Pulzar

Partyajánló

▩ Finale Sessions Label Night ▩ ▩ Michael Zucker ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. november 4.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Techno
▩ Finale Sessions Label Night ▩ ▩ Michael Zucker ▩Ha azt mondjuk, hogy Miami, akkor jégkrémezve görkorizó lányok és színes zakós filmbéli nyomozók ugorhatnak be. De ha azt mondjuk, hogy Miami és az underground őszinte randevúja, akkor a Finale Sessions kiadó - ami Michael Zucker igazgatása alatt a deephouse és a deeptechnó metszetében üzemel. Ebben a megközelítésben már olyanok munkái jelentek meg a label védelmező szárnyai alatt, mint Fred P, Terrence Dixon, vagy a klubunkat már megjárt Boo Williams és Patrice Scott.LÄRM

▩ Finale Sessions Label Night ▩ ▩ Michael Zucker ▩ @ LÄRM

Ha azt mondjuk, hogy Miami, akkor jégkrémezve görkorizó lányok és színes zakós filmbéli nyomozók ugorhatnak be. De ha azt mondjuk, hogy Miami és az underground őszinte randevúja, akkor a Finale Sessions kiadó - ami Michael Zucker igazgatása alatt a deephouse és a deeptechnó metszetében üzemel. Ebben a megközelítésben már olyanok munkái jelentek meg a label védelmező szárnyai alatt, mint Fred P, Terrence Dixon, vagy a klubunkat már megjárt Boo Williams és Patrice Scott.

Most viszont egy nagyszerű hazai vonatkozású brékinget ünneplünk, az agyas klubzenék eseményhorizontján több mint tíz éve dolgozó Polarize első megjelenését az amerikai kiadónál - természetesen a label fejének vendégszereplésével. A két tény együtt jó okot ad arra a pozitív kicsengésű jóslatra, hogy príma íveknek nézünk elébe.

▩ LINEUP

Michael Zucker [Finale Sessions / US]

Polarize [All Inn Records, Finale Sessions]

Po:ti

Nermo

▩ HUF

1500

www.facebook.com/​events/​1788234561447078/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó