Pulzar

Partyajánló

CityMatiné S04E03 - Napozó Népe @ Napozó

Fellépők
Dátum 2015. május 30. – 2015. május 30.
Helyszín Napozó
Stílus House
CityMatiné S04E03 - Napozó NépeHosszú órák óta erőltett menetben haladtak. Jobb láb a bal után és újra a jobb, de az őrmester nem engedett, "Mars!" vezényelte és a csapat rendületlenül haladt tovább.Napozó

CityMatiné S04E03 - Napozó Népe @ Napozó

Hosszú órák óta erőltett menetben haladtak. Jobb láb a bal után és újra a jobb, de az őrmester nem engedett, "Mars!" vezényelte és a csapat rendületlenül haladt tovább.

A dűne teteje után balra fordulva egy színes füstoszlopra lettek figyelmesek. "Futólépés!" hallatszott a vezényszó és a század nekiiramodott. Ahogy közeledtek valami különös ütötte meg fülüket és amint odaértek, szemük szájuk tátva maradt a megdöbbenéstől. A füst ugyanis egy kis faluból szállt az égbe, mely egy nagyon érdekes népségnek adott otthont. Az első, ami a legfurcsább volt, hogy mindenkinek mosoly ült az arcán. A falu szélén 4 díszesen öltözött alak – feltehetően a 4 törzsfőnök - egy titokzatos villogó dobozt tekergetett, aminek hatására végtelen ritmusok árasztották el ezt a szent helyet. És a törzs pedig táncolt és csak táncolt a napfényben.

A vendégek érkezése korántsem zavarta meg a rítust, az őslakók között elvegyülve kiderült, hogy magukat a CityMatiné törzsnek hívják, a falunak pedig a Napozó nevet adták.

Később azt is megtudták, hogy a 4 törzsfő nem más volt, mint Dj Sobek, akit az istenek a nyírfák édes ajándékával a zsebében küldtek a földre, Captain Knuckles, ki egyedüliként képviseli az alvilágot e különös helyen és a két szakadatlan ifjú, akiről már ódákat zeng az egész tartomány a Monolit.

Ők és ez a rengeteg boldog ember pirkadattól ünnepelték a napot, míg annak forrón izzó gömbje le nem bukott a sűrű erdő lombkoronája mögött.

more info soon..

www.facebook.com/​events/​365215913675563/​

Helyszín

  • Napozó

    Konkoly-Thege Miklós utca 21. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó