Pulzar

Partyajánló

Technokunst pres. Cari Lekebusch / Insolate @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. március 3.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Technokunst pres. Cari Lekebusch / InsolateCari, az örökké mosolygós veterán ifjú kora ellenére, már több, mint 20 éve részese és formálója a világ technó vonulatának.Corvin Club

Technokunst pres. Cari Lekebusch / Insolate @ Corvin Club

Cari, az örökké mosolygós veterán ifjú kora ellenére, már több, mint 20 éve részese és formálója a világ technó vonulatának.

Névjegyét még a kilencvenes években tette le a Mr. James Barthként a Svek, Braincellként a Harthhouse labeleknél, majd alapozta meg hírnevét a Hybrid kiadójával. Gyakorlatilag ez a cimke emelte be Svédországot a nagy techno nemzetek sorába. Ebben az arany korszakban született Stockholm, a mai napig talán legismertebb techno kiadója a Drumcode, melyben szintén aktívan tevékenykedik az alapító jóbarátjával Adam Beyerrel. Napjainkban a Hybrid átalakult és már, mint H-Productions található meg a lemezboltok polcain.

A kiadó főleg saját munkáit gondozza, ám egy-egy alkalommal helyet kapnak barátai is, úgy mint The Advent, Alexi Delano, Tony Rohr, Jesper Dahlbäck, Joel Mull, Petter B.

Cari az elmúlt két alkalommal az A38 hajón volt a vendégünk, ahol mindenkit rabul ejtett közvetlensége, közönséggel tartott kapcsolata és egész estés szerepvállalása, melynek koronája volt a színpadra lépése. Energikussága zenéin, gesztusain keresztül pillanatok alatt elkapja a hallgatóságát és mindig örömzenélést hallhatunk tőle.

Az est másik meghívottja a szomszédos Horvátországból érkezik hozzánk. Insolate, korábban Miss Sunshine néven országa elsőgenerációs e-zenei szereplője.

Lemezlovassága mellett, kiadót igazgat, producerkedik és rendezvényeket is szervez. A Dj Deep igazgatta Deeply Rooted kiadó hozta meg Insolate alteregója nemzetközi elismertségét. Megjelenéseit az Out of Place alá gyűjti. Örömmel fogadta el felkérésünket, mely debütálás lesz számára városunkban. Reméljük elnyeri a hazai közönség szeretetét, hisz rendkívüli színes és változatos szelekciói már a világ több országában bizonyították rátermettségét.

Az est házigazdája, Isu hangolja fel a táncteret ehhez az önfeledt és szórakoztató, minden végtagot megmozgató estéhez.

Tartsatok velünk!

Line up:

Cari Lekebusch (H-Productions, Drumcode - SE)

Insolate (Out Of Place, Deeply Rooted- HR)

Isu (Technokunst)

jegyek:

elővételben 2000.-

helyszínen 2500.-

elővétel: Oneticket (hamarosan)

www.facebook.com/​events/​1853727968182690/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó