Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling x raqpart summer season closing ► Daniele Di Martino @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2016. augusztus 26.
Helyszín Raqpart
Stílus House
Budapest Calling x raqpart summer season closing ► Daniele Di MartinoA nyár utolsó nagy dobására készülünk augusztus 26-án és elbúcsúztatjuk a szenzációs 2016-os open air szezont! Hihetetlen jókat buliztunk Veletek a raqparton idén is, olyan nemzetközileg elismert zenészek társaságában, mint Betoko, Doctor Dru és Kellerkind! Köszönjük Nektek a felejthetetlen élményeket!Raqpart

Budapest Calling x raqpart summer season closing ► Daniele Di Martino @ Raqpart

A nyár utolsó nagy dobására készülünk augusztus 26-án és elbúcsúztatjuk a szenzációs 2016-os open air szezont! Hihetetlen jókat buliztunk Veletek a raqparton idén is, olyan nemzetközileg elismert zenészek társaságában, mint Betoko, Doctor Dru és Kellerkind! Köszönjük Nektek a felejthetetlen élményeket!

A szabadtéri szezonunk utolsó Duna parti utcabáljára egy fiatal, tehetséges DJ / producer érkezik Berlinből, akinek ez lesz az első hazai fellépése: DANIELE DI MARTINO!

Daniele zenei stílusa a kicsit deep és melankólikus hangzásvilágot öleli át. A német srác karrierje felívelőben van, Alle Farben ügynökségéhez csatlakozott, valamint a Mark Knight nevével fémjelzett Toolroom Records kiadónál és az Armada Musicnál is jelent már meg saját zenéje. Őszintén szólva mindegy is a körítés, mi hiszünk a srácban és minket levett a lábunkról, amikor elkészítette a Budapest Calling Exclusive Podcastet. Zseniálisan összerakott egy órás zenei kaland, egy lassan építkező, nagyon finom zenei válogatás, ami vidám és melankólikus is egyben, szinte simogatja az ember lelkét.

Augusztus 26-án, péntek este idén utoljára birtokba vesszük a partot és még a kőoroszlánokat is meg fogjuk táncoltatni! ;)

Gyere el, bulizz velünk egy óriásit a szabad ég alatt, hogy legyen mit emlegetni a hideg őszi estéken!

Lineup:

Daniele di Martino (Toolroom Records, Armada Music, Kallias, With Compliments…)

Indigo Theory

Monkeyneck

● BELÉPÉS: ingyenes // ENTRANCE: free

www.facebook.com/​events/​605882762925648/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó