille (Roche Madame) @ AETHER

Cesar Merveille-t már remélhetőleg nem kell bemutatni senkinek, csak számolni a napokat, hogy ismét vendégül láthassuk. A tavaly előtti CityMatiné szezonban elkövetett röpke 7 órás szettje során (https://vimeo.com/129040731) derült ki, hogy zenei egyedisége és dj képességei mellett az egyik legnyitottabb, vidámabb és normálisabb művész, akihez eddig szerencsénk volt.

Azóta természtesen sokadszorra járta be az egész világot, alapított egy saját kiadót és továbbra is két lábbal a földön jár. Úgyhogy, újra itt lesz velünk, és egy garantáltan extra márkás estének nézünk elébe március 10-én az Aetherben.

www.facebook.com/​events/​180846552402907/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó