Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling x raqpart summer season vol.3 ► Betoko @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2016. augusztus 6.
Helyszín Raqpart
Stílus House, Deep-House
Budapest Calling x raqpart summer season vol.3 ► BetokoJön a nyári szezon legjobban várt eseménye, a Budapest Calling és a raqpart közös szervezésében hazánkba látogat BETOKO!Raqpart

Budapest Calling x raqpart summer season vol.3 ► Betoko @ Raqpart

Jön a nyári szezon legjobban várt eseménye, a Budapest Calling és a raqpart közös szervezésében hazánkba látogat BETOKO!

A mexikói származású DJ/producert be sem kell mutatni nektek, legalábbis ezekről a bomba slágerekről biztosan mindenkinek beugrik a neve: ’Raining Again’ vagy a ’U So Fine’ vagy a ’ Song Of Life’ remix.

Augusztus 6-án, szombat éjszaka a legszexibb nyári zenéktől, sikításoktól és tapsvihartól fog visszhangozni a Duna part ismét! Egy fülledt nyári éjszakán erre van szükséged! ;)

Gyere el, bulizz velünk, kóstolj bele a finom koktélokba, gyönyörködj a panorámában és add át magad a zenének! Tali a szokott helyen, az oroszlánok lábánál!

// BETOKO

Beto Cohen már 12 éves kora óra komolyan foglalkozik a zenéléssel, kezdetben gitározott, majd 20 évesen saját stúdiót és produkciós irodát nyitott Mexikóban. 2002-ben Londonba költözött, hogy az elektronikus zenei vérkeringésbe jobban bekerüljön és újabb kihívásokkal nézzen szembe. A szenvedélyének és a zseniális zenei érzékének köszönhetően gyorsan a nemzetközi porondon találta magát és olyan sztárok játszották a megjelenéseit, mint Jaime Jones, Seth Troxler, Sasha, Nick Warren, Steve Lawler, Sven Vath, Dubfire, Sven Vath, M.A.N.D.Y, Martinez Brothers, Steve Lawler and Marco Carola, csak hogy egy párat említsünk. Ezen kívül hallhattuk saját zenéit TV sorozatokban, példuál a CSI, és Madonna Sticky N Sweet Tour reklámkampányában is.

Zenei őstehetséggel van dolgunk ismét!

Line up:

Betoko (Diynamic / Get Physical / Einmusika / Exploited / Katermukke….)

Indigo Theory

Monkeyneck

● BELÉPÉS: ingyenes // ENTRANCE: free

www.facebook.com/​events/​1736826343257168/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó