Pulzar

Partyajánló

Prime Fm & Roof.Haus pres. Guy Mantzur (ISR) @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. július 11.
Helyszín Track Terrace
Stílus Progressive House, House
Prime Fm & Roof.Haus pres. Guy Mantzur (ISR)Az izraeli származású Guy Mantzur a progresszív house feltörekvő titánja, aki az utóbbi években sikert sikerre halmoz, sorra pörgetik a legnagyobbak a számait, egyre több kiadó keresi meg magának. Sikerének titka, hogy kísérletezgetés útján kombinálja a műfajokat, a végeredmény pedig egy utánozhatatlan, egyedi Mantzur-style, ami kirepít az űrbe hipnotikus melódiáival.Track Terrace

Prime Fm & Roof.Haus pres. Guy Mantzur (ISR) @ Track Terrace

Az izraeli származású Guy Mantzur a progresszív house feltörekvő titánja, aki az utóbbi években sikert sikerre halmoz, sorra pörgetik a legnagyobbak a számait, egyre több kiadó keresi meg magának. Sikerének titka, hogy kísérletezgetés útján kombinálja a műfajokat, a végeredmény pedig egy utánozhatatlan, egyedi Mantzur-style, ami kirepít az űrbe hipnotikus melódiáival.

A zene iránti őszinte elkötelezettségét mutatja még, hogy a Plattenbank nevű német kiadó társtulajdonosa, valamint a tehetségek kutatásáért felelős vezetője, de az izraeli The Cat And The Dog klubban is rezidens, ahol rajta kívül olyan sztárok fordulnak meg, mint Guy J, Tiesto, Joris Voorn, vagy a Catz ’n Dogz.

Az Open Air buliról a Prime FM és a Roof.Haus gondoskodik, a helyszín pedig nem más, mint a főváros egyik legmenőbb szabadtéri szórakozóhelye, a Track Terrace, ahol Xtra Martin Audio hangtechnika, fedett tánctér, VIP szektor és számos hazai gondoskodik majd az este tökéletességéről.

Entry/Belépő: 2000/2500 HUF

www.facebook.com/​events/​763688757084768/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó