Pulzar

Partyajánló

☀ SOUNDAY ☀ Roof Party & Hínyenc Food @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: DSH, Miss Cheeky
Dátum 2015. április 19. – 2015. április 19.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Drum and Bass
☀ SOUNDAY ☀ Roof Party & Hínyenc FoodÁprilis 19-én, VASÁRNAP DÉLUTÁN !!4!, folytatódik a She Fire nappali összejövetele a Corvintető Teraszán!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

☀ SOUNDAY ☀ Roof Party & Hínyenc Food @ Corvintető, Budapest

Április 19-én, VASÁRNAP DÉLUTÁN !!4!, folytatódik a She Fire nappali összejövetele a Corvintető Teraszán!

Ez alkalommal kiegészülünk a gasztroblogger világból jól ismert Hínyenccel és extrém minitacoival (vega is lesz :) ). Hangulat a TETŐfokon, naplemente, koktél, grill, ja és az ország legautentikusabb női DJ csapata.

Lány Up:

djren

Dj Mira Joo

DSH

Miss Cheeky

Taco:

Hétköznapi Ínyenc

Helyszín:

Corvintető Terasz | Rossz idő esetén: Corvintető VIP Bistro (belépés: Lifttel)

Belépő/ Entry: 500ft / 18+

* * *

HÍNYENC

Hínyenc, a Hétköznapi Ínyenc blog szerzője, aki nem lemezeket pakol, hanem zöldségeket és húsokat tesz egymásra. Ezen a remélhetőleg szép tavaszi vasárnapon pedig a jobbnál jobb zenék mellé szolgáltatja, a vasárnapi ebed éhség csillapítását!

* * *

SHE FIRE

Több mint négy év telt el azóta, hogy DJ Ren, Mira, Cheeky és DSH először zenéltek együtt SHE FIRE brand alatt, de koncepciójuk – a női zenei szelekció sokszínűségének felvonultatása egy estén belül – a mai napig egyedülálló az elektronikus zene hazai berkeiben. Év elején indították el műsorukat az Rcko.fm-en, Magyarország egyik leghallgatottabb underground online rádióján. A She Fire Radio Show élőben minden második hétfőn este 9-11-ig hallható, szombat éjféltől pedig ismétléssel szól a break, dnb, house és a techno. A hölgyek igazán ütősre sikerült bulikon vannak túl, az elmúlt években SHE FIRE-ként megjártak már több neves budapesti és vidéki klubbot és fesztivált, játszottak kiállításokat kísérve is. Sikerük titka, hogy női bájaikkal nem a szemekre, hanem a fülekre akarnak hatni, közvetítve az értéket, amit életükben az egyik legfontosabbnak tartanak: a zenét.

www.facebook.com/​events/​697010200408428/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó