Pulzar

Partyajánló

VégrePéntek! - Special - Logic Bomb // Beckers @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2015. december 18. – 2015. december 18.
Helyszín Corvin Club
Stílus Goa, Electro, House, Progressive,
Psychedelic, Trance
VégrePéntek! - Special - Logic Bomb // BeckersUgyan Budapest legmagasabban elhelyezkedő underground klubja megújult formájában immár CORVIN névre hallgat, még így sem garantálhatjuk, hogy nem lesz dolguk az ácsoknak, hiszen az idei szezon egyetlen VégrePéntek!-je olyan durranással kecsegtet, ami után reggel valószínűleg egy sarokkal odébb találják majd meg a tetőt.Corvin Club

VégrePéntek! - Special - Logic Bomb // Beckers @ Corvin Club

Ugyan Budapest legmagasabban elhelyezkedő underground klubja megújult formájában immár CORVIN névre hallgat, még így sem garantálhatjuk, hogy nem lesz dolguk az ácsoknak, hiszen az idei szezon egyetlen VégrePéntek!-je olyan durranással kecsegtet, ami után reggel valószínűleg egy sarokkal odébb találják majd meg a tetőt.

A party egyik főszereplője az 1998-ban alapított svéd LOGIC BOMB duó utazó nagykövete, Jonas Pettersson lesz. A folyamatos fellépések közötti időt Jonas társával, Johan Krafft-tal a stúdióban, ahogy ők nevezik, a „bombagyárban” tölti, ahol az új, ötödik lemez anyagát élesítik. Várhatóan hallhatunk majd néhány izgalmas, friss szerzeményt is: a hírek szerint a fiúk az ősszel többek közt az izraeli Hux Flux-szal mulatták hasznosan az időt. A nagyteremben Jonas szettje mellett a magyar pszichedelikus ugar talán legerősebb négyesfogata, Gorgo, Tsubi, Hruscsov és Wegha gondoskodnak róla, hogy folyamatosan a virtuális robbanásponton maradjon a hangulat.

A Bistroban a party másik nemzetközi nagyágyúját, BECKERS-t visszatérő vendégként üdvözölhetjük, hiszen először a VégrePéntek! szülőhelyén, a legendás Szociál Klubban lépett fel hazánkban 2006-ban, megalapozva ezzel honi elismertségét. Társával, D-nox-szal immáron három éve az ozorai Pumpui Stage rezidenseivé váltak, így minden bizonnyal most is az 5 órás szettek eklektikájára számíthatunk tőle, hiszen a nyáron a megszokott techhouse/techno alapok mellett olyan deep/techhouse szerzemények is elhangzottak, melyeket Frank az Âme és Dixon féle Innervisions kiadónál Frankey néven azzal a Sandrinoval közösen jegyez, aki november végén szintén a Corvin közönségét szórakoztatja majd. Az est további ívét a bemutatásra nem szoruló BETA, valamint a Pumpui két házigazdája, KATAMII és HENZI adják.

Nagyterem:

Logic Bomb (Tip World/ Tip Records / Solstice Music)

DJ Tsubi (Radiozora / BMMS Records)

Dj Hruscsov (Y-Production)

Gorgo (BMSS Records)

DJ Wegha (radiOzora / VégrePéntek)

Corvin Bar:

Beckers (D-Nox & Beckers (Official) / Sprout)

Zvezda Beta (Move)

Henzi (Rf-Crew / Pumpui)

Djane Katamii (Pumpui)

Belépő: 2000HUF

www.facebook.com/​events/​472824536234827/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó