Pulzar

Partyajánló

★ All Inn Showcase loves Molly (extended set)★ @ Corvin Club

Fellépők
Továbbá még: Altitude
Dátum 2016. szeptember 17.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House
★ All Inn Showcase loves Molly (extended set)★Szeptemberben a Corvin Club az All Inn showcase keretein belül a párizsi Rex Club egyik koronaékszerével, Mollyval indítja útjára az őszi klubszezont. Finom, fülledt house zenék és játékos grooveok közé bújtatott savas-fémes techno darabok őszinteség és diverzitás jellemzi a francia ikont, nem érdemtelenül merül fel a neve olyan kulcslabelekkel kapcsolatban mint a Rekids, Back & Forth a Karlovak vagy akár a mi szívünknek méltán kedves All Inn Records.Corvin Club

★ All Inn Showcase loves Molly (extended set)★ @ Corvin Club

Szeptemberben a Corvin Club az All Inn showcase keretein belül a párizsi Rex Club egyik koronaékszerével, Mollyval indítja útjára az őszi klubszezont. Finom, fülledt house zenék és játékos grooveok közé bújtatott savas-fémes techno darabok őszinteség és diverzitás jellemzi a francia ikont, nem érdemtelenül merül fel a neve olyan kulcslabelekkel kapcsolatban mint a Rekids, Back & Forth a Karlovak vagy akár a mi szívünknek méltán kedves All Inn Records.

★ LINE UP ★ Corvin Club

Molly

Altitude

Polarize

★ INFO ★ //HUN//

FIGYELEM! A belépővel rögtön két bulit is kaptok, hiszen jeggyel a ★ Technodub Seance at Corvin Bar ★ rendezvény is látogatható!

www.facebook.com/​events/​279009575809501/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó