Pulzar


Kövess minket!

Friss tartalom

 • [2019-05-04] Markus Schulz // Akvárium Klub
   

  Mindenki készüljön, május 4-én ugyanis az Akvárium Klub NagyHalljában zenél majd Markus Schulz! A német származású trance és progresszív zenei producer és DJ elképesztő népszerűségnek örvend, jelenleg az USA-ban, Miamiban él. Hetente jelentkező rádió műsora a „Global DJ Broadcast”, illetve a Coldharbour Recordings alapítója. Állandó vendége a legmenőbb kluboknak és a legnagyobb elektronikus zenei fesztiváloknak, most pedig az Akvárium Klub NagyHallját is meghódítja majd legújabb set-jével.
  Bővebben
 • [2019-05-02] Fine Selection #56
   

  Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" 3. szezonjahoz erkezett, ami azt jelenti, hogy ismet kezdetet veszi a csütörtöki house és koktéleső az A38 Hajó orrteraszán!
  Bővebben
 • [2019-05-03] After Dark pres. Butch
   

  As BUTCH himself says:
  "I like to make people dance and have fun. I’m the captain of the spaceship and I’m driving it. People who come to the show get in the ship – and I take them on a trip. To get into the spaceship, they leave their physical body at the door. You must switch off the real world and switch off the mind. I will do the rest.”
  Bővebben
 • [2019-05-03] Mojo & Bladerunnaz + Starlight pres. Netsky
   

  A Bladerunnaz 20. évét különleges bulikkal ünnepeljük. Az első félév klubszezonjának zárásaképp Netsky látogat el az Akvárium Klubba. A belga világsztár mellett T & Sugah, azaz a Liquicity két népszerű és tehetséges DJ-je első alkalommal érkezik Budapestre.
  Bővebben
 • [2019-05-04] Truesounds Music w/ Marc DePulse
   

  A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot.
  Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.
  Bővebben
 • [2019-05-03] YokoO - Album World Tour
   

  Május 3-án egyik kedvenc berlini DJ-nk, YokoO új albumának bemutató helyszíne az Akvárium Klub legkisebb terme, a VOLT Lokál lesz!
  Éld át újra a tavaly augusztusi Sun & Soda Official varázslatos hangulatát!
  Bővebben
 • [2019-05-03] LavaLava w/ Kornél Kovács all night long
   

  LavaLava w/ Kornél Kovács all night long
  Bővebben
 • [2019-05-03] Anjunadeep Budapest
   

  We return to Cinema Hall on May 3 for Budapest Calling's sixth birthday.
  Bővebben
 • [2019-04-27] BudapesTechno Presents Heroes Of HardTechno
   

  Április 27-én a Supersonic'ban újra behardulunk,ezen a bulin a kiemelt vendég fellépőnk,Németországból érkezik hozzánk ő nem más mint TEKKERKANE !!!
  Bővebben
 • [2019-04-19] Under Break w/ Andrey Sirotkin (UA)
   

  Under Break w/ Andrey Sirotkin (UA), Sackraff
  All night breakbeat
  Bővebben
 • [2019-04-19] Biodub Live • Technodub Seance
   

  2008-ban jelent meg elsõ trekkje vinylen - Breeze - majd ezt követte nemzetileg is elismert debutáló albuma - Reisegefaehrte, jelentése utitárs. Saját bevallása szerint zenéjét legjobban a techno, dub és a dallamos elektronika ötvözeteként lehet jellemezni. Emellett pedig mély, érzékeny és igen intelligens is, minimalista alapokra építkezõ apró játékosságának köszönhetõen. Hangzásvilága mély basszusokból, karakteres chordokból, illetve természetben rögzített és akkusztikus hangszerekbõl kicsavart szõnyegegekbõl épül fel. Egyszerre változatos és jellegzetes - akárcsak a szerzõ maga, aki dobosként, jazz-zenekarban és DJ-ként 13 éves kora óta keresi és tágítja a zenei önkifejezés lehetõsgeit. Felismerhetõ, bensõséges hangzásvilága mellett, minden megjelenésében a dubtechno különbözõ aspektusai villanak fel. '15-ös Familiar Warmth címû, 8 trekkbõl álló duplalemezes mestermûvén például úgy szólalnak meg a laza dubos, reagge-s vokálok, ahogy az csak keveseknek sikerül.
  Bővebben
 • [2019-04-19] Octopus ■ Addicted to Techno II.
   

  Kedvenc polipunk áprilisban sem pihen!

  Az igazi búvárok is csak keveset találkozhatnak polipokkal, hiszen sokszor olyan jól változtatják a színüket, hogy észrevehetetlenek maradnak.
  Bővebben
 • [2019-04-20] Secret pres. Robert Dobak • Special All Night Long
   

  The next guest of our all night long series is one of our fav djs ROBERT DOBAK! He was playing some times in our room, but this is the first time when he can show his best tracks for us in an all night long dj set in our room....can't wait...don't miss out!
  Bővebben
 • [2019-04-20] Antrim (Sudbeat / ARG ) all night long
   

  Az amszterdami Sudbeat Showcase után közvetlenül landol Budapesten Argentina talán legnagyobb reménysége. Maratoni szett helyett egész éjszaka a pultban, kizárólag aktualitásokkal.
  Bővebben
 • [2019-05-03] Aether Heroes
   

  A hero is strong, intelligent, handsome and daring. Upon closer examination, many different qualities than these become apparent. Courage, honesty, bravery, selflessness, and the will to try are just a few of the overlooked qualities of a hero. This time Jaffa Surfa and Collective Machine will be your guides to show you how to defend yourself in this dangerous universe. Let’s just hope that you have the batteries to dance off your feet!
  Bővebben
 • [2019-05-03] Friday Downtown
   

  Bladerunnaz pres. Friday
  Bővebben
 • [2019-04-27] Disco’s Hit Legends
   

  DISCO’S HIT LEGENDS koronázatlan triumvirátusa ÁPRILIS 27-ÉN berobbantja a budapesti éjszakát az elmúlt 13 év legnagyobb club himnuszaival!
  Bővebben
 • [2019-05-04] White Angel - Return to Paradise
  @ Symbol

  Május 4-én a régi-új érzések és emlékek visszatérnek a Symbolba a 2018/19-es szezon legkomolyabb záróünnepségén! Ismét brutális hanggal, örök élményekkel készülünk!
  Bővebben
 • [2019-05-01] HERZ Majális
   

  Tengerjáróra költözik nyárra a HERZ!

  Május elsejei majális a HERZ szezon indító bulija!
  Ezen a nyáron a HERZ a Trip Hajóra költözik!
  Bővebben
 • [2019-05-03] LFO Freaks
   

  Az analóg szintetizátorok, dobgépek és szekvencerek rabságában élő zenészek és freakek majálisa a Toldiban.
  Bővebben
 • [2019-05-03] VégrePéntek! presents - Ambient Season Closing
   

  A tavaly októberi és decemberi emlékezetes esték után, idén Május 3-án ismét az Ambient falai közé érkezik a VégrePéntek sorozat, mégpedig egy szezonzáró buli keretein belül. A két rezidens - Dj Tsu és Wegha - mellett a mostani vendég Beta barátunk lesz.
  Zárjuk le együtt ezt a felejthetelen beltéri szezont!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Hardstyle Revolution - Extravaganza
   

  2019.05.04. - HARDSTYLE REVOLUTION w/ Sasha F (FIN)

  Hardstyle és Hardcore, külföldi fellépőkkel!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Dirty Bass Factory #7
   

  A basszusgyár gépezete tovább pörög!
  Ha szereted a jó zenéket és elmúltál már 18 éves, akkor neked is itt a helyed az Under Budapestben!
  Középpontban a #drumandbass és a legjobb #bass trackek!
  Ezen az estén a nagy teremben előtérbe kerülnek a #neurofunk szettek és egy külön #riddim #trap kisteremmel készülünk ;)
  Bővebben
 • [2019-05-04] CityMatiné s08e01 - After
   

  A margit szigeti nyárköszöntő masírozás után, ha esetleg még benne lenne a lábadban a bugi, vedd délnek az irányt, a hídra érve nézz végig a városon, szippants egy mély levegőt, fordulj jobbra és a budai oldalt becélozva, határozottan indítsd meg lépteid! Pár száz méter után, kb a 3. lehetőségnél próbálj meg balra tendálni, mert az már a Tölgyfa utca, úgyhogy mindjárt megérkezel!
  Bővebben
 • [2019-05-03] Metronóm ▩ Jensen Interceptor
   

  Jensen Interceptor a jelen elektrószcéna egyik legaktívabb producere: zenei univerzuma éppen olyan feszes, gyors és szívós, illetve pörköli oda elénk az égett gumiszagot a karcosságával, mint a hatvanas évekbeli elit GT csodaautó, amiről a nevét kapta. Az ausztrál beatnepper nyughatatlanul teríti az árut a legnagyobb kiadóknál, mint Lone Romantic, Central Processing Unit, Cultivated Electronics, Zone és Mechatronica. Első magyarországi fellépésén Sematic4 és a Metronóm társaságában lesz ki az est mind a négy kereke.
  Bővebben
 • [2019-05-04] CRIME ▩ ▩ Sugar ▩ Nastia Reigel
   

  Tavaszi szezonunkat a dán gyors techno punk, Sugar, és az orosz queer ellenállás industrial hercegnője, Nastia Reigel zárja.
  Bővebben
 • [2019-05-02] Drum Club
   

  ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩
  Bővebben
 • [2019-04-26] Tin Man \ Der Morgen
   

  Legfelsőbb fokú acid készültséget hirdetünk - hisz ha van ilyen, Tin Man, a Bécsben élő Californiai világpolgár túlzás nélkül az irányzat legnagyobb ismerője. Amikor véletlen nem 10 darab Roland TB-303-asának egyikét babrálja, olyankor Acid Test nevű kiadóján fejtegeti a savval telített hangzás rejtelmeit és rántja magával olykor Reconditeot, máskor John Tejadat vagy alkalom adtán Donato Dozzyt.
  Bővebben
 • [2019-05-04] CityMatiné s08e01 - Multimárkás majális
   

  Figyelem, figyelem! A 8-as vágányon napelemes, hangágyúkkal megpakolt szerelvény érkezik!
  Hősies és fáradhatatlan küzdelmünk a nappali szórakozás hazai megszilárdítására nem ismerhet áldozatot! Minden év első májusi hétvégéjén hadrendbe állunk, felhúzzuk a napernyős lobogót és megindítjuk a harcot!
  Bővebben
 • [2019-04-27] Under Techno//Peat Noise & Friends
   

  Ezúttal egy nagyon szigorú #techno estre invitálunk ahol a külföldi útjáról hazatérő Peat Noise-t elsőként és csak nálunk hallhatod zenélni az országban.
  Bővebben
 • [2019-04-27] Disco to Disco
   

  Egy Laza szombat este a BRKLYN-ban!
  Bővebben
 • Reinier Zonneveld - Church of Clubmusic

  Megjelent Reinier Zonneveld harmadik, ’Church Of Clubmusic’ című albuma saját, Filth On Acid kiadójának színeiben.
  Bővebben
 • Juan Trujillo - Friendsery EP

  Juan Trujillo mindent tud és mindent művel, ami a techno szcénában szükséges!

  Aki azt hitte eddig, hogy Dél-Amerikában nem robban nagyokat a techno világ, azt most élből világosítjuk fel a következő sorokkal, ráadásul mindezt hazai vonatkozásba helyezve.
  Bővebben
 • [2019-04-30] Cinema Hall & Be Massive pres. Sasha Carassi (extended set)
   

  Sasha Carassi sötétíti le az áprilisi techno mozivásznat!

  Rendhagyó összefogással és repertoárral vehetünk majd búcsút az áprilistól a Cinema Hallban.
  Bővebben
 • [2019-04-13] Aether Heroes
   

  Have you ever heard of our heroes? They’re supposed to represent hope, opportunity, and strength for everybody while inspiring us to do better. Your guides Poli & Dj Sobek are here to help you find your path in life, don't miss your chance!
  Bővebben
 • [2019-04-18] Seed ▞
   

  Már nagyon várjuk a folytatást, pláne hogy a vendégünk nem más, mint az igazi bakelit-lover csupamosoly Roland Handrick. A Lab bulikban gyakran találkozhattok vele és életvidám szettjeivel, ahogy Roochaval is, aki itt is rezidens meg ott is, és persze ő is ott lesz csütörtökön. Természetesen Zvezda Beta nélkül sem maradtok ezen az estén, a Labes és a Seedes fiúk kémiai egyvelege elég bombasztikus.
  Bővebben
 • [2019-04-13] BAD ROOM X terrace house
   

  Hey Girl, Hey Boy!

  The galactic sunbeams are finally close to peaking and summer is about to hit.
  Bővebben
 • LF060 Guy J - Synthopia / Cicada

  A Lost & Found kiadó 60. megjelenéseként debütál Guy J legújabb, "Synthopia - Cicada" című EP-je.
  Bővebben
 • The Chemical Brothers - No Geography

  A No Geography már a készülését illetően is különleges album: Tom Rowlands és Ed Simons ugyanis kétszer is nekifutott felvételének.
  Bővebben
 • We Are Lost Festival 2019

  [Fesztivál hír] A tavaly májusban nagy sikerrel debütált We Are Lost fesztivál idén is visszatér Amsterdamba, melynek line up-ja immáron teljessé vált.
  Bővebben
 • Legendás elektronikus zenei szombattal zárul az április

  [Friss] Előbb nappal Loco Dice, majd éjszaka Nick Warren teszi felejthetetlenné április 27-ét!
  Bővebben
 • tárnoki kőfejtő

  Bővebben
 • [2019-05-03] Katlan w/ Nicole Moudaber
  @ Katlan

  A jó idő közeledtével egyre többször fogunk kikacsintgatni különleges szabadtéri helyszínekre. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a tavaly már egy emlékezetes buli keretein belül tesztelésre került Tárnoki Kőfejtő, ami hatalmas 10.000 négyzetméteres alapterületével és 15 méteres belmagasságú tereivel egyszerűen techno bulikra teremtetett.
  Bővebben
 • Yellow Budapest

  Széchenyi István tér 7-8.
  Budapest 1051
  Bővebben
 • [2019-04-27] O R I E N T K A R M A
   

  Instant karma: szerelmes kacagása az egész világot a markában tartja, illata, sűrű füstcsíkok módjára száll április utolsó szombatján a Sárga Házra.
  Bővebben
 • Ellátóház

  Dob utca 19.
  Budapest 1074
  Bővebben
 • [2019-04-26] P.E.P | Frenzy
   

  Audiovizuális kalandozás a techno sokszínű világában.
  Bővebben
 • [2019-04-26] Black Mamba pres. Luigi Madonna All Night Long
   

  Luigi Madonna all night long at Akvárium Klub / BlackHall
  Bővebben
 • [2019-04-26] Gorje Hewek & Izhevski all night long
   

  Gorje Hewek & Izhevski all night long szettje április 26-án a VOLT Lokálban!
  Bővebben
 • [2019-04-19] Friday Downtown
   

  Bladerunnaz pres. Friday
  Bővebben
 • [2019-04-19] Secret pres. MOOD
   

  Our next monthly MOOD party with STEREOSTRIP & TEOMO. If don't know these two guys, and you are fan of real house music, don't miss out!
  Bővebben
 • [2019-04-27] Torso ▩ ▩ Rudolf C
   

  Harmadik alkalommal hívja kedvenc vendégét a Torso brigád, Parris és Privacy után újra egy ifjú titán érkezik Budapestre. Az ausztrál gyökerekkel rendelkező Rudolf Dorr már jópár éve Európában tölti mindennapjait, 23 éves kora ellenére már behálózta a NEO VIOLENCE és az X-Kalay kiadó is. Emellett Shedbuggal lazán összehozták saját labeljüket is, ami Salt Mines néven fut és olyan feltörekvő előadók lemezei jelentek meg itt, mint Roza Terenzi vagy Reptant aka Lou Karsh. Elég nagyot mennek az óceániaiak az utóbbi időben és ezt a srácot érezzük az egyik legizgalmasabb figurának. Hangzásvilága igen változó, levegős, néhol tört elektronikával és break-elemekkel oltja be a megszokott house cuccokat.
  Bővebben
 • [2019-04-18] LÄRM ▩ Crisis #47
   

  Monthly residency at LÄRM with Crisis Sound System and their guests.
  Bővebben
 • [2019-04-18] Black Hole / Minimal Art Family
   

  Április 18-án összeszűkül az univerzum és mindenkit magába szippant a Fészek.
  Bővebben
 • [2019-04-26] Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd
   

  ▩ LÄRM ▩ Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd ▩
  Bővebben
 • [2019-04-19] RAW Lxxxvii
   

  Nézz szét, mert ő Ramin!
  Szólj: Hé, ez ő Kepi!

  Bámul a nép, meg a vén bazár!
  Hé, álljatok félre, mert két nagy sztár,
  Ó, jöjj ide, hódolatoddal illesd Őket!
  És szép zene szól, bim-bam, meg a dob,
  Közeleg a kérő már!
  Bővebben
 • [2019-04-26] Analogue Soul by Ramin Sayyah S4E8
   

  THE LAST EPISODE OF SEASON 4!
  Bővebben
 • [2019-04-27] Bladerunnaz pres. LTJ Bukem : London Elektricity : Randall
   

  Bladerunnaz presents
  LTJ Bukem, London Elektricity, Randall
  Bővebben
 • [2019-04-27] Heads Up & Bladerunnaz pres. K Motionz & Simula
  @ Akvárium Klub

  Bladerunnaz & Heads up pres. K Motionz & Simula
  2019. április 27. szombat
  Akvárium KisHall | Korhatár: 18 év
  Bővebben
 • [2019-04-27] Cinematiné 019 x Loco Dice
   

  04/27 Cinematiné 019 x Loco Dice
  Cafe del Rio
  #dayevent #dayparty 15:00/02:00h
  Bővebben
 • [2019-04-27] Prime FM & Deep House Budapest pres. NICK WARREN (UK)
  @ Cinema Hall

  Prime FM & Deep House Budapest pres.

  NICK WARREN (UK)
  /The Soundgarden, Hope Recordings/
  Bővebben
 • [2019-04-27] Sobekin w/ Floyd Lavine
   

  Sobekin – Világosság az éjszakában

  A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
  Bővebben
 • Betölteni az űrt – a Budapest Park április 25-én nyitja meg dimenziókapuját

  [Friss] Idén is vadonatúj arculattal, friss helyszínekkel és megannyi hazai- és világsztár koncertjével vág neki a nyárnak a Budapest Park. Az immáron nyolcadik szezonjához érkezett grandiózus szórakozóhely 2019-es fejezete a Planet 8 fantázianevet viseli, és ezzel szinkronban egy egészen egyedülálló, eddig feltérképezetlen univerzumba kalauzol, ahol garantáltan kinthagyod a valóságot!
  Bővebben

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó