Pulzar

Partyajánló

★ All Inn Showcase invites Sleep is Commercial ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. július 30.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House, Deep House
★ All Inn Showcase invites Sleep is Commercial ★A nyár nálunk közel sem azt jelenti, hogy hosszú szünetre megyünk! Július végén az All Inn Records invitálásának köszönhetően SLEEP IS COMMERCIAL partit rendezünk!Corvin Club

★ All Inn Showcase invites Sleep is Commercial ★ @ Corvin Club

A nyár nálunk közel sem azt jelenti, hogy hosszú szünetre megyünk! Július végén az All Inn Records invitálásának köszönhetően SLEEP IS COMMERCIAL partit rendezünk!

A mára kultikus kiadót még 2009-ben hívták életre, természetesen Berlinben. A projekt kreatív gondolkodók, tervezők, művészek, szelektorok és producerek gyűjtőhelye lett az elmúlt években. Az olasz származású Giuseppe Marchegiano (Hubble) a mai techno szcéna egyik legfurcsább, ugyanakkor egyik legelismertebb figurája. Munkáinak jellegzetesen pszichedelikus hangzása a letűnt korok klasszikus minimalista technojának atmoszféráját idézi. Repetatív álomvilág tele varázslattal. Topper a hírhedt Club der Visionäre rezidense, igazai hippi, aki az ezredforduló óta „rontja” a levegőt Berlinben. Stílusa sötét és pszichedelikus. Afriqua (aka Adam Longman Parker) 10 éves kora óta zongora mellett nevelkedett, muzikális érzékét a Interlochen Arts Academyn végzett tanulmányai során tökéletesítette, ami meg is látszik produceri munkáin. Zenéit nem kisebb artistok pörgetik mint, Ricardo Villalobos, Margaret Dygas vagy [a:rpia:r]! A berlini kiadó művészeinek igencsak pikánsnak ígérkező szelekcióit az All Inn illetékes Polarize és a Contra Mundum bulik kedvenc hölgy dj-je, Vatsanah egészíti majd ki nagy körültekintéssel! A zeneileg érett bulira julius 30-án kerül sor a Corvin Club nagytermében!

★ LINE UP ★

Hubble

Topper

Afriqua

Polarize

Vatsanah

★ ENTRY ★

soon

www.facebook.com/​events/​1116133608451356/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó