Friss tartalom – Pulzar

Pulzar


Kövess minket!

Friss tartalom

 • [2018-08-18] Be Massive Daytime x Kabin
   

  A nyár elején már jeleztük, hogy találkozni fogunk a Kabinban.
  Írtátok, mennyire várjátok és szeretitek a helyet.
  Nos kérem: Augusztus 18.
  Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
  Bővebben
 • [2018-08-24] Methamorphozis x Metha live + 7 hours dj set
   

  ☰ Methamorphozis ☰
  Metha live + 7 hours dj set, Mephisto album release party

  "Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak"
  Bővebben
 • [2018-08-23] Bedroom ● Lee Burton, Liou, G.U.S [GR] ●
   

  Lee Burton A38 Hajós születésnapja után a Secret Room felé vesszük az irányt, hogy leróhassuk havi egy after áldozatunkat, ahol Lee két jó barátja a szintén görög Liou és G.U.S is csatlakozik hozzánk. Így már nem tulzás azt mondani, hogy tarthatunk egy görög estet, hiszen Görögország underground kiválosáigai állnak majd a pultban.
  Bővebben
 • [2018-08-23] Bedroom ● Fine Selection#45
   

  Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" a nyárra áthelyezte székhelyét a jó öreg A38 Hajó orrteraszára és kezdetét vette a csütörtöki house és koktéleső.
  Bővebben
 • [2018-08-20] Budapest in the dark - Varázsnap techno special
   

  Augusztus 20-án Kanadából érkezik vendégünk, akit a szerencsések hallhattak már az Ozora fesztivál nulladik napján, ahol a stílusteremtő Zenon records művészei is felléptek. A nyári fesztiválszezonban Európában turnézó Florian MSK érkezik majd a Valyo kikötő szinpadára, hogy egy ingyenes open air buli keretien belül prezentálja mit is jelent számára a techno!
  Bővebben
 • [2018-08-24] Drumandbass.hu Session 004
   

  Drumandbass.hu Session 004
  Bővebben
 • [2018-08-17] ASAN Boat Trip
   

  ASAN Records @ Trip Hajó
  Bővebben
 • [2018-08-18] raqpart x Nigel Stately vol4. x Nieder
   

  Aki lemaradt a múltkori Nigel Stately bulinkról annak jó hírünk van! A mester újra a parton alkot majd, a legnagyobb deep partyt dobja össze nekünk!
  Várunk!
  Bővebben
 • [2018-08-17] 360Bar Big Birthday Weekend
   

  Durranjanak a pezsgősüvegek, folyjon a champagne! Idén úgy döntöttünk, hogy elérkezett az a pont az életünkben, amikor ideje megünnepelni a 360Bar létrejöttét, hiszen 5 éve már, hogy szerelembe estünk ezzel a különleges épülettel és annak is a varázslatos tetejével.
  Hosszas előkészületek után nyithattuk meg először a 360Bar egyedülálló kilátását és kapuit a nagyközönség előtt is, és ti azóta is rendületlenül szerettek és támogattok minket a munkánkban.
  Szeretnénk ezt nektek egy különleges, 5. szülinapi hétvégével meghálálni, töltsetek velünk három boldog napot a budapesti felhők felett, ahol mindig süt a nap, örökké zöld a fű és sosem hagy el a jókedv!
  Bővebben
 • [2018-08-10] Burn pres x Lupa beach x Metha x Be Massive Sunset
   

  Első alkalommal a Lupa tó mesés partján egy Massive naplementés
  Bővebben
 • [2018-08-11] Lick The Click! Sunburst #142
   

  A múlt szombat sem hagyott sok kívánni valót maga után, de ezen a hétvégén minden előrejelzés szerint emeli a tétet a nyár. Így persze mi is még nagyobb elánnal válogatunk a tűzforró és a jéghideg hangulatokban utazó lemezeink között. Előbbi jól passzol a hűsítő koktélokhoz, utóbbi segít talpon maradni, amiben ezúttal PRPC vendégjátékának is nagy szerepe lesz, aki a legmelegebb nyitó órákat teszi szerethetővé. Viszlát hamarosan!
  Bővebben
 • [2018-08-12] Sziget Cruisin 2018 w/ Eelke Kleijn
   

  A Partyhajón már második alkalommal fedezhetitek fel a lehető látványosabb és különlegesebb zenei program keretein belül Budapest belvárosát! Az elegáns Európa hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babzsákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben! A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő hidakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket!
  Bővebben
 • [2018-08-11] Sziget Cruisin 2018 w/ Popof
  @ Európa Hajó

  A Partyhajón már második alkalommal fedezhetitek fel a lehető látványosabb és különlegesebb zenei program keretein belül Budapest belvárosát! Az elegáns Európa hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babzsákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben! A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő hidakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket!
  Bővebben
 • [2018-08-10] Budapest Trap Squad The END
   

  A közel 3 éve működő Budapest Trap Squad sorozatunk a végéhez érkezett. Ez lesz az utolsó ilyen buli!!!!
  Bővebben
 • [2018-08-11] BAR72 Valyo Summer Farewell
   

  A nyár utolsó open air BAR72 bulija a Valyo Kikötőben.
  Bővebben
 • [2018-08-11] MadCity presents RiversideDance II
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe!
  Egy mesés helyszín. Szuper menő Line-up...
  Napsütés. Tánc. Naplemente. Techno. Csillagos égbolt. Kecskék. Duna-part. Ti. Kabin. Augusztus 11
  Bővebben
 • [2018-08-10] Upment! - Sunset Breaks
   

  Az idei nyár sem múlhat el Kabinos buli nélkül. Már délután 5-től várunk benneteket finomabbnál finomabb tört ütemekkel. Gyertek és lazítsatok velünk pénteken a duna-parton!
  Bővebben
 • [2018-08-18] DreamHouse « Summer Edition »
   

  Budapest elsőszámú szabadtéri klubja éjszakai színházzá alakul...

  A RIO-ban az alkalomhoz illő felturbózott #DREAMHOUSE-os dekoráció mellett effektek tömkelege kalauzol Bennünket a varázslatos utazás során!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Die Antwoord - Budapest Park
   

  A konvencionális dolgokat élből elutasító dél-afrikai Die Antwoord az őskáoszt idézi meg a Budapest Parkban. Egészen biztosan magukkal hozzák antislágereiket (Enter The Ninja, Baby’s On Fire), amiket bár sosem játszott rádió, mégis ezrek üvöltik teli torokból, mintha nem lenne holnap!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Sun & Soda After Party
   

  Augusztus 18-án a Sun & Soda w/ HOSH, YokoO, Gorje Hewek & Izhevski buli után sem megyünk haza!
  Bővebben
 • [2018-08-18] Warm Up to Beat Safari
   

  Talán sokan emlékeztek, hogy 2016 nyarának végén vendégül láttuk első külföldi fellépönket PROLIX-ot a szebb napokat megélt R33-ban. Azóta sok minden történt: új helyszínre költöztünk, nem kevés bulit rendeztünk, elindítottuk a Tiloson rádióadásunkat, és végül, de nem utolsó sorban rengeteg barátságot kötöttünk. Két év elteltével az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívásunkra újra hazánkba látogat Prolix, aki szintén nem tétlenkedett az elmúlt időszakban!
  Bővebben
 • [2018-08-17] Minimal Art Family and Friends
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! A Minimal Art Family és Barátai most a Kabinban kapnak szerepet, hogy egy izgalmas zenei élményt nyújtsanak a mélyen tisztelt közönségnek.
  Bővebben
 • [2018-08-18] Made Inn Da House
   

  A Made Inn csapat egészen biztosan megfordul a nyár folyamán minden valamirevaló budapesti helyen és minden valamirevaló fesztiválon is.
  Bővebben
 • [2018-08-22] B my LAKE 2018
  @ Keszthely

  Augusztusban hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja, a B.my.Lake, ezúttal új helyszínen, a keszthelyi Zala Kempingben.
  Bővebben
 • [2018-08-22] Strand Fesztivál 2018
   

  Zárd velünk a nyarat a Balaton partján, Zamárdiban!
  Bővebben
 • [2018-09-01] Kamaraerdő Open Air
  @ Kamaraerdei Ifjúsági Park

  A Kamaraerdő Open Air jelentős újításokkal vár Benneteket szeptember első napján a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban! A már megszokott éjszakai zenei és vizuális programokon kívül 4 nappali színpad is megrendezésre kerül a minifesztiválon, nevezetesen a HiFly! tech-house medence, a DNB fennsík és a Goa tisztás és az Agni Triom Játszó Sátor. A nappal családosan érkezők részére bohóc, játszótér, játszóház és tollas is lesz.
  Bővebben
 • [2018-08-25] Before Dark at Vituki Beach
   

  "The end-of-summer winds make people restless."
  /Sebastian Faulks/
  Bővebben
 • [2018-08-17] Next Level // Cookie Monsta, Subfiltronik
  @ Track Terrace

  Augusztus 17-én újra NEXT LEVEL a BARBA NEGRÁBAN, ahol ezúttal a brit COOKIE MONSTA és SUBFILTRONIK lesz a vendégünk!
  Bővebben
 • [2018-08-20] 360Bar Big Birthday Weekend
   

  Készüljetek, jön a szülinapi hétvégénk zárónapja, ami az idei nyár második Secret Garden bulijával koronázunk meg! Szívd magadba a nyár utolsó napsugarait, merülj el a vibráló Budapest látképében és töltődj fel a város felett elterülő titkos, varázslatos zöld oázisunkban.
  Bővebben
 • [2018-08-20] Sky & Sand #Daytime
   

  Fritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel.
  Hogy kikről is beszélünk?
  Bővebben
 • [2018-08-25] Octopus #DayTime Techno II.
   

  "Az OCTOPUS majdnem akkora volt, mint a cet. A cet igyekezett a kalmárt ketté fűrészelni, aki karjaival gyakorlatilag behálózta ellenfele fejét. Körülöttük cápák hada nyüzsgött zsákmányra várva.."
  Bővebben
 • [2018-08-25] Persephone ▩ ▩ Analog Soul (USA)
   

  Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
  Bővebben
 • [2018-08-31] BRVTAL ▩ ▩ Niki Istrefi
  @ LÄRM

  Augusztus 31-én különös kegyetlenséggel fognak felhördülni a vasak a Lärm-ben, aminek elkövetéséért a BRVTAL tehető felelőssé. Mindehhez először érkezik Magyarországra a kortárs techno egyik legizgalmasabb dán producere, Niki Istrefi, akit a hazai underground techno szcénából AGA2L, NVKP, valamint Man + Machine fognak megtámogatni.
  Bővebben
 • [2018-08-24] Bladerunnaz pres. Friday w/ Sistym (AUS)
   

  Bladerunnaz pres. Friday
  #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2018-08-18] Lick The Click! Sunburst #143
   

  A múlt heti enyhébb idő megmutatta, milyen is, mikor kellően elszabadulnak az energiák a hajó orrán. Ezt a lelkesedést és önfeledt táncot várjuk most szombaton is. Rajtunk csak a jó zenék múlnak, a többi már rajtatok áll. Mi ott leszünk és kettőkor kezdünk!
  Bővebben
 • [2018-08-17] Bladerunnaz pres. Friday
   

  Bladerunnaz pres. Friday
  #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2018-09-01] Play Hard pres. MISS K8 & MAD DOG
  @ Akvárium Klub

  2018 szeptember 1-én a 'Masters of Hardcore' sztárjai, MISS K8 és MAD DOG Magyarországon a ‘Play Hard’ színpadán!
  Bővebben
 • [2018-08-19] MaxDnB :: Macky Gee
   

  Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen!
  Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
  Bővebben
 • [2018-08-24] The Hive ▩ Bredren
   

  ▩ LÄRM ▩ The Hive ▩ Bredren ▩
  Bővebben
 • [2018-08-25] Electric Park
   

  +++++A hosszú meleg nyár utolsó hétvégéjén Augusztus 25-én, szombaton eddig kiaknázatlan, ám remek helyszínre a Liget Clubba invitálunk meg Titeket az itthoni underground szcéna kiemelkedő alakjaival karöltve+++++
  Bővebben
 • [2018-08-25] Disconnect Open Air w/ Ponicz (UK)
   

  Büszkén adjuk mindenki tudtára, hogy augusztus 25-én a világhírű angol riddim szörnyeteg érkezik kis hazánkba a Disconnect prezentációjában, a NSD: Black Label oszlopos tagja, Ponicz! Zenéi a legnevesebb kiadóknál hallhatók, mint a Firepower Records, vagy a SMOG, illetve többek között olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Aweminus, Definitive vagy JuJu. Januárban már volt alkalma bizonyítani itthon, izgatottan várjuk az estét, amikor még egyszer élve eltemethet mindnyájunkat egy brutális settel!
  Bővebben
 • [2018-08-10] Andras (aus) w/ Nightdrive & B N C
   

  Andras is an Australian musician who’s earned acclaim for his unpredictable take on dance, ambient and soundtrack music. Using a wide variety of aliases (including Andras Fox & Oscar, Wilson Tanner & Art Wilson) his releases have delved into everything from waterfall abstractions to man-cave suburbia. In addition to his production work, Andrew hosts a weekly radio show on Melbourne’s 3RRR 102.7fm where he champions a diverse mix of Australian ambient, dance and darker music.
  Bővebben
 • [2018-08-17] Sirmo & Bergi - Allnighter
   

  ( Sirmo + Bergi ) * ALL NIGHT LONG!
  Bővebben
 • [2018-08-11] Bladerunnaz pres. Akov Disprove
   

  Bladerunnaz pres. Akov, Disprove
  2018. augusztus 11. szombat
  A38 Hajó | Korhatár: 18
  Bővebben
 • [2018-08-04] Technokunst / Free Time
   

  Megszakítva a nyári pihenőnket a Technokunst háziasszonya szárnyai alá kapja vendégeit és amíg Isu Ozorán, a Dome-ban szelektál, Dork megnyitja a hajó nagytermét és előmelegíti nekünk az őszi szezonunkat.
  Bővebben
 • [2018-08-04] Lick The Click! Sunburst #141
   

  Gőzerővel tombol a nyár és mi sem hagyjuk alább. A város legjobb közönségének ezen a szombaton is öröm lesz válogatni. Érkezzetek minél előbb, mert egyre korábban lesz sötét és ugye nekünk a nappal a kedvenc időszakunk. Kettőtől várunk!
  Bővebben
 • [2018-08-03] Bladerunnaz pres. Friday
   

  Bladerunnaz pres. Friday
  #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2018-08-03] Technodub Seance Lives 002
   

  Folytatva a tavaly felállított tradíciót – második alkalommal enged teret a TDS egy egész klubestet kitöltő dubtechno live act performansz-sorozatnak.
  Bővebben
 • [2018-08-04] Ramin Sayyah ▩ allnightlong
   

  Még tanulni költözött Teheránból Budapestre. Ma már ő tart oktatásokat abból, hogyan lehet analóg gépekből őrült módjára kivasalni minden lehetséges képességet. Az Analogue Soul sorozat atyja jön egész estés szeánsszal megbontani a tér idejét, az erők terét.
  Bővebben
 • [2018-08-12] Pool&Beer
  @ Vituki Uszoda

  A nyár utolsó hónapjában sem maradunk el: gyertek ejtőzni, pinyózni, szürcsölni a tubifröccsöt a medence szélén, miközben rezegnek a membránokból a tűzről pattant trekkek! Aki tudja, az úgyis ott lesz, aki meg nem, annak szóljatok bátran. A múltkori legendás volt, de van még hely pakolni rá. Találkozunk a város legbarátságosabb kisstrandján!
  Bővebben
 • [2018-08-04] WORLD IS MINE ✘ Elements w/ CARNAGE (USA) + GTA (USA)
   

  Az út 2018 nyarán is tűzön-vízen át visz...
  A WORLD IS MINE legnagyobb rendezvénye idén #ötödik éve tér vissza...
  Bővebben
 • [2018-08-10] Y-Production in the Park w Monolock
   

  Y-Production in the Park w Monolock /Israel/
  Bővebben
 • Keszthely

  Bővebben
 • Az Arctic Monkeys-zal búcsúzik az idei Sziget

  [Fesztivál hír] A Sziget zárónap is igen erősre sikerült: a kívánságlistán mindig élen szereplő Arctic Monkeys új lemezzel tér vissza, a Gogol Bordello őrületes gypsy-punk bulit csap, a The War On Drugs képében pedig az egyik legszuperebb indie-rock csapatot köszönthetjük. És hogy még milyen programokkal búcsúzhatunk jövő augusztusig kedvenc fesztiválunktól, álljon itt alább.
  Bővebben
 • Hernan Cattaneo és Jan Blomqvist is imádta a Sun and Soda nappali bulisorozatot

  [Friss] Július végén második alkalommal alakult zöld oázissá az Akvárium Klub terasza, a legújabb nappali bulisorozatnak köszönhetően. Aki még nem hallott volna róla: ez a Sun and Soda! 900 nm zöld és selymes fű a belváros közepén, mini medencék, flamingók és pálmafák, valamint a legcoolabb DJ-k nappal a pult mögött.
  Bővebben
 • Sziget: jobb lesz, mint valaha

  [Fesztivál hír] Az utóbbi évek legjobb zenei programját felvonultató Sziget úgy tűnik nézőcsúcsot is hoz: a szervezők több mint félmillió látogatót prognosztizálnak a szerdától induló hét nap alatt és könnyen lehet, hogy az idei Szigeten köszönthetjük a kezdetektől számított 9 milliomodik látogatót is.
  Bővebben
 • Street Parade - Zürich

  [Fesztivál hír] Az egyik legszínesebb utcai zenei fesztivál, a Street Parade kerül ismét megrendezésre ezen a hétvégén, augusztus 11-én Zürich-ben.
  Bővebben
 • Kezdődik a Sziget, indul a Love Revolution

  [Fesztivál hír] Idén minden idők egyik legerősebb zenei programjával készül a Sziget és már a start vonalnál olyan sztárokkal indul a Dan Panaitescu Nagyszínpad programja, mint Kendrick Lamar vagy Lykke Li. A kánikula elől a Sziget Beach-re menekülhetünk, éjjel pedig kezdődik a Pesti Műszak avagy a Magyar Underground Hip-hop est. Nézzük, mivel rajtol augusztus 8-án a Sziget!
  Bővebben
 • Lana Del Rey melankolikus dalaival indul a hétvége

  [Fesztivál hír] De mi nem is lehetnénk boldogabbak: a Summertime Sadness énekesnője, Lana Del Rey péntek este először lép fel nálunk szomorkás dalaival, de itt lesz még a The Kooks, hogy tökös inde-partyt csapjanak, a Mastercard Színpadon Asaf Avidan játszik és itt lesz a „világzene Rolling Stonesa" is.
  Bővebben
 • Vasárnap is megtelt a Sziget

  [Fesztivál hír] Már biztos, hogy látogatói csúcsot hoz a Sziget hétnapos összegzése, hisz' a szombati teltház után a vasárnap is elfogytak az aznapi jegyek, hétfőre már régebben nem lehet jegyet kapni, és a kedd is erősnek ígérkezik. De ne szaladjunk annyira előre, nézzük, mit kínál a Sziget utolsó előtti napja!
  Bővebben
 • EXIT - ’No Sleep Festival’

  [Fesztivál hír] Az EXIT szervezői már az idei fesztiválon bejelentették, hogy novemberben debütál vadonat új rendezvényük Belgrádban, a ’No Sleep Festival’.
  Bővebben
 • Teltházas volt a szombat a Szigeten

  [Fesztivál hír] A Mumford and sons és megannyi más program teltházat hozott össze a Sziget szombati napján, 90 ezren voltak a fesztiválon, köztük Sacha Baron Cohen, azaz Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke jönni szórakozni Sziget.
  Bővebben
 • [2018-08-11] PrimeFM & DHBP: Magdalena (Diynamic - DE)
   

  A Diynamic elragadó és egyben zseniális producer/dj művésze Magdalena visszatér a Track Terrace dj pultjába egy hosszabb dj szett erejéig. Mellette Kornel Halasz (MUAK Music) és a Prime FM feje, Rich szettjeit élvezhetjük.
  Bővebben
 • [2018-08-04] Mezomo (br) ~ Sobek ~ Palmfood at Pontoon
   

  Fülledt house és techno ütemek a parton
  Bővebben
 • [2018-08-18] We Need Underground
   

  A We need Underground leginkább azokat szólítja meg akiknek elegük van a hétről-hétre agyon hallgatott mainstream zenékből. Szeretnénk egy olyan közösséget, partysorozatot létrehozni ahol igen is számít az, hogy milyen zene szól.
  Bővebben
 • [2018-08-11] LÄRM ▩ Ankali
  @ LÄRM

  Újra beforgatjuk a testvérklubos vonalat, ezúttal egy hozzánk hasonló elképzelésű prágai kollektívát mozgósítva. Az Ankali klubot egy korábbi szappangyárból alakították ki, feszes soundsystemmel és átgondoltan kurált lineupokkal, úgy, hogy alig egy év alatt baráti találkozópontja lett a Prágában élő és oda érkező klubbereknek egyaránt. A tetthely rezidensei, NRMN, SINNAN és YAN jönnek hozzánk, plusz a szintén cseh POLYGON tagja, Fabian egy élő szettel.
  Bővebben
 • [2018-08-17] CRIME ▩ LÄRM
  @ LÄRM

  Digitális sámánizmus és a rave kultúra találkozása. Techno pogánykodás baráti körben.
  Bővebben
 • [2018-08-18] NEU Meetup #2
   

  Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal.
  Szeretjük, ha valakinek van ízlése és nem csak a pizzák terén. Vendégeink a pofátlanul fiatal Pizza Amore srácok akikről hisszük, hogy iszonyat nagyot fognak menni a következő években. More Pizza!
  Bővebben
 • [2018-08-19] Y-Production & Dürer Kert birthday party
   

  9.szülinapunk és a Dürer kert 10.szülinapja alkalmából ismét olyan dologba vágtuk a fejszénket amilyen dolgot még nem csináltunk.
  Egy egész napos open air & indoor buli részesei lehettek ha velünk ünnepeltek ezen a napon.
  Bővebben
 • [2018-08-19] Breakbeat Massive x Old School Break Party
   

  Breakbeat Massive pres:
  Old School breakbeat Party

  Kizárólag 2006 előtti tört és tech-funk megjelenéseket fogunk játszani :)
  Bővebben
 • [2018-08-12] Varázsnap a Valyó kikötőben
   

  A Varázsnap sorozat alapötlete a Valyoból fogant. A Valyo misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
  Bővebben
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 - Super Matiné Bros.
   

  Matibá, az olasz származású magyar vízvezeték szerelő egy reggel egy csövön keresztül feljut a varázslatos Napozó Királyságba, ahol komoly kalandokba keveredik.
  Bővebben
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 AfterParty
   

  Ha végigvitted a vizes pályát, aztán továbbcsúsztál a következő világba, de az sem jelentett komolyabb kihívást, a SuperMatiné Bros. folytatásaként egy újabb világba nyerhetsz beengedést.
  Bővebben
 • [2018-08-17] SaveCorvin x Der Morgen pres. Peter Van Hoesen
   

  Elérkeztünk a nemes nyári Der Morgen trilógia befejező epizódjához. Vendégünk a Belga-Német tengely Peter Van Hoesen-je, aki sokszínűségével üdítő felfrissülést hoz a tikkasztó hőségben Budapest első számú underground clubjába, a Corvin-ba.
  Bővebben
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
  Bővebben
 • [2018-08-09] Bedroom ● Fine Selection#44
   

  Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" a nyárra áthelyezte székhelyét a jó öreg A38 Hajó orrteraszára és kezdetét vette a csütörtöki house és koktéleső.
  Bővebben
 • [2018-08-17] LavaLava Summer Jam
   

  A LavaLava x A38 idei nyári szezonjának utolsó állomása. Utolsó szellős ringatózási lehetőség a tetőteraszon, mielőtt még nekivágunk az indoor szezonnak.
  Bővebben
 • [2018-08-10] Happy Ravers Unite!
   

  Happy Ravers Unite!
  Bővebben
 • [2018-08-11] UVCT presents: Club Culture
   

  Dübörög az UVCT Club Culture! Idén nyáron is felköltözünk az A38 Hajó Tetőteraszára a legkirályabb basszuszenékkel! A júliusi buli után augusztusban ismét visszahozzuk a klubkultúrát a város szívébe - táncolj, ismerkedj, kapcsolódj ki és nézd velünk a napfelkeltét a buli végén. Minőségi és friss basszus & pop zenékkel várunk Titeket egész nyáron a szabad ég alatt.
  Bővebben
 • [2018-08-17] Budapest Jungle pres. EZ Rollers feat Ella Sopp, D.Kay
   

  Budapest Jungle pres. EZ Rollers feat Ella Sopp, D.Kay
  Bővebben
 • [2018-08-17] Gold Beach Electronic Fest w/ Deborah
  @ Plázs Siófok

  Idén nyáron sem maradunk élmények nélkül...

  A nemzetközi és a hazai techno kultusz megtestesítői Siófokon szakítják le az égboltot...
  A legnagyobbak idén is Velünk tartanak!
  Bővebben
 • [2018-08-09] Drum Club ▩ ▩ B2B Special
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ B2B Special▩
  Bővebben
 • [2018-08-18] Sun & Soda
  @ Akvárium Klub

  A Heineken és a Sun & Soda Official bemutatja: HOSH // YokoO // Gorje Hewek & Izhevski
  Bővebben
 • Oasis Festival 2018

  [Fesztivál hír] A marokkói Oasis Fesztivál idén is visszatér Marrákes városába, 2018. szeptember 14. és 16. között.
  Bővebben

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó