Pulzar

Partyajánló

▩ Lost Minute ▩ ▩ Doyeq - live ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. október 28.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno, House
▩ Lost Minute ▩ ▩ Doyeq - live ▩Az Anushka buli után egy évvel megint kioldozzuk a moszkvai tehetségzsákot: október 28-án a Plug & Lay Records szeptemberi új vinyl EP-jén is megjelenő Doyeq formáció live act-jével indítjuk az őszi fazont.LÄRM

▩ Lost Minute ▩ ▩ Doyeq - live ▩ @ LÄRM

Az Anushka buli után egy évvel megint kioldozzuk a moszkvai tehetségzsákot: október 28-án a Plug & Lay Records szeptemberi új vinyl EP-jén is megjelenő Doyeq formáció live act-jével indítjuk az őszi fazont.

Az atmoszférikus oldalról közelítő, közben meg deep, minimal és dub elemekkel tollasozó, organikus techno doyeqjei közel húsz év elmélet és gyakorlat tapasztalatát sürítik vinyl és digil megjelenéseikbe 2009-es indulásuk óta, s tökéletesre csiszolt live act produkciójuk méginkább egyedivé teszi hangzásukat. A Soundcloud és Mixcloud csatornáikon, többek között a moszkvai RODNYA, az ARMA17, vagy éppen az RTS.FM főhadiszállásán közvetített felvételeken közvetlenül ellenőrizhetitő a fentiek karáttartalma - akár tulajdon fülekkel is.

Az este csikorgásmentes indulásáról a hazai dubtechno cérna kezdeteitől aktív szálazója, a Tilos Rádió szombat reggeleit (Solar Noise) példás alázattal és elszántsággal a kezdetek óta sugárzó Garpo gondoskodik, kinek az utóbbi időkben már nemcsak hibátlan DJ szelekcióiért, hanem analóg vasakon épülő-szépülő live act-jéért is hálásak lehetünk.

A Szervező Srác Idősáv hangi megformálására a Lost Minute aktivitás derűs triggerei, Naga & Peti vállalkoznak, a műfaji korlátok rituális átfűrészelése remélhetőleg sokunkat megmozgat majd.

Az est konyakmeggye, hogy a záró zóna óra szana-szettre a BodyParts records megjelenéssel is büszkélkedő Martin 'M & Flixon párosát hívtuk meg. Nem is apró apropó, hogy Room 15 néven indult rendezvénysorozatuk kiadóként is debütál szintén idén szeptemberben, egy 12"-es válogatás EP formájában.

▩ LINEUP

Doyeq live

Garpo live

Naga & Peter Bernath (Lost Minute)

Martin 'M & Flixon (Room 15)

▩ HUF

1500

www.facebook.com/​events/​1796770857205039/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó