Pulzar

Partyajánló

The Etiket ✖ Truesounds @ Club Vertigo, Győr

Fellépők
Dátum 2016. május 6.
Helyszín Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.
Stílus House, Progressive House
The Etiket ✖ TruesoundsTöbb mint egy évet várt a Truesounds Music legénysége, hogy újra együtt visszatérjenek Győrbe. A tavaly áprilisi első egységes TS party mély nyomokat hagyott a fiúk szívében, de a győri közönségében is. Nem titok, hogy srácok külön-külön is nagyon szeretik a Vertigo atmoszféráját és a nyugat-magyarországi közönséget, de a legjobb mégiscsak az, amikor mindenki együtt van és egységes utazásban részesítik egyik kedvenc publikumukat. Rengeteg dolog történt ez egy év alatt, érettebbek lettek a srácok a pultban és érettebb, felnőttebb lett a világ zenei színvonala is, amit a TrueSounds Music remekül képvisel itthon és már hazánkon túl is.Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.

The Etiket ✖ Truesounds @ Club Vertigo, Győr

Több mint egy évet várt a Truesounds Music legénysége, hogy újra együtt visszatérjenek Győrbe. A tavaly áprilisi első egységes TS party mély nyomokat hagyott a fiúk szívében, de a győri közönségében is. Nem titok, hogy srácok külön-külön is nagyon szeretik a Vertigo atmoszféráját és a nyugat-magyarországi közönséget, de a legjobb mégiscsak az, amikor mindenki együtt van és egységes utazásban részesítik egyik kedvenc publikumukat. Rengeteg dolog történt ez egy év alatt, érettebbek lettek a srácok a pultban és érettebb, felnőttebb lett a világ zenei színvonala is, amit a TrueSounds Music remekül képvisel itthon és már hazánkon túl is.

Egy olyan bulit kínálunk, amit szavakban nem kell túlmagyarázni, egyszerűen ott kell lenni és átélni ezt az estét, melynek két nagyon lényeges pontja van az összes többi fontos pillanat mellett: A kezdés, hogy honnan indítanak a fiúk, és a befejezés, hogy hova érkeznek. Ami pedig közte van, az maga a legkomolyabb utazás.

Akik erről gondoskodnak:

Peter Makto aka Dandy

Sikztah

Gregory S

Davko

Justrice

Várunk Titeket sok-sok szeretettel,

paTSi

TS CreW X The Etiket X Sikztah

--------------------------------------

Venue: / Helyszín: Club Vertigo - Győr Richter J. u. 11.

Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h -

Tickets in Advance / Jegyek elővételben kaphatók 04.25.-től 05.06.-ig (18:00h-ig) 2000.- Huf

At these places: / Az alábbi helyeken:

-Roxy Discount (McDonalds - Győr, Baross út)

-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

At the venue: / A helyszínen: 2500 Huf

VIP: 5000 Huf

www.facebook.com/​events/​1098058506923064/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó