Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club x Disqrate Pres. Djebali ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. szeptember 9.
Helyszín Corvin Club
Stílus House
★ Corvin Club x Disqrate Pres. Djebali ★Finoman egyensúlyoz tovább a Disqrate a Párizs-Budapest tengelyen. Az Andras Garay és Nigel Sorter reprezentálásban szívünket melengető house esemény ezúttal már a Francia Intézet támogatását is élvezheti, melynek legújabb állomásán Djebali lesz a Corvin és a Disqrate vendége.Corvin Club

★ Corvin Club x Disqrate Pres. Djebali ★ @ Corvin Club

Finoman egyensúlyoz tovább a Disqrate a Párizs-Budapest tengelyen. Az Andras Garay és Nigel Sorter reprezentálásban szívünket melengető house esemény ezúttal már a Francia Intézet támogatását is élvezheti, melynek legújabb állomásán Djebali lesz a Corvin és a Disqrate vendége.

„A párizsi underground egyik legfénylőbb csillaga" - tartja mondás, ha Djebali kerül szóba. Márpedig ez elég gyakran megtörténik, és nemcsak a franciáknál. Klasszikusokat idéző ízes house mester, aki nem félt továbbvinni az ősök esszenciáját. Közel tíz éves pályafutása az egykori Tuning Spork és Freak N' Chic kiadókig mutat vissza, majd 2011-től a magáról elnevezett saját ( djebali ) címkéjén publikálja munkáit, töretlen sikerrel. Mára világszerte ismert és elismert. Címszavakban: a párizsi Rex, a ibizai DC10 - csak hogy a jéghegy csúcsát említsük a rezidens szerepekben, emellett a tengerentúl és Európa legnagyobb klubjai nyitják előtte ajtójukat Chicagotól Londonig.

Emberünk félgázon is képes táncteret robbantani, pláne ha érzi erőt. Reméljük a szeptember 9-i Disqrate eseményen sem lesz másképp.

★ LINE UP ★

Djebali

Nigel Sorter

Andras Garay

★ ENTRY ★

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​287065048334580/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó