Pulzar

Partyajánló

B N C pres. Hashman Deejay (CAN) @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2015. október 10. – 2015. október 10.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
B N C pres. Hashman Deejay (CAN)Tavasszal Budapestre is elfújta a szél a vancouveri Mood Hut kollektíva, Jack Jutson és Liam J Butler alkotta duóját. Ez volt a Pender Street Steppers. Most a kiadó egy másik szignifikáns alakját lesz szerencsénk prezentálni..Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

B N C pres. Hashman Deejay (CAN) @ Toldi Klub

Tavasszal Budapestre is elfújta a szél a vancouveri Mood Hut kollektíva, Jack Jutson és Liam J Butler alkotta duóját. Ez volt a Pender Street Steppers. Most a kiadó egy másik szignifikáns alakját lesz szerencsénk prezentálni..

A hasis ember brit-kolumbiai house ültetvényekről történő beköszönése nagyjából két évvel ezelöttre datálható. Ekkor jelenik meg első szingója, a többek között Max D, Beautiful Swimmers és Huerco S. neveit jegyző Future Times kiadónál, amit alig egy évvel késöbb a Sandopolis című kislemez követ. Valaki egyszer azt írta, hogy hősünk a house zene magamagába oltott univerzumával keresztezi az ambient birodalmát. Elképzelhető. Az viszont biztos, hogy a kilencvenes évek közepén guruló Stickman Records és az olasz house-trance hibrid Dance Floor Corporation komoly táptaljként szolgált a fiatal Tanner Matt számára.

Ezt megelőzöen (talán) lesz szerencsénk belehallgatni Route8 október közepén érkező aktuális megjelenésébe. Habár egészen eddig abban a hitben volt, hogy az esemény a Larmban lesz, meggyőzödésünk, hogy a Toldi is kellemes fogadtatásban részesíti majd. Annál inkább, hogy így a live-ot is vállalta.

Az estét B-Squit vezeti fel és Hi le.

Line up

Hashman Deejay (Future Times, Mood Hut / CAN)

Route8 live (Farbweschel, Lobster Theremin)

B-Squit

Hi

Vj

Eerie in the house too. lol.

Be

1200 fuh

Stay out late, it feels great.

www.facebook.com/​events/​964542646922523/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó