Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Monkey6 pres. DAPPA aka Dusty Fingaz (Rinse.fm, UK) @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. június 19.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Electronica, Bass, Techno
Monkey6 pres. DAPPA aka Dusty Fingaz (Rinse.fm, UK)Június 19-én a Monkey6 ismét a Corvintető alá hoz egy egészen különleges DJ-t és producert a house, a bass music és a garage világából. Ő pedig nem más, mint DAPPA aka Dusty Fingaz, a londoni lemezfüggő, aki 1993 óta képezi részét a brit underground világának.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Monkey6 pres. DAPPA aka Dusty Fingaz (Rinse.fm, UK) @ Corvintető, Budapest

Június 19-én a Monkey6 ismét a Corvintető alá hoz egy egészen különleges DJ-t és producert a house, a bass music és a garage világából. Ő pedig nem más, mint DAPPA aka Dusty Fingaz, a londoni lemezfüggő, aki 1993 óta képezi részét a brit underground világának.

DAPPA sajátossága, hogy bár a szféra, amiben mozog, mondhatni adott, kísérletezései mégis kiemelik a közegből, hiszen éppen annyira jól tudja ötvözni szettjeiben az alapvetően hozzá köthető műfajokat, így a garage-t, a house-t és a bass-t, mint a deep-et, a tech-house-t, vagy éppen a technót.

Mindehhez hozzátartozik kapcsolata a Rinse FM-mel, amely egészen a kezdetekig nyúlik vissza – saját műsorával pedig 2007 óta jelentkezik ugyanitt.

DAPPA-val együtt pedig a Monkey6 itthon már jól ismert csapata fogja kiegészíteni az estét, így Sirmo, BERGI, Safair és Max Factor fogják teljessé tenni a line up-ot.

Line up:

DAPPA aka Dusty Fingaz ( Rinse FM, UK )

Sirmo

BERGI

Safair

Max Factor

House x Garage x Bass Music x Techno

Belépő: 1000 Ft

www.facebook.com/​events/​1429596034012385/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó