Pulzar

Partyajánló

SUNCHECK Cooperate nyárzáró @ WNDRLND

Fellépők
Dátum 2015. szeptember 5. – 2015. szeptember 5.
Helyszín WNDRLND
Stílus Techno, House
SUNCHECK Cooperate nyárzáróLassan véget ér a nyár, mindenki hazaérkezik a külföldi pihenésből, illetve összeszedi magát a nagy fesztiválok után... Jó apropót szolgáltat ez arra, hogy ismét aktivizálódjunk kicsit mi is, egy zenés-táncos mulatság keretében elbúcsúztassuk a nyarat, és lecsekkoljuk a nyári napot még idén utoljára.WNDRLND

SUNCHECK Cooperate nyárzáró @ WNDRLND

Lassan véget ér a nyár, mindenki hazaérkezik a külföldi pihenésből, illetve összeszedi magát a nagy fesztiválok után... Jó apropót szolgáltat ez arra, hogy ismét aktivizálódjunk kicsit mi is, egy zenés-táncos mulatság keretében elbúcsúztassuk a nyarat, és lecsekkoljuk a nyári napot még idén utoljára.

A helyszín ezúttal a margitszigeti Wonderland, az időpont pedig a vénasszonyok nyarának első szombatja (09.05). Úgy tervezzük, hogy szombat délután 2-től, másnap reggel 5-ig nyújtjuk a bulit, szokás szerint egészen széles zenei spektrumot bejárva. A napközbeni könnyebb ütemektől kezdve az esti szigorúbb vonalig :) Reményeink szerint a fantáziadús helyszín és a várhatóan nyárias időjárás hibátlan körítést fog szolgáltatni a tervekhez. Behopp nem lesz, a helyszín viszont limitált férőhelyes, ezért érdemes lehet időben érkezni. A talpalávalót Christoph-fal kiegészülve a Cooperate rezidensek szolgáltatják majd.

Belépő:

Ingyenes/Free

További infók hamarosan!

www.facebook.com/​events/​1469186746717270/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó