Pulzar

Partyajánló

05.23. Stephan Bodzin @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. május 23. – 1970. január 1.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Techno
05.23. Stephan BodzinStephan Bodzin újra Magyarországon! A berlini művész, Stephan Bodzin hangjai lepik el május 23-án a budapesti Corvintető színpadát.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

05.23. Stephan Bodzin @ Corvintető, Budapest

Stephan Bodzin újra Magyarországon!
A berlini művész, Stephan Bodzin hangjai lepik el május 23-án a budapesti Corvintető színpadát.

Egy kísérletezgető zenész fiaként már gyerekkorától kezdve komoly érdeklődést mutatott a zene iránt, kezdetben inkább a klasszikusok és a hangszeres zene érdekelte, majd miután többször is komponált zenét számos híres európai színház számára, beleszeretett a techno és a klubok hangzásvilágába.

Karrierjét 2004-ben kezdte, mint elektronikus zenei producer és már az alapoknál lenyűgözte a szakmát, így nemsokára már olyan elismert DJ-kkel dolgozhatott együtt, mint Oliver Huntemann, vele REKORDER, vagy H-MAN álnéven adtak ki albumokat 2004 és 2008 között, Marc Romboy, akivel 2005 óta dolgozik együtt folyamatosan, vagy Thomas Schumacher és Caitlin Devlin, akikkel az ELEKTROCHEMIE nevű formációban zenélt.

Szóló munkássága során pedig nem kisebb eredményt ért el, mint a modern techno szcéna újraértelmezése, megreformálása. Mindeközben pedig olyan széles spektrumú diszkográfiát halmozott fel a legismertebb kiadókon keresztül, amit bárki megirigyelne. Legtöbbször producer társa, Romboy kiadója, a Systematic Recordings gondoskodott zenéje széleskörű terjesztéséről, de szerepelt még a FLASH, a Tiger, a Bedrock, a KNM és a Cocoon Recordings kiadványain is.

„A számaimon és a közreműködéseimen keresztül sikerült szabadjára engednem minden ötletemet és kidolgozni a saját stílusomat.” – mesélte Bodzin, hogyan alakult ki az a jellegzetes stílusa, ami a folyamatos mozgásnak és hipnotikus hangulatnak, de elsősorban a melodikus dallamának köszönhetően benne ragad az ember fejében. Mindez már az első saját albumán, a 2007-es Liebe ist… című korongon is érezhető volt, de azóta sem halványodott, a tavalyi kislemez, a Sungam negyedik volt az RA toplistáján.

Amellett, hogy sok kiadónál megfordult az évek során, alapított egy saját céget is Herzblut néven 2006-ban, ahol a saját számain kívül Dominik Eulberg, Max Cooper és Pig&Dan zenéje is többször megszólalt, és nagyban hozzájárult a techno felfrissítéséhez.

A lemezjátszók mögött pedig nem csak lepörgeti a számokat, hanem igazi mesélő, aki végigvezeti közönségét a rá befolyással levő stílusok és hangzások rengetegén, de mindezek mellett egy olyan előadó, aki élőben hipnotikus hangulatot csinál, amitől mindenki teljesen átszellemül.

Szinte nincs olyan ország, fesztivál, vagy nagyobb klub, ahol ne fordult volna meg legalább egyszer. Idén sem tétlenkedik, miközben bejárja a világot és többek között a Corvintető közönségét is hipnotizálja, kiad egy újabb teljes Powers Of Ten albumot, valamint Tale Of Us és DJ Tennis kiadója, a Life & Death egy új single erejéig látja majd vendégül a zenészt. Biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal is a rá jellemző dallamos és ritmusos, kőkemény basszusú élénk hangokból fog elképesztő zenei utazást barkácsolni, amit mindenképp érdemes elcsípni élőben május 23-án, szombaton, Budapest tetején.

DJ-s:
Stephan Bodzin (D)
Dj Kühl (Official Artist Page)
Sikztah
Rich
Metha
Andras Bader

PRIME FM-Room:
Monic
Reibina
Stamp
Ra Mone


Belépő:
Helyszín: 2990FT
Elővétel: 2500FT

www.facebook.com/​events/​783795198365457/​

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó