Pulzar


Kövess minket!

Friss tartalom

 • [2018-06-30] Wetyourself x Andrew James Gustav x LIZZ
   

  Egy újabb igazán mozgalmas este a Corvinon: a nagyteremben a Fabric vasárnapi helytartói, a WetYourSelf duó, a Corvin Barban pedig a Mondays: Off és Andrew James Gustav tekergetik a potikat. Az afterórák a letisztult román hangzás jegyében telnek majd, a Stop Thinking prezentálásában.
  Bővebben
 • [2018-06-29] Y-Production in the Park
   

  Y-Production in the Park /Ludmilla/
  Bővebben
 • [2018-06-29] Corvin x Dice pres. Dusty Kid (live)
   

  Ő az a producer, aki nem hezitál, amikor klasszikus zenét dark basst és némi pszichedelikát kell összehegeszteni, hogy valami teljesen abszurd és mégis konzisztens hangulatot teremtsen. Az olasz csodagyerek több mint 12 éve békíti össze az oldschool acid hangzás és a modern minimalizmus híveit egyaránt, mindenképpen aligvárós!
  Bővebben
 • [2018-06-21] Bedroom ● Fine Selection#37
  @ A38

  Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" a nyárra áthelyezte székhelyét a jó öreg A38 Hajó orrteraszára és kezdetét vette a csütörtöki house és koktéleső. Soron következő vendégienk egyenesen Berlinből érkeznek hozzánk Maik Yells és SY személyében. A srácok nem csak jó barátok, de zeneileg is nagyon jól megértik egymást. Maik lemezei már sokszor előkerültek az utóbbi években a táskánkból, nevét olyan kiadók jegyzik, mint a Taverna Tracks, a Beste Modus és Martin 'M cimboránk Room 15 kiadója is. Simon producerként még csak most bontogatja szárnyait, de elég jó lesz az öreg. Amit viszont tudni kell róla, hogy ő az EWax kiadója feje és amik ott kijönnek apám, az szó nélkül megy a hajó Martin Audioiba. Olyan nevek gyártják neki a patent houseokat, mint Chriss Stussy, Prunk, James Dexter, Swoy, Sakro és hamarosan Lee Burton és Paolo Rocco is. Ezek az arcok pedig a legnagyobb kedvenceink, mint ha csak nekünk találták volna ki ezt a kiadót. Szóval pazar buli várható! A StreamOn jóvoltából természetesen, most is követhető lesz az esemény.
  Bővebben
 • [2018-06-30] Heyday /w Dubecticut live act
   

  Nem hagyunk békén titeket, rövid szusszanás után tovább pezsgünk a kánikulával. Június utolsó hétvégéjén ismét belecsapunk a lecsóba, nem is akárhogyan. Kiskuktáink most azonban lecserélik a fakanalat meg a vágódeszkát, hogy a lemezjátszók mögött fűszerezzék meg a hangulatot. Az étlapról desszertként ajánljuk a DUBECTICUT formációt, akik egy igazán egyedi SOLO Live Act produkcióval kedveskednek nekünk. A szezon második mókázásán igazi gourmet élményt kínálunk, ínycsiklandozó élvezetekben, no meg persze a legkirályabb house és techno trackekben tobzódhattok majd!
  Bővebben
 • [2018-06-21] Bedroom ● Maik Yells[ES] + SY[GB]
   

  Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk. Első alkalommal érkeznek ugyanis külföldi vendégek hozzánk a hajóra Maik Yells és SY személyében, akik jelezték, hogy volna még bennük kraft akár reggelig is. Szívünkből szóltak berlini cimboráink, így az estét a Secret Roomban folytatjuk tovább, ahol a Rokokos srácok készitík elő a terepet. Pazar estének nézünk elébe ;)
  Bővebben
 • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
   

  A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
  Bővebben
 • [2018-06-30] LÄRM ▩ Dalmata Daniel
   

  Dalmata Daniel ismét a LÄRMben, hisz a decemberi Betonkustos split sorozat inditó launch parti után, most a fősodor hetedik azaz a DD007 kiadvány megjelenését ünnepljük az olasz elkövetővel, illetve fegyvertársával és legendás lokál lemezlovasokkal.
  Bővebben
 • [2018-06-22] Bladerunnaz pres. Friday
   

  #FRIDAYA38 | "'Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2018-06-23] Sun & Soda AFTER PARTY
   

  Június 23-án a teltházas Sun & Soda w/ Jan Blomqvist and Band bulit követően AFTER PARTY az Akvárium VOLT Lokál termében.
  Bővebben
 • [2018-06-30] The Debut Summer Classics / Matthew Dekay
  @ Track Terrace

  A nyár legjobb klasszik buliját idén Matthew Dekay neve fémjelzi.

  A klasszikus The Debut felállást ezúttal Poli is kiegészíti a Track Terrace szabadtéri atmoszférájában.
  Bővebben
 • [2018-06-28] HERZ
   

  HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats.
  Electronic music doesn’t really have borders!
  Bővebben
 • [2018-06-29] TDS x Deepin’Session x Lost Minute
   

  Valyo Kikötő pres.
  TECHNODUB SEANCE // Deepin' Session // Lost Minute //
  Bővebben
 • [2018-06-29] Bezonight
   

  Bezonight @ Trip Hajó, Panoráma terem
  Bővebben
 • [2018-06-30] 360Bar presents: Secret Garden Daytime Party
   

  A tavaly először megrendezett Secret Garden partyval magasra tettük a mércét, de idén megpróbáljuk mindezt túlszárnyalni egy újabb egész napos rooftop party keretein belül!
  Bővebben
 • [2018-07-06] Summer Session #1 // Blanilla (RO)
   

  Ninjabreakz & Signal presents: SUMMER SESSION 2018
  Bővebben
 • [2018-07-06] MaxDnB :: The Prototypes
   

  Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen!
  Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
  Bővebben
 • [2018-07-07] Prime FM pres. Movement Showcase
   

  Movement Showcase először Budapesten!
  Bővebben
 • [2018-07-13] Corvin Black pres. Monoloc
   

  Sascha Borchardt, másnéven Monoloc a techno fehér foltjait térképezi fel. Zenéje egyszerre nyers és szofisztikált, kompromisszummentes és mégis ezerarcú. Minden release önálló művészeti alkotás, olyan labelek megbecsülését élvezi mint a Soma, a Hotflush vagy a Dystopian.
  Bővebben
 • [2018-06-28] Pure Lust All nighter
   

  Ott folytatjuk ahol abbahagytuk!
  A Pure Lust csapatnak hála a csütörtök esték inkább egy óriási pénteki esti heppajra hasonlítanak!
  Egyértelmű volt, hogy ismételni kell.
  Szóval a naplemente után, fogyóban lévő koktélok szürcsőgő hangjára és a legnaposabb zenékre táncolunk reggelig
  Bővebben
 • [2018-06-30] Lick The Click! Sunburst #136
   

  Valójában még jól is esett, hogy kabátban táncoltuk át az előző szombatot. Azonban mi már a következő hétre tekintünk. Már oda válogatunk és még egy élő bejelentkezés sem elképzelhetetlen. A szokásos időpontban és helyen találkozunk!
  Bővebben
 • [2018-07-05] HERZ
   

  Elkezdjük a Afterlife kiadó hivatalos magyar tribute bulisorozatát!
  Az olasz Tale Of Us páros labelje, az Afterlife a 2016 nyarán indúlt!
  Csak a kiadó hangzásvilágához illő zenéket hallhattok majd az estek folyamán!
  Bővebben
 • [2018-06-23] DreamHouse by WORLD is MINE & Nightlife
   

  Budapest elsőszámú szabadtéri klubja egy éjszakai színházzá alakul...
  A RIO-ban még sosem látott, erre az alkalomra felturbózott #DREAMHOUSE-os dekoráció és effektek tömkelege járul hozzá a varázslatos utazáshoz!
  Bővebben
 • [2018-06-30] Deep Café Party- 1st Open Air Party
   

  Közkívánatra!
  Sokan írtatok és jeleztétek nekünk, hogy túl hosszú lenne a nyári szünet Deep Café buli nélkül. Így gondoltunk egy merészet:)
  Bővebben
 • [2018-06-30] T E C H N O a D D I C T I O N
   

  Folytatódik a legnagyobb szenvedélyünk, a TECHNO ADDICTION !! Függőségünk olyannyira úrrá lett rajtunk, hogy elhívtuk Budapest egyik legszínvonalasabb zenei párosát, a Steam Shape duót ! Technora éhes közönségünk étvágyát a rezidens RICARDO-VINCEE-DJANGO formáció is enyhíti, majd a napsütötte RIO-ban. Június 30.-án 14:00 órától, várunk titeket szeretettel, a rendezvény 22:00-ig tart !
  Bővebben
 • [2018-06-30] Pool&Live
  @ Vituki strand

  Két helyszínnek áll a zászló! Ismét összeraktuk a dupla élménycsomagot: a hangszerek éppúgy élesek lesznek ezen a tüzes nyári délutánon, mint a lejátszók a DJ-pultban. Minden más marad: az égszínkék medence, a fekvésre érdemesített gyep, és persze a Ti jelenlétetek ;)
  Bővebben
 • [2018-06-23] Summer Solstice with Morten Granau / Open Air
   

  Ünnepeljük együtt az év legrövidebb éjszakáját.
  Ugyan június 24-én, Szentiván éjjelén szokás ünnepelni a legrövidebb éjszakát, de a valódi napforduló június 21-re esik.Mi a kettő között június 23.-án emlékezünk meg rá.
  Bővebben
 • [2018-06-29] Drum Club On Board
   

  Június végén Drum Club djk az A38 Hajó hangrendszerén, este 10 órától egyből a Friday után!
  Bővebben
 • [2018-06-22] Edr I House By The Moon I Part. 1
   

  it's time for those summer vibes! EDR invites you to join us to celebrate House music together. A lot of micro and minimal house, a touch of funk and disco, we will dance all night long on the boat with a wonderful view on the Danube. For this special occasion we invited our friends from Rokoko, no reason to not come swing with us !
  Happy people welcome !
  Bővebben
 • Don Diablo – ’Anthem (We love house music)’

  A nem régiben bejelentett FUTURE XL szóló showja és a 'Wake Me When It's Quiet' single-jének nagy sikerű fogadtatása után, újabb stúdió projektet dobott piacra június 1-én Don Diablo.
  Bővebben
 • Lupa Tó

  Tó utca 1.
  Budakalász 2011
  Bővebben
 • [2018-07-07] Bladerunnaz on the Beach Vol.1.
   

  Szombat délutáni, kora esti drum and bass mulatság a Lupa tónál! Strandolási lehetőséggel egybekötött party.
  A buli a Nemzetközi Strandkézilabda kupa záró eseménye is egyben
  Bővebben
 • Thomas Schumacher – Embody Paradox EP

  A Noir Music kiadónál tavaly megjelenő, nagy sikereket elért “Natural Rhythm” trilógiája után, Thomas Schumacher ismét egy vadonatúj kiadással készül előrukkolni.
  Bővebben
 • Klaudia Gawlas - Manifest EP

  Klaudia Gawlas hazai kiadó címkéjén jelent meg only vinyl formátumban.

  Vinyl kiadvánnyal örvendeztette meg a techno világot Klaudia Gawlas. A Manifest EP a magyar illetőségű Blackrod Records gondozásában jelent meg.
  Bővebben
 • [2018-06-16] Lick The Click! Sunburst #134
   

  Nagyon éltük a múlt szombatot megint, azonban Crimson kicsit rosszallóan jegyezte meg, hogy még ki sem nyitotta a cosmic és balearic táskájat ebben a szezonban. Úgy döntöttünk, hogy ennek véget kell vetni és ezt a szombatot tematikusan ezeknek a zenéknek szenteljük. Imádni fogjátok!
  Bővebben
 • [2018-06-23] LavaLava Summer Jam w/ Denis Sulta
   

  Örömmel jelentjük be, hogy megtaláltuk nyári rezidenciánk helyszínét az A38 tetőteraszán. Havi egy alkalommal egészen szeptemberig az Artemovszk 38 állóhajó esőtől védett, mégis szellős tetőteraszáról fogunk jelentkezni. A téli lärmes Sulta bulin többen rekedtetek kint, mint ahányan bejutottatok. Ez a tény már maga is elég indok lehetne az ismétlésre, viszont akik bent voltak, azok valószínűleg a LavaLava 10 éves történetének egyik legjobb hangulatú buliján vettek részt, ami megállíthatatlanul újrázásért kiált.
  Bővebben
 • Summer Jam

  Bővebben
 • [2018-06-23] CityMatiné s07e04
   

  Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini
  Bővebben
 • Kedden a Depeche Mode-dal indul a 26. Telekom VOLT Fesztivál

  [Fesztivál hír] Sztárok, minőség, mennyiség, eklektika, ...

  5 nap alatt 150.000-nál is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna. Nem csoda, hogy a méretek is gigantikusak, hiszen ma már a világ könnyűzenei élvonala adja egymásnak a mikrofont a VOLTon. "Pár éve még álmodni se mertünk arról, hogy a Depeche Mode első, magyarországi fesztiválkoncertjével éppen a Telekom VOLT Fesztiválra érkezik majd." – mondta el a hétfői sajtóbejáráson Lobenwein Norbert, a VOLT egyik alapító-főszervezője.
  Bővebben
 • Safety First, a biztonságos fesztiválozásért

  [Fesztivál hír] A Balaton Sound az idén debütáló Safety First kezdeményezéssel egy szakértői csapat, illetve a fesztiválozók bevonásával elsőként kíván konkrét lépéseket tenni annak érdekében, hogy minél tudatosabban és biztonságosabban szórakozzanak a fiatalok.
  Bővebben
 • Nagyobb lesz a nagyszínpad nézőtere

  [Fesztivál hír] A Telekom VOLT fesztivál szervezői - a nagy érdeklődésre való tekintettel - átrendezték a nagyszínpad előtti küzdőteret, megnövelve annak kapacitását. Így, a már teltházasnak kikiáltott Iron Maiden koncertre 500 extra jegy áll a rajongók rendelkezésére.
  Bővebben
 • Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

  [Fesztivál hír] Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra
  Bővebben
 • Megjelent a Balaton Sound Himnusza!

  [Fesztivál hír] Lotfi Begi, Jumodaddy és Myra Monoka nevét fémjelzi az idei Balaton Sound himnusza, A Parton Várlak!
  Bővebben
 • Hot Since 82 - Even Deeper / Japan

  [Friss] Hot Since 82 újabb rövid úti filmmel jelentkezett be, ezúttal Japánból.
  Bővebben
 • [2018-06-21] NEXT LEVEL x BLADERUNNAZ presents: KOMBO OPENAIR
   

  NEXT LEVEL x BLADERUNNAZ presents: KOMBO OPENAIR
  BARBA NEGRA TRACK (openair)
  Bővebben
 • [2018-06-15] Bladerunnaz pres. Friday
   

  #FRIDAYA38 | "'Hajó az idő"
  Bővebben
 • [2018-06-22] WORLD IS MINE ✘ BLΛCK Edition
  @ RIO Budapest

  2018. június 22-én új vizekre evezünk…
  Csatlakozz a felfedezéshez, ha elég keménynek érzed Magad ahhoz, ami most következik…
  Bővebben
 • [2018-06-16] raqpart 5th Birthday Party
   

  Készülj Budapest, ez most nagyot fog szólni! Úgy megrengetjük a partot, mint még soha, 5 évesek lettünk és világgá kürtöljük, június 16-án mindenki le a partra!
  Bővebben
 • [2018-06-15] Mtkvarze x Colectiva Gazette
   

  A posztszocializmus terhe alól kimászva egy nagy közös összeborulást indítványoztunk georgiai és romániai barátainkkal. Gyertek és hallgassátok meg, hogyan működik a régiós house, ami azokból az országokból érkezik, ahol az emberek nem tartanak attól, ha a hatalom túlkapásai ellen kell felszólalniuk! Szépen kicentizett hömpölygések várhatók.
  Bővebben
 • [2018-06-20] BLACK TRAP Summer Opening w/ IVORY (FR)
   

  Nem tudtunk tovább várni, ismételten bevesszük a város tetején található csodálatos CORVIN CLUB szórakozóhelyet, ahová ezúttal a februári Carneváli bulink egyik főhőse IVORY is velünk tart!
  Bővebben
 • [2018-06-29] UVCT presents: Club Culture
   

  Idén nyáron is felköltözünk az A38 Hajó Tetőteraszára a legkirályabb basszuszenékkel! Júniustól visszahozzuk a klubkultúrát a város szívébe - táncolj, ismerkedj, kapcsolódj ki és nézd velünk a napfelkeltét a buli végén. Minőségi és friss basszus & pop zenékkel várunk Titeket, mostantól egész nyáron a szabad ég alatt.
  Bővebben
 • [2018-06-23] Analogue Soul By Ramin Sayyah/ Official CityMatiné After
   

  Let's continue the CityMatiné s07e04 - Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini till morning at this unique place with my new LIVE setup!!!
  Bővebben
 • [2018-06-15] Upment! Open Air - All Night Breakbeat
   

  Középtempós törtek a Duna-parton! Indusztriális környezetbe oltott szabadtéri mulatságra invitálunk titeket a Rákóczi híd lábánál található Valyo Kikötőbe!
  Bővebben
 • [2018-06-23] Rattus w/ Pirupa + Bono Goldbaum
  @ Corvin Club

  Hihetetlen szezon van mögöttünk! Pan-Pot, Monika Kruse, Amelie Lens, Gregor Tresher, Miguel Bastida, Pig&Dan... szép névsor! Viszont itt az ideje szép lassan belecsúszni a nyárba, amihez jobb cinkost nem is találhatnánk az olasz Pirupa-nál. Feszes, ám grooveos zenéi kellőképpen ütemesek, tökéletes recept a napsütésben patkánykodáshoz.
  Bővebben
 • [2018-06-16] Music Killers Summer In The City Party
   

  únius 16-án újra a szabad ég alatt bulizunk - természetesen Music Killers Dj-kkel! Találkozzunk a bulinegyed szívében, a BRKLYN-ban, és partizzunk egyszerre három helyen: a benti tánctéren, a kinti teraszon és a fenti tetőn!
  A lemezjátszóknál három nagyágyú: Nara, Jován és Danny L! Élő Warm-Up már 20.00-tól - ezúttal nem a Music Fm stúdiójából, hanem a BRKLYN teraszáról.
  Bővebben
 • [2018-06-23] ASAAN pres. Sublee / Giash
   

  ASAAN - Aetas semper aportat aliquid novi.

  presents
  Bővebben
 • [2018-06-23] Drumandbass.hu Session 002
   

  Drumandbass.hu Session 002
  Bővebben
 • [2018-06-16] Made Inn da House
   

  A Made Inn csapat egészen biztosan megfordul a nyár folyamán minden valamirevaló budapesti helyen és minden valamirevaló fesztiválon is.
  Bővebben
 • Nyáron visszatér a Scooter

  [Fesztivál hír] Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.
  Bővebben

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó