Pulzar

Friss tartalom

 • [2019-06-22] DREAM ISLAND 2019 • Hajógyári Classic Festival
   

  2005-ben fordult a kocka, Európa #felfigyelt ránk és a Hajógyári Sziget lett a #példamutató sok-sok ország számára!
  Bővebben
 • [2019-06-20] BLACK TRAP w/ Point.Blank [BE] + Akira [SCO]
   

  Június 20-án érkezik a nagy klubszezon záró bulink, amellyel egy új fejezet nyílik a Black Trap életében abban a klubban, ahol a presztízs és a profizmus az underground világgal találkozik!
  Bővebben
 • [2019-06-19] Kolorádó Fesztivál 2019
   

  Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.
  Bővebben
 • [2019-06-15] Y E L L O W Saturday
   

  Sárga fénynyalábokba mártogatott jövőhouset manufakturálunk a Yellowban szombat este, TIGRAN (Official) & Stormasound futurisztikus hangelegy-örvénye hömpölyögtet majd el titeket a vasárnap reggelbe.
  Bővebben
 • [2019-06-14] Herz Summer
   

  Tengerjáróra költözik nyárra a HERZ!

  Ennél jobb panoráma a Dunán nem igen van :)
  Bővebben
 • [2019-06-13] Bedroom ● Chvck (Phonobar, San Francisco)
   

  Bedroom ● Chvck (Phonobar, San Francisco)
  Bővebben
 • [2019-06-27] Legendary Moments - Budapest Park
   

  Nyári hűs éjszakák és a legszebb zenék, idén a Budapest Park-ban.
  Bővebben
 • [2019-06-27] Pure Lust at Pontoon w/ Spaniol /BR/
   

  Ott folytatjuk ahol abbahagytuk!
  A Pure Lust csapatnak hála a csütörtök esték inkább egy óriási pénteki esti heppajra hasonlítanak!
  Egyértelmű volt, hogy ismételni kell.
  Szóval a naplemente után, fogyóban lévő koktélok szürcsőgő hangjára és a legnaposabb zenékre táncolunk reggelig ~
  Bővebben
 • [2019-06-15] Nightlife Summer Opening Vol4.
   

  Június 15-én, szombaton a NIGHTLIFE hivatalosan is
  #megnyitja 2019 nyarát! Idén 4. alkalommal ér minket a megtiszteltetés, hogy a RIO Budapest első nyári szüntere eső buliját csinálhatjuk Veletek!
  Gyertek, és gyártsunk Együtt emlékeket!
  Bővebben
 • [2019-06-15] Lick The Click! Sunburst #155
   

  Kedves Lick the Click! barátok!

  Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
  Bővebben
 • [2019-06-21] MOJO pres Friday
   

  MOJO Friday hosted by Bladerunnaz
  #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2019-06-21] Tensnake /DE/ at Pontoon
   

  Óriási örömmel jelentjük be, hogy Júnuis 21-én, az underground és a mainstream klubvilág közös kedvence, Tensnake ismét visszatér a Duna-partra!
  A disco / 80's funk / house - ban utazó producer már 2x kirúgta a Pontoon képzeletbeli falait.
  Egyértelmű volt, hogy ismételni kell!
  A táncparkettett már elkezdtük felkészíteni, groove-ban nem lesz hiány!
  Bővebben
 • [2019-06-28] Roy Rosenfeld (All Day I Dream)
   

  Érkezik Budapestre először a nagysikerű All Day I Dream dj-je, Roy Rosenfeld!
  Számos megjelenése látott napvilágot az All Day I Dream és a Lost&Found kiadóinál.
  Bővebben
 • [2019-06-15] LOCK pres. JUSTHOUSE
   

  Meszi immár több mint 10 éve szervez teltházas bulikat a születésnapján, idén Goyah is becsatlakozott hozzá és dj barátaikkal karöltve összeraktak egy figyelemre méltó line upot a közös bulijukra. Várnak minden barátot, ismerőst nagy szeretettel 06.15-én a Lockban egy igazi House zsúrra.
  Bővebben
 • [2019-06-21] NIGHT OF TECHNO
   

  Ismét saját party sorozatunkkal a Night of Technoval várunk titeket az Underbe június 21.-én pénteken egy 12 órás #techno bulira!
  A legütősebb #techno zenékkel és a tőlünk megszokott hangulattal készülünk nektek.

  Ha te is a techno szerelmese vagy akkor tarts velünk hétről hétre !!!
  Bővebben
 • [2019-06-28] Műhely ▩ ▩ DREAD
   

  A technó posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, Tbilisiből érkezik hozzánk Dread, aki a kaukázusi klubkultúra energiáit dönti ránk egy két órás hengerlő szett formájában.
  Bővebben
 • [2019-06-22] After Dark ✗ A38 #0622
   

  Every second weekend, we gather to let our bodies be like water and move to the rhythm like waves do.
  Bővebben
 • [2019-06-21] COMBO Colombia ▩ ▩ Vandel ▩ Julio Victoria
   

  Two of Colombia's definitive house / techno DJs are coming to show you how they do it in the land of birds and orchids. Carefully selected club tunes from the other side of the planet - absofreakinlutely worth the visit.
  Bővebben
 • [2019-06-22] ▩ LÄRM ▩ Dannilov (RO) ▩
  @ LÄRM

  Ismét sort kerítünk az éves meetupra kolozsvári testvérklubunkkal: Dannilov érkezik meg hozzánk újra, lassan már félrezidensi státuszba helyezkedve, nem otthonhagyva a melódiáktól sem rettegő, egzotikus-reptető, gyakran ragyogó grúvfolyamként elsodró lemezeit. Meg se lepődjünk, ha olyan pontokon találjuk magunkat a tánctéren, ahol öt perccel korábban még nem voltunk.
  Bővebben
 • [2019-06-22] Summer Solstice with Morten Granau / Open Air 2019
  @ Track Terrace

  Ünnepeljük ismét együtt az év legrövidebb éjszakáját Morten Granau-val.
  A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek. A néphagyományokhoz illően – világszerte – örömtüzeket gyújtanak, melyeknek csodás erőt tulajdonítanak.
  Bővebben
 • [2019-06-22] Technokunst x Kolorádó 2019
   

  A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.
  Bővebben
 • Erick Morillo 4 és fél órás szettje után jöhet a 21. Cinematiné!?

  [Friss] Erick Morillo nagyot játszott a 20. Cinematinén, de már jön is a következő nappali esemény!
  Bővebben
 • Új helyszínen a Telekom VOLT Fesztivál

  [Fesztivál hír] Június 25-én új helyszínen, a korábbi szomszédságában nyitja meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Az új helyszín megújult környezetet és új színpadokat, programokat is jelent. A VOLTra jellemző sokszínűség jegyében hazai- és világsztárok egész sora érkezik Sopronba: színpadra lép a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash, a Cypress Hill, Parov Stelar, Robin Schulz és a Papa Roach és itt ünnepli 15. születésnapját a Halott Pénz. A Telekom Magenta Vibe Chatbotjával pedig hozzáférést kaphatnak a fesztiválozók a titkos bulikhoz és exkluzív élményekhez. Kedvezményes jegyek június 14-ig kaphatók.
  Bővebben
 • Street Parade 2019 - Zürich

  [Fesztivál hír] Alig 2 hónap múlva, augusztus 10-én kerül ismét megrendezésre Zürichben az egyik legszínesebb utcai zenei fesztivál, a Street Parade.
  Bővebben
 • Sas-hegy kilátó

  Bővebben
 • [2019-06-22] Dffrntly live @Sas-hegy kilátó
   

  Tudjátok, hogy mindig igyekszünk újdonsággal szolgálni nektek, így a jó idő beköszöntével egy különleges kirándulásra hívunk benneteket.
  Ráadásul ehhez még a városból sem kell kimozdulni, mégis úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy másik világban járnátok, ahol a természet és a zene eggyé válik.
  Bővebben
 • Fedezd fel újra Budapestet a Telekom Electronic Beats SPOTS programjával!

  [Friss] Június 8-án a Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest évadnyitó buli konferenciáján bemutatkozott a Night Embassy of Budapesttel közös programunk, ami a legjobb fővárosi helyeken még a valóságot is kiterjeszti egy mobilappal.
  Bővebben
 • Ismét jön a Sun & Soda - Mert nappal bulizni jó!

  [Friss] A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.
  Bővebben
 • Megjelent a legújabb Rockstar!

  [Friss] A Rockstar Magazin harmadik lapszáma egészen különlegesre sikeredett. A címlapra az EFOTT fesztivál fő fellépője, a koszovói szépség, Rita Ora került. Beleláthatunk kicsit a világhírű Jay Lumen gondolataiba, Delov Jávort faggattuk a jubiláló Random Trip kapcsán, és Schuster Lóri sem rejti véka alá véleményét. A "Jelenések" rovatot ezúttal is megpakoltuk a legjobb lemezekkel (Vampire Weekend, Rammstein, Kornél Kovács, Tyler, the Creator), és kedvenc csodabogarainkról most is az "A Jövő Zenéje" mesél majd.
  Bővebben
 • A legendás Palace a Plázson éled újjá

  [Friss] Siófok kultikus szórakozóhelye zenei szellemiségét örökíti tovább a PLÁZS új helyszíne, az Aréna. A hatalmas bulitér június 8-án egy hatalmas partival nyitja meg kapuit, hogy utána egész nyáron, minden pénteken és szombaton a legmenőbb lemezlovasok a legforróbb dallamokat pakolhassák a talpunk alá.
  Bővebben
 • VÉGET ÉRT A FESZT!EGER

  Quimby, Follow The Flow, Belga, Leander Kills és még jó pár zenés program zárta a Feszt!Eger idei kínálatát. Vasárnap reggel véget ért Heves megye legnagyobb könnyűzenei eseménye Egerben. Idén közel 10 ezren szórakoztak a Bolyki-völgyben.
  Bővebben
 • [2019-06-08] The Standard Theory
   

  Next guest artist of Standard Theory series is SOBEK and BEN from Tel-Aviv!
  Don't miss it out!
  Bővebben
 • [2019-06-09] ECHO ▩ Analog303
   

  ▩ techno ▩ acid ▩ dubtech ▩ electro ▩ häuslichemusik ▩
  Bővebben
 • [2019-06-14] MOJO pres Friday
   

  MOJO Friday hosted by Bladerunnaz
  #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2019-06-14] LÄRM ▩ BRVTAL ▩ ▩ Trtlnck Label Night
   

  Júniusban ismét egy BRVTAL bulival leszünk gazdagabbak, ahol nem más lesz vendégünk, mint a feltörekvő dán kiadó, TRTLNCK Koppenhágából. A label alappillérei, Resonant Pole, Modah és Riesenfeld egyre nagyobb hírnévre tesznek szert Európában, ezt bizonyítja számos megjelenésük is. A sötét, energikus skandináv techno hírvivői biztos nem hagynak hiányt maguk után.
  Bővebben
 • [2019-06-29] Prime FM & DHBP pres. OXIA (FRA)
   

  A zseniális francia producer/dj ismét a vendégünk, a nyári open air rezidenciánkon!
  Bővebben
 • [2019-06-15] LÄRM ▩ Gelatorso ▩ ▩ Schwa
   

  Majd havi egy kedd a nyáron, először viszont szombaton és külföldi vendéggel. A prágai Komiks rave bulik egyik atyját, a BEEF records fejét, dj Schwat köszöntjük sok szeretettel kedves kis fekete dobozunkban. Inspiráló, elhagyatott épületekbe szervezett összejöveteleikre olyan neveket hívtak pl, mint Mick Wills, Edward, Fett Burger, Florian Kupfer vagy Credit 00, mindenképp izgalmas lesz.
  Bővebben
 • [2019-06-14] Purple Noise 3
   

  Be our guest on the 14th of June, and experience the next episode of "Purple Noise"! After two sold-out thursdays, this event will be taking over the Secret Room on a friday night.
  Bővebben
 • [2019-06-21] Kasra X Insideinfo are Circuits (UK)
   

  KASRA x INSIDEINFO are CIRCUITS
  Bővebben
 • [2019-06-22] Sun & Soda w/ Sasha (extended set)
   

  Újra itt a Sun & Soda, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát ;)
  A sorozat helyszíne az Akvárium Klub Terasza, mely erre az időre igazi oázissá alakul: pl. műfű borítást kap, hangulatos árnyékolókat, mini medencéket, rengeteg növényt, extra dekorációs elemeket és az elengedhetetlen kényelmes nyugágyakat....
  Bővebben
 • [2019-06-22] Sun & Soda Afterparty
   

  Június 22-én a Sun & Soda w/ Sasha (extended set) után sem megyünk haza! ;)
  Hivatalos Afterparty a VOLT Lokálban!
  Bővebben
 • Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

  [Friss] A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.
  Bővebben

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó