Pulzar


Kövess minket!

Friss tartalom

 • [2018-11-01] TULPA obscure w/ MAGDA
   

  Tulpa is a limited group of young, self-taught musicians, visual artists, poets and philosophers, who believe the synchronization of the collective creative mind. It is an infinitalized homage to contemporary music and visual poetry.
  Bővebben
 • [2018-10-31] Therapy Sessions :: COOH :: Switch Technique
   

  Bladerunnaz & Anger Management pres. Therapy Sessions Budapest Halloween
  Bővebben
 • [2018-10-27] Music Killers House Classics Halloween
   

  Október 27-én éjjel ismét bulizunk egy hatalmas nagyot, méghozzá a vadiúj Cinema Hallban! Csatlakozzatok ;)
  Bővebben
 • [2018-10-31] New Cinema Hall Opening
   

  New Cinema Hall Opening

  10/31 The Debut 17th Birthday & Halloween
  Bővebben
 • [2018-10-25] Seed ▞
   

  Az októbert egy igen izgalmas line up-pal zárjuk: vendégeink ezúttal Peter Bernath, aki óriási gyűjteményéből mindig a legjobb darabokkal kápráztatja el közönségét, illetve a mélyek mestere, Baco. A warm up-ot a Seederünk, Zvezda Beta biztosítja.
  Bővebben
 • [2018-10-20] Supernova Techno w/ Victor Ruiz & Any Mello
  @ Tesla Budapest

  Immáron egy évtizedes karrierje után a sao paolo-i születésű mágusról azt mondják; személyében a techno egy új, érzékibb és csábítóbb oldalra talált. Feszes tempó, friss, mély és élettel teli hangzás, intenzív játék a techno és trance házasságából: Victor Ruiz nevét - műfajon belüli kalandozásainak köszönhetően - már a nagyok között jegyzik, aminek legékesebb példája hogy nemrégiben az Adam Beyer fémjelezte Drumcode-hoz igazolt. Impresszív producer és DJ akinél egzotikusabbat a magyar közönség nem is kívánhatott volna az őszi hónapokra.
  De még ennél is tovább megyünk: hogy kerek és feledhetetlen legyen az este, itt lesz velünk Victor Ruiz szebbik fele; társ a DJ pultban és a stúdióban: Any Mello, elég csak visszaemlékeznünk mit műveltek ők ketten együtt 2015-ben a berlini Sisyphos pultjában, most valami nagyon hasonlóra számíthattok a Tesla Budapest-ben, október 20-án.
  Bővebben
 • [2018-10-31] Techno Halloween 2k18
   

  Halloween Techno 2k18 with our beloved Hungarian residents.
  Bővebben
 • [2018-10-20] Der Morgen // Perc & Claudio PRC
  @ Dürer Kert

  A tenger alatti mélységből ezúttal egészen a világűrbe utazunk. Claudio PRC meditatív, mármár hipnotikus groovejai méltó felvezetésül szolgálnak Perc fémes, angolos, de annál kevésbé elegáns, beton kemény ritmusképleteinek, a tapasztalt szakértőkből álló magyar támogatás pedig csak hab a bizonyos tortán.
  Bővebben
 • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
   

  Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont.
  Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
  Bővebben
 • [2018-10-19] Dice pres. Uto Karem
  @ Tesla Budapest

  Uto Karem több, mint húsz éve cipeli lemezestáskáját világszerte nagyvárosok klubjai közt, nem is véletlenül határoztunk úgy, hogy Klaudiához hasonlóan harmadszor is visszahívjuk a Corvin falai közé. A dél-olasz producer alkotói lenyomatát olyan referenciák jegyzik, mint a Global Underground, Ministry of Sound vagy a Tronic Music. 2008 óta üzemelteti az Agile Recordings névre keresztelt saját lemezkiadóját, ahol UMEK illetve Christian Smith személye a garancia a masszív techno-élményre.
  Bővebben
 • [2018-10-26] Corvin Club pres. RØDHÅD
   

  RØDHÅD nagyon rövid idő alatt vált Berlin egyik legkeresettebb előadójává. Mély, erőteljes, sötét és melankólikus: ezek a kulcsszavak jutnak eszünkbe, ha zenei stílusjegyeket szükséges érinteni.
  Bővebben
 • [2018-10-12] Julian Marcell - BDAY - exclusive 4h set
  @ VOLT Lokál

  4 órás exkluzív techno szettel ünnepel Julian Marcell az Akváriumban.
  Bővebben
 • [2018-10-20] House2House: celebration
   

  Kedves táncos lábú barátaink, október 20-án 23-órakor startol a négykezes hosszú szett a szokásos felállásban,
  Érkezz korán, távozz későn!
  Bővebben
 • [2018-10-24] Kimitrak #69
   

  Minden zene jó. A Kimitrakosok pedig ennek tudatában évtizedek óta olthatatlan lelkesedéssel bővítik zenei szókincsüket, amiből sosem tudni milyen mondatok kerekednek ki egy-egy estén. Felemlegetik a legjobb zenéket, majd felemelgetik rájuk a tűt is. Az októberi kiadás kimitrakói Bodoo, Waxman és The Stanley Maneuver lesznek.
  Bővebben
 • [2018-10-27] Subculture Revolution X Broken Bits
   

  Maratoni Back3Back set Mc Fantommal, Dj Savage, Dj Rob és Dolbyroll a.k.a. Nnothing a sorozat elmúlt 10 évének legmélyebb és legtörtebb pillanatainak felidézésével!
  Bővebben
 • [2018-10-21] WORLD is MINE ✘ Nightlife: P E N T A G O N
  @ Liget Club

  Idén október 21-én a két titán eljön Te érted is.
  1 évben csak #egyszer, az ország legnagyobb klubjában:
  5 helyszín ➖ 5 zenei stílus ➖ 30 lemezlovas
  Bővebben
 • [2018-10-19] Antropos.hu Meets Heyday
   

  Régi arcok, ismerős dallamok és egy vadiúj helyszín a belváros szívében; ez a három ismérv fogja jellemezni a péntek estéd, ha ezúttal is velünk tartasz.
  A Heyday ezúttal egy új környezetben várja rég nem látott közösségét, ahol egyúttal megünnepeljük szeretett muzsikusunk, Technicolour 18. születésnapját (is).
  Bővebben
 • [2018-10-27] Be Massive Label Showcase
   

  Folytatódik a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland
  Be Massive Label Showcase!
  Bővebben
 • [2018-10-21] DUB IN the City
   

  Várunk mindenkit szeretettel a Vinyl and Wood-ba a Wesselényi utcában, október 21-én délután 2től egy jó kis hifi sessionre :) igazi roots és dub muzsikákkal csak lemezről, egészen este 7ig! Felállítunk egy 5 utas mini soundot is a kávézóban, a Dubapest HiFi elemeiből, biztos érdekes lesz :) De aki nem tud lenézni hozzánk élőben követheti majd az eseményt a facebookon, délután 3től este 7ig az RTS FM jóvoltából!!!
  Bővebben
 • [2018-10-19] Labirhythm presents FindDaMental!
   

  Labirhythm presents FindDaMental! w / CHRIS RICH
  Bővebben
 • [2018-10-19] Deepin' Session
   

  Deepin' Session w/ David Mole (Budapest in the dark)
  Bővebben
 • [2018-10-26] Persephone ▩ ▩ Lakuti
   

  Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
  Bővebben
 • [2018-10-27] TDS ▩ ▩ Greyscale Showcase
   

  2015 októberében járt nálunk utoljára a litván dubtechno főszereplője - grad_u. Számtalan megjelenés után, idén ősszel 2 vinylt is feltehet a polcra, egy YWF remixet a Kontakt Recordsnál és egy önálló, Balance című EP-t a Pro-tez Recordsnál. A 3 évvel ezelőtti dj szett után, most egy live act-el robbant újra a Lärm-ben.
  Bővebben
 • [2018-11-03] Prime FM & Deep House Budapest pres. MARCELO VASAMI
   

  Újabb varázslat a láthatáron, hiszen kedvenc argentin mágusunk MARCELO VASAMI visszatér!
  Bővebben
 • [2018-10-31] Psybaba records & Goa.hu & Hungarian goa: Halloween
  @ Dürer Kert

  Az előző évektől eltérően a Dürer Kertben ünnepeljük az ősi kelta hagyományokból kialakult Mindenszentek (All Hallows’ Eve) előtti éjszakát! Szeretnénk, ha erre az estére ti is jelmezt öltenétek, a különleges öltézéket viselők közül a legrémisztőbb jelenség a téli szezonra vonatkozó összes partynkra a vendégünk! Négy tánctéren várjuk a rettegni vágyókat, a fellépők névsorával, jegyárakkal és több infoval hamarosan jövünk!
  Bővebben
 • [2018-10-19] RAW LXXIV
   

  - Jó estét kívánok!
  - Jó estét, miben segíthetünk?
  - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj.
  - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle?
  - Természetesen! Rawkott becsinált!
  Bővebben
 • [2018-10-11] Seed ▞
   

  A második epizódban a Plaisir Records család tagja, Giash lesz a vendégük, aki live szettjeivel és DJ-ként is magával ragadó zenei hangzást garantál bemelegítésnek.
  Bővebben
 • [2018-10-13] Bedroom ● Azteca (RO)
   

  Tavaly nyaron volt egy mini fesztival Erdelyben, ahol a bedroommal kaptunk egy kis szinpadot es honunk ala vettuk legjobb baratainkat, hogy meghoditsuk Torocko hegyeit, volgyeit. Hogy meg szinesebb legyen a line up, par helyi arcot is megkerestunk, koztuk Aztecat Csikszeredarol, akivel regota jo baratsagot apolunk. Norbi egy pazar 3 oras szettet jatszott nekunk, amit azota is emlegetunk. Itt van hat az ideje, hogy itthon is vendegul lassuk ezt a vaganyt!
  Bővebben
 • [2018-10-06] MADTING
  @ FRAME

  ~~~~~ MADTING ~~~~~
  Bővebben
 • [2018-10-13] Bedroom ● Fine Selection#49
   

  Egy pazar nyari szezon utan kedvenc sorozatunk a Fine Selection a Typo Barban folytatodik 49. epizodjaval. Soron kovetkezo vendegunk Csikszeredarol erkezik Azteca szemelyeben, aki nem csak remek dj, de igen jo produceri is es remekul erti a nekunk valo houseokat. A local herokat sem felejtettuk el, igy Glucose & Dot barataink is velunk tartanak egy kis kozos lepegetesre.
  Bővebben
 • [2018-10-06] Underground Techno - Last Minute
   

  Minden szombaton #techno az Underben! Az estét lágyabb dallamokkal kezdjük, míg végül elérünk a legdurvább és legsötétebb ütemekig!
  Bővebben
 • [2018-10-13] VégrePéntek special with Nanoplex /UK/
   

  A Nanoplex, a brit progresszív techno szcéna két úttörője, Ben Coda & DJ Ipcress élő zenei projektje.
  Bővebben
 • [2018-10-13] Drumandbass.hu Session 006
   

  Drumandbass.hu Session 006
  Bővebben
 • [2018-10-12] Pure Lust Night
   

  Pure Lust Night By Toldi
  Bővebben
 • Három tesztbuli és végre hivatalosan is megnyit az új Cinema Hall!

  [Friss] Tavasz óta vártuk a napot, hogy megnyissa kapuit a város legújabb Cinema Hallja, de októberben már élőben megtapasztalhatjuk!
  Bővebben
 • Több tízezren élvezték a zenét a Budapest Music Expón

  [Friss] Véget ért tegnap kora este a 13. Budapest Music Expo. A Hungexpo G és F csarnokában három napon keresztül szólt a zene. Rengetegen érkeztek a rendezvényre azért, hogy kipróbálhassanak hangszereket, megnézzenek bemutatókat és rész vegyenek szakmai előadásokon. A Budapest Music Expóra több tízezer ezer ember látogatott ki.
  Bővebben
 • Oasis Festival 2019

  [Fesztivál hír] A marokkói Oasis Fesztivál jövőre már ötödik alkalommal tér vissza Marrákes városába, 2019. szeptember 13. és 15. között.
  Bővebben
 • ADE live stream

  [Fesztivál hír] Az Omnio Sound és a Clubbing TV egyesített erővel összehozta, hogy az idei Amsterdam Dance Event (ADE) során mintegy 21 világhírű DJ exkluzív szettjét élőben közvetíthesse live stream csatornákon.
  Bővebben
 • Club Epic

  Bővebben
 • [2018-10-18] BlackRoomParty Budapest
   

  BLACKROOMPARTY BUDAPEST - GRAND OPENING
  Bővebben
 • [2018-10-26] A38 Halloween
   

  LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél október 26-án az A38-on! Ezúttal alkalomhoz illően egy speciális Halloween szettel készülnek! A felvezetésről a Ninjabreakz DJ-k gondoskodnak!

  Öltözz be (nem kötelező) és bulizz velünk október 26-án pénteken az A38 hivatalos Halloween partiján!
  Bővebben
 • [2018-10-21] Next Level - Horror Night
   

  Október 21-én Magyarország egyik #LEGEXKLUZÍVABB riddim / dubstep eseménye. 3 külföldi és 6 hazai fellépő a város egyik legkedveltebb szórakozóhelyén az A38 Hajón este 23:30-tól reggel 05:00-ig!
  Bővebben
 • [2018-10-12] LÄRM ▩ Kez YM
   

  A house-ról sokszor elmondták már, hogy az egy body thing és soul thing, de kevesen tudják ezt a gondolatot olyan szépen a való életben is desztillálni, mint Kez YM. A klasszikus groove-iskolát detroiti hatások alatt pároló, jelenlétével Berlint boldogító japán olyanoktól kapott respektügyi biccentéseket, mint Moodymann, Theo Parrish, Larry Heard vagy Osunlade, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy életre kel az a body és táplálékot kap az a soul ezen az estén.
  Bővebben
 • [2018-10-26] Dub Phase-New World Audio Label night
   

  Dub Phase presents: New World Audio Label Night
  Szezon nyitó dance a 2 új scoopal kibővített sound systemmel a Dürer Kert középső termében, vendégeink Sukh Knight (Uk) és DJ SQUAREWAVE (Uk)
  Bővebben
 • [2018-10-22] Deep Jungle Walk 2018
   

  Astrix & Filteria / Budapest
  Bővebben
 • [2018-10-13] Deep Café Season Opening Party
   

  Itt van az ősz, itt van újra és ez csak egyet jelenthet: újabb szezont nyitunk meg a DEEP CAFÉ PARTY történelmében!
  Bővebben
 • [2018-10-26] Aether Heroes
   

  A true hero is not someone who thinks about doing what is right, but one that simply does what is right without thinking. Without them, we are all plain people and don't know how far we can go. Welcome back our guides Poli and Ramin Sayyah, we can only hope that they will do their best to save our lives!
  You’re welcome to catch up with 'em!!
  Bővebben
 • [2018-10-26] HOLA #3
   

  Egy nagyon hosszú progresszív utazás nappal és éjjel

  Argentin barátaink újra megcélozzák a "legszebb" jelzőt, ezúttal 4 olyan művész is érkezik, aki még sosem járt Magyarországon (vagy éppen Európában).
  Bővebben
 • [2018-10-26] Bladerunnaz & Starlight Entertainment pres. Delta Heavy ★ Teddy Killerz ★ Muzzy
   

  Bladerunnaz & Starlight Entertainment pres. Delta Heavy ★ Teddy Killerz ★ Muzzy
  Bővebben
 • [2018-10-22] DARK RAVE w/ Marika Rossa Extended
   

  No warmup.
  Raw Techno allnight long.
  Marika Rossa extended set.
  Bővebben
 • [2018-10-27] Hungry Music - Worakls / N'to / Joachim Pastor / Stereoclip
   

  Sokunk nagy örömére a négynegyedes állóvizet felkavaró francia kiadó ezúttal a teljes csapattal érkezik Budapestre! Október 27-én tehát Hungry Music label night: Worakls, N’to, Joachim Pastor és Stereoclip az Akvárium Klub Nagy Halljában!

  Vive La France!
  Bővebben
 • [2018-10-20] Black Mamba Production presents: GusGus live (ISL)
   

  2018.10.20. Black Mamba Production presents: GUSGUS live (ISL)
  Bővebben
 • [2018-10-20] Hernan Cattaneo all night long
   

  Black Mamba Production presents: Hernan Cattaneo / all night long
  Bővebben
 • Szakadj ki a komfortzónádból!

  [Friss] Az Akvárium Klub idén is a CAFé Budapest egyik helyszíneként vesz részt az október 5–21. között tartó programsorozaton. Ennek keretében érkezik a klubba október 9-én az elképesztő zenei tehetséggel megáldott Masego, október 5–7. között vár találkozások és felfedezések fesztiválja, a Budapest Ritmo, október 8-tól pedig kortárs, underground koncertsorozattal indul a Downtown Café.
  Bővebben

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó