Pulzar

Partyajánló

Black Trap Festival w/ APEX RISE (NL) @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Dátum 2016. július 30.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Bass, Glitch, Hip-hop, trap
Black Trap Festival w/ APEX RISE (NL)☆ A nyár legnagyobb és egyben utolsó Black Trap rendezvényén a holland undergroundvilág fenegyereke APEX RISE látogat el hazánkba. ☆Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Black Trap Festival w/ APEX RISE (NL) @ Dürer kert, Budapest

☆ A nyár legnagyobb és egyben utolsó Black Trap rendezvényén a holland undergroundvilág fenegyereke APEX RISE látogat el hazánkba. ☆

☆ Apex Rise először fog zenélni Magyarországon nagyközönség előtt, így nem is választhattunk volna megfelelőbb helyszínt a bulinak, mint a legendás Dürer Kertet! ☆

A magyar LineUp ismételten nagyon cool:

❤ PASSED DJ SET

❤ TDS

❤ MYAMO

❤ CHOLNA

❤ BR’OTTHERZ

►Jegyek◄

Elővételben: 1990 Ft // 7€

Helyszínen: 2990 Ft // 10€

A Black Trap legnagyobb nyári rendezvényén, a trapcity hivatalos nagykövete látogat el hazánkba, a holland undergroundvilág közismert alakja: Apex Rise.

Van Dugteren azaz Apex Rise Amszterdamban látta meg a napvilágot, majd miután kijárta a Holland konzervatóriumot, produceri pályafutásába is belekezdett. Rövid időn belül annyira sikeres lett, hogy a francia Tomsize elsők között szerződtette saját kiadójához az Unborn Recordhoz, mely többek között olyan tehetségeket tudhat magáénak, mint Oski, 8er$, Gioni, Simeon vagy éppen maga Tomsize.

Apex Rise pár hónap alatt hatalmas hírnévre és rajongótáborra tett szert az underground világban, köszönhetően a népszerű weboldalaknak és közösségeknek, mint például a Trap City (https://www.youtube.com/trapcity), All Things Trap (http://youtube.com/AllThingsTrap), and Plug.dj (http://plug.dj/).

Apex Rise zenei stílusa igen szerteágazó, hiszen szettjei nyomokban Bass Houset, Hip-Hopot, electrot, Glitch Hopot és természetesen #trapet is tartalmaznak. Az általa megalkotott #neurotrap stílust és zenéit itt tudjátok lecsekkolni: https://soundcloud.com/apexrise

Apex Riset a Trapcity hivatalos nagyköveteként is szokták emlegetni, hiszen 2012 óta, azaz a kezdetektől készít a világhírű youtube csatornának és közösségnek mixeket, sőt eddig szinte kivétel nélkül az összes official trapcity partyban fellépet már. A mindössze még mindig csak 24 éves producer hazai fellépése igazi kuriózumnak számít, hiszen július 30-án először lesz látható Magyarországon egy exkluzív klubshow keretein belül a Dürer Kertben.

A Black Trap Festival magyar dj felhozatalát ismételten a hazai #trap szcéna legkülönbözőbb és egyben legmenőbb alakjai alkotják.

Újoncot avatunk a Br'ottherz tesók személyében, akik a téli 4bro hangulatát fogják elhozni nekünk újhullámos hip-hop mixükkel.

Itt lesz velünk a Passed zenekar 2 oszlopos tagja is, kik egy különleges dj settet tartogatnak számotokra. A Passed együttes jóformán az összes nagy nyári fesztiválon hallható idén, így mi sem hagyhattuk ki őket a jóból. :)

TDS-t már jól ismerhetitek, és Ő is jól ismer titeket, hiszen a kezdetektől fogva velünk mozog. Ez az a srác, aki bármikor rákeveri kedvenc Grime musicotokra a legújabb Troyboi zenét.

Myamo akkorát ment az utóbbi időben, hogy ismét helyet biztosítunk neki a fellépők sorai között.

Cholna a Bangerz Team-t stabil tagjaként mutathatja meg tehetségét először Black Trap partyn.

Várunk mindenkit sok szeretettel július 30-án!

Kezdés: 22.00

Korhatár: 16+

www.facebook.com/​events/​147744938963193/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó