Pulzar


Kövess minket!

Friss tartalom

 • [2017-04-28] FestivalFridays - Balaton Sound Official Warm Up Party
  @ VOLT Lokál

  Az év egyik legnagyobb érdeklődést övező, fesztiváljának ráhangoló bulija, ahol fedél alá hozzuk a nyarat és a pezsgést!
  Bővebben
 • [2017-04-30] DJ Palotai presents: Sunday Sessions x A38 Orrterasz
  @ A38

  Dj Palotaival április 30-tól minden vasárnap 17:00 - 22:00-ig az A38 Hajó nyitott Orrteraszán! Az első alkalom különleges, hiszen az A38 Hajó tizennegyedik születésnapját ünnepli!
  Bővebben
 • [2017-05-06] Let It Roll - Warm Up Hungary 2017
  @ Akvárium Klub

  Let It Roll - Warm Up Hungary 2017 w/ Misanthrop & Signal
  Bővebben
 • [2017-05-06] Flyerz Classic
  @ KASINO

  A hatalmas sikerrel debütált Flyerz Classic bulisorozat folytatódik! A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.
  Bővebben
 • [2017-05-06] ▩ LÄRM ▩ Organic Form ▩ ▩ Claudio PRC ▩
  @ LÄRM

  A szilárdból a folyékonyba, oda-vissza szublimáló olasz technó újabb képviselője veszi be a pultot. Claudio Porceddu 1987-ben született a festői Szardínia szigetén, de a paradicsomi türkizkékek nem csavarták el a fejét: a komorabb árnyalatú klubzenéhez való bátor, kísérletező kedvvel közeledése az egyik legígéretesebb művészek egyikévé tette. Ennek következténben sokat fogunk lépdelni, miközben az agyunkra is gyúrunk. Nyerés-nyerés!
  Bővebben
 • [2017-05-13] Get Frisky / Cinema Hall Season Closing
  @ Cinema Hall

  Kétségtelenül legendás pillanatok tanúi lehetünk majd Magyarország első Get Frisky! buliján, a budapesti Cinema Hallban, május tizenharmadikán. A Legendary Moments háza tájának legjelentősebb aktuális house-közeli híre a Frisky Radio hivatalos magyarországi bemutatkozása a brooklyni fenegyerek Brian Cid és az ukrán géniusz Stas Drive hazai debütálásával, ahol az élő legenda Moshic mellett a Frisky-vezér Ingo Vogelmann is személyesen tiszteletét teszi majd a pultban.
  Bővebben
 • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
  @ TEREM Budapest

  Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
  Bővebben
 • [2017-04-30] Sonica Festival pre party /open air/
  @ Vituki Uszoda

  Helyszínváltozás történt és line up változás.Az április 22-re tervezett Füld napi rendezvény az időjárás miatt elmarad.Így a két rendezvény egybekapcsolódott és Suduaya dupla fellépésével (amibient + trance set) kiegészült.
  Bővebben
 • [2017-04-28] Lab at Aether
  @ AETHER

  “… már több, mint két órája kerestük a bulit, dugóban ülve, sáros földutakon bolyongva. Csak egy flyerünk volt térkép helyett. Végül felhajtottunk egy dombgerincre. Vaksötét volt odakint, de a mélyben zöldes köd derengett, és már láttuk a völgyben parkoló többszáz autót. A sötétben észrevettük néhány lefelé igyekvő raver sziluettjét. Követtük őket a szoros kis ösvényen, egészen le a völgy aljáig, ahol már kivehető volt ahogy üvölt egy óriási hangfal, hogy
  BOOOOM
  Kitágult pupillákkal, kiszáradva, és mégis libabőrözve. Miden színes fényben úszik. Mintha valami beszippantott volna bennünket…”
  Bővebben
 • [2017-04-22] SLP ● Birthday
  @ Kikötő

  Születésnapom alkalmából szervezek egy rendhagyó kis bulit, ahol a bedroom és a Sundance csapattal egyesítjük majd hatalmunkat, mint a Captain Planet 90-es években :D A buli április 22-én lesz a Kikötő nevű underground barlangban, a zenei felhozatal pedig a deep, a house és techno mezsgyéjén lüktet majd.
  Bővebben
 • [2017-04-22] LOCK Budapest meets CLUB Prestige
  @ LOCK Budapest

  Club Prestige....Ugye Neked is megdobban a szíved e szavak hallatán? Egy éjszakára megtörténik a varázslat: visszatekintünk a múltba és felidézzük a legendás budai ékszerdoboz hangulatát, vendégül hívtuk a Club Prestige egykori rezidensét, Antonyo-t, hogy elővegye kedvenc himnuszainkat azokból a bizonyos régi szép időkből....a zenei hullámok élvonalbeli dj-je, Nigel Stately-játékában sosem csalódunk, így tökéletes összhangú partinak nézünk elébe!
  Bővebben
 • [2017-05-05] ▩ LÄRM ▩ meets Gazette ▩ ▩ Lisière Collectif ▩
  @ LÄRM

  Kolozsvári testvérklubunkkal elköltött menetrendszerű varázsesténkre invitálunk mindenkit és bárkit, aki még nem tudja, milyen ragyogó energiák pályára állítását jelenti ez általában. És persze azokat is, akik tökéletesen tisztában vannak ezzel.
  Bővebben
 • [2017-04-29] RAW LII
  @ AETHER

  Zombivonat indul 10 órakor a Golftanya megállóból és érkezik a különféle városi megállóhelyeken keresztül Aether megállóba 23 órára, ahonnan továbbindul SPM fokozatban a végtelenbe.
  Bővebben
 • [2017-04-28] LOCK Budapest Season Closing Party
  @ LOCK Budapest

  Eljött a nap...!
  A szezon utolsó és egyben legkülönlegesebb partyja.
  Bővebben
 • [2017-04-30] Kikötő w/ Bezonight
  @ Kikötő

  Április 30-án, alkonyatkor, a Bezohajó ismét a Kikötőbe érkezik, s leereszti a vastacskót, hogy a kapitányok (Bolla, Octile, Groom, Calvo) hanghullámokkal kényeztessék dolgos legénységüket, és méltóképpen köszöntsék a munka ünnepét.
  Bővebben
 • [2017-04-29] CRIME 02
  @ Müszi

  6-kor már le kellett volna húzni a zenét, de ti még 7-kor is táncoltatok, szóval itt a folytatás. Sötét lesz, hangos lesz, füsttel teli Berlin lesz. Techno, kíméletlenül.
  Bővebben
 • [2017-04-22] Grand Season Closing
  @ GRAND

  Eljött az idő, hogy az idei szezontól könnyes búcsút vegyünk! Gyertek és tomboljunk még egyszer idén utoljára egy hatalmasat a GRANDban!!
  Bővebben
 • [2017-05-12] P l a s t i c // Industrialyzer, Black Asteroid
  @ Akvárium Klub

  Black Mamba Production pres. Plastic w/ Industrialyzer + Black Asteroid
  Bővebben
 • [2017-04-29] Uprising Beats x Fragment pres: Upment!
  @ Kikötő

  Adott egy jó kis hely, a Kikötő, ahol a breakbeat események lassan már-már rendszeressé válnak.
  Bővebben
 • [2017-05-05] Pure Lust pres. Rampue! (DE)
  @ Toldi Klub

  Pure Lust pres. Rampue! (DE)
  Bővebben
 • [2017-05-04] Jägermeister pres. Aether meets TLA
  @ AETHER

  This time we'll have a special Thursday. We would like to welcome two italian magicians of the booth: Mattia Fontana & Bertrand aka BRTD from TLA Booking MGMT. Mattia Fontana is one of the most interesting uprising italian talents. He's helping the north-italian scene with his Clique Club where he has played with some of the best international artists of the underground movement.
  Bővebben
 • [2017-05-06] We Are Cre8tion w/ GEL ABRIL
  @ AETHER

  We Are Cre8tion w/ GEL ABRIL ( Ovum, Mobilee, Get Physical )
  Bővebben
 • [2017-04-30] The Hive: Amoss (UK)
  @ Corvin Club

  A nyári szünet nálunk kicsit korábban kezdődik. Ennek örömére meginvitáltunk egy legendás párost, hogy méltóképp búcsúztassuk ezt a felejthetetlen szezont.
  Bővebben
 • [2017-05-05] LavaLava w/ Bicep
  @ Corvin Club

  Coachella, Dekmantel, Hideout, Melt Festival, Berghain / Panorama Bar, Fabric és Corvin Club, LavaLava. Nagy-nagy örömünkre több év próbálkozás után elfogadta meghívásunkat az ír (de Londonba vándorolt) Bicep duó. Andy és Matt a kétezres évek elején indította erős vizualitással rendelkező (a logó 3 egymásból kiálló Schwarzenegger kar) zeneblogját, amit saját bevallásuk szerint a a "house-disco-funk-techno-italo-cosmic" irányoknak szentelnek. 2012-ben megalapították a Feel My Bicep lemezkiadót is, amelynek rögtön első kiadványa (a Vision Of Love) bombasiker lett.
  Bővebben
 • [2017-05-06] Technokunst pres. Dax J (UK)
  @ Corvin Club

  Dax J / Technokunst / Corvin Club / 20170506
  Bővebben
 • [2017-04-22] ▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩
  @ LÄRM

  Nagyjából hét évvel ezelőtt egy Jamie XX interjúban említette meg a The XX agya, hogy van pár fiatal arc, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Jamie akkori kedvenc newcomer-jei közül a kanadai Grimes hamarabb felért a csúcsra, de úgy néz ki Ewan Smith-nek is eljött végre az ideje.
  Bővebben
 • B My Lake 2017 - Ismét frissült a line-up

  [Fesztivál hír] Ismét új nevekkel bővült az idei B My Lake line-up.
  Bővebben
 • Új helyszínekkel éled újjá a Budapest Park

  [Friss] Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park április 27-én nyitja újra a kapuit teljesen új, az urbánus világot megidéző dekorációval, egy vadonatúj, a hétköznapokat is különlegessé tevő helyszínnel és természetesen kedvenc hazai és a legmenőbb külföldi előadókkal.
  Bővebben
 • Csakazértis FESZT!Eger!

  [Friss] Budapest-Eger és vissza fesztiváljáratot is indít az évadnyitó FESZT!Eger, ami június 1-én rajtol majd a Music Hungary zenei-szakmai konferenciával.
  Bővebben
 • [2017-04-13] Next Level Forever
  @ Barba Negra

  2017 április 13-án megrendezzük az első NEXT LEVEL FOREVER névre hallgató eseményünket a Barba Negrában, ami lényegében egy nagyszabású basszus orientált rendezvény neve, ahol 4 külföldi és 4 magyar produkció, összesen 11 fellépő áll majd színpadra.
  Bővebben
 • [2017-04-14] Deepin' Session w/ Vilmos Vagyoczki
  @ Telep

  Vili nem kis lemezgyüjtő hírében áll, ebből fakadóan nagyon ügyes szelektor is. Pénteken 2. alkalommal csap a lemezjátszók közé Nálunk.
  Bővebben
 • Újra PLÁZS – Dobd le magad idén is!

  [Friss] Június 17-től újra Siófokra csábít a balatoni nyár, nyit a PLÁZS, ahonnan nem is érdemes kimozdulni egészen augusztus végéig. Napközben pihi, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztől, a Wellhellon át, a Punnanyig, és egy szép júliusi napra ide költözik majd Ibiza is...
  Bővebben
 • Dance Valley 2017

  [Fesztivál hír] 2017. augusztus 12-én kerül megrendezésre a Dance Valley fesztivál a hollandiai Spaarnwoude-ban.
  Bővebben
 • Telekom VOLT Fesztivál: jön a Paramore!

  [Fesztivál hír] Az európai turné bejelentésével egy időben örömmel adhatunk hírt róla, hogy a 25. Telekom VOLT Fesztiválon headlinerként lép színpadra a Paramore!
  Bővebben
 • B My Lake - Strand fesztivál kombinált bérletek

  [Fesztivál hír] Már elérhetőek a B My Lake és a Strand fesztiválra a kombinált bérletek.
  Bővebben
 • Az építés szabadsága – Tervezői pályázat

  [Friss] Még lehet jelentkezni az Archtalent építészeti internetes platform - a Sziget Fesztivállal karöltve kiírt - nemzetközi pályázatán olyan létesítmény tervezésére, amely közösségi pihenő és találkozó térként működne a fesztiválozók számára.
  Bővebben
 • Jött újabb 10 szigetes név

  Több mint 150 fellépőt jelentettek be eddig a jubileumi, 25. Szigetre, benne műfajok széles tárháza, nagy visszatérők, kurrens nevek, feltörekvő csemegék, mindenkinek kedve szerint. Most már tíz névvel többől válogathatunk. Íme, a friss bejelentés.
  Bővebben
 • [2017-04-22] House Classic
  @ BRKLYN

  House Classic a BRKLYN-ban! Ugye senkinek sem kell bemutatni azokat a house és dance himnuszokat, amire 10 éve megőrültünk? Április 22-én a Jován, Soneec, Lauer trió elhozza nekünk a hamisítatlan House Classic bulit a BRKLYN-ba!
  Bővebben
 • [2017-05-06] ■■ Next Level ■ Bear Grillz (USA) ■
  @ A38

  Next Level presents: Bear Grillz (Firepower Rec. - USA)
  Bővebben
 • [2017-04-30] Classic House w/ Chicane
  @ KASINO

  Egy stílus…
  Egy életérzés…
  Egy utazás az időben…
  Bővebben
 • [2017-05-05] Thissizz Len Faki
   

  A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.
  Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.
  Bővebben
 • [2017-04-22] UVCT presents: JumoDaddy's Birthday
  @ Fogas Ház

  Az elmúlt években az UVCT Budapest egyik legnagyobb bulijává vált. A sorozat utánozhatatlan hangulata hónapról hónapra több ezer embert vonz a Fogas Házba. Wondawulf, JumoDaddy és Bevild garantáltan a legfrissebb basszus és elektronikus popzenéket szállítja nektek.
  Bővebben
 • [2017-04-28] ▩ Casino Bangkok ▩ Eomac ▩
  @ LÄRM

  A dublini Ian McDonnell az elmúlt években lenyűgöző sokféleségéről biztosította mindennemű hallgatóságát. Legyen az analóg boszorkánykonyhában kotyvasztott smirglis house a Trilogy Tapesnek, illegális alagsorokra írt tánczene a DJ Haus-féle Unknown To The Unknown-nak, a tíz éve létező Lakker nevű projektje, vagy gyönyörűen kísérteties irányokba elhajló szólóalbumai, nem tudjuk annál jobban körülírni a képességeit, mint egy YouTube-kommentelő, aki annyit közölt tavalyi Bedouin Trax rilíze kapcsán: "elképzelni sem tudom, mi folyhat egy ilyen géniusz fejében, mint Eomac." Elképzelni mi sem tudjuk, de szerencsére nem kell képzelegnünk, mert egyrészt április végén élőben kiderül, másrészt minden esély adott egy igazán sötét misztériumjátékra a technó képlékeny keretein belül.
  Bővebben
 • [2017-04-29] ▩ Technodub Seance ▩ ▩ Lives ▩
  @ LÄRM

  A Technodub Seance első alkalommal hívja az irányzat követőit egy olyan eseményre, melyen kizárólag önálló, hazai live act-eket hallhatunk.
  Bővebben
 • [2017-05-05] Anjunadeep Budapest
  @ TEREM Budapest

  For our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.
  Bővebben
 • [2017-04-30] Maximum Drum & Bass with Erb N Dub
  @ Gödör Klub, Budapest

  Maximum Drum & Bass szezonzáró!
  Bővebben
 • [2017-05-06] Lick The Click! Sunburst Start
  @ A38

  Pont elég volt erre a télre is a tavalyi szezonban elraktározott móka, kacagás, napfény, amivel megajándékoztuk egymást hétről hétre, de be kell látni, a tartalékok vészesen apadnak. Itt az ideje, hogy ne csak ábrándozzunk, hanem birtokba is vegyük kedvenc teraszunkat szombat délutánonként, és elkezdjük az új Sunburst évadot! Készülünk meglepetésekkel is, de a jól bevált recept alap: Ti, a terasz és a trió. Gyere, kezdődik!
  Bővebben
 • [2017-04-29] A38 Birthday Bash #14: Chris Travis (US)
  @ A38

  A38 Birthday Bash #14: CHRIS TRAVIS (Teamsesh, Waterboyz - US)
  Bővebben
 • [2017-05-06] Kollektiv Turmstrasse / Extended Set
  @ Akvárium Klub

  KOLLEKTIV TURMSTRASSE / Extended Set / - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
  Bővebben
 • [2017-05-05] ■■ Next Level ■ Wiwek I Trampa ■
  @ Akvárium Klub

  Next Level presents:
  Wiwek (OWSLA, Barong Family - NL)
  Trampa (Never Say Die - UK)
  Bővebben
 • Sziget himnusz 2017: Love Solution

  [Fesztivál hír] A Mary PopKids zenekar Love Solution című száma lett a 25. Sziget himnusza. A zenekar szerint a Sziget egy olyan hét, amikor el lehet hinni, hogy szép a világ, és ezt próbálták dalban elmondani.
  Bővebben

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó