Pulzar

Partyajánló

★Contra Mundum meets Lessizmore - Season Opening★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. október 1.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Techno
★Contra Mundum meets Lessizmore - Season Opening★Erős felütéssel indít októberben a Contra Mundum csapata ; hiszen egyből három olyan artist teszi náluk tiszteletét,akiknek a neve garancia a minőségi elektronikára.Corvin Club

★Contra Mundum meets Lessizmore - Season Opening★ @ Corvin Club

Erős felütéssel indít októberben a Contra Mundum csapata ; hiszen egyből három olyan artist teszi náluk tiszteletét,akiknek a neve garancia a minőségi elektronikára.

★ LINE UP ★ // Corvin Club

Deadbeat (live)

Cesar Merveille

Pierre

Andras Toth & Vatsanah

Polarize

Zvezda Beta

★ LINE UP ★ // Corvin Bar

Forsek

Adam Touch

David Mole

Po:ti

Smole

Deadbeat live:

Legyen szó ravaszul kanyargó techno-installációkról vagy mélyből morajló dubokról, Scott Montheith zenéje mindig egyfajta tisztelgés múlt és jelen előtt; fúziója a modern kori perfekcionizmusnak és az emberi tökéletlenségnek. A montreali művésznek több mint két évtizede külön páholya van a nemzetközi szcénában, olyan fesztiválokon találkozhatunk a nevével mint a berlini Transmediale vagy a montreali Mutek.

Cesar Merveille:

Erős jazz- véna, életigenlés és igazi demokrata, ami a különböző zenei stílusokat illeti. A Cadenza emelte az őt megillető helyre és a Visionquest tartotta meg ott. Nemrég saját labelt alapított Roche Madame név alatt, hogy új mederbe terelhesse kreativ energiáit és emléket állítson a pillanatnak,amelyben él, mert ő mindig a mostban él.

Pierre:

Több mint húsz évet tudhat maga mögött a Fuse rezidenseként; mindenhol ott volt, mindenkivel játszott, és még mindig a kihívásokat keresi. Funk, soul és disco gyökerek, néhol egy kis new wave és masszív detroiti véna. A brüsszeli éjszakai élet szolgálatában eltöltött éveket megkoronázva megalkotta a Lessizmore sorozatot , hogy európa szerte a legváratlanabb helyeken szólalhasson meg a minőségi elektronika.

★ ENTRY ★

Elővételben / pre sale: 2000 HUF --> http://goo.gl/F5FA6u

www.facebook.com/​events/​1098040506955246/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó