Pulzar

Partyajánló

CultUs @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. április 18. – 2015. április 18.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Tech-house, Minimal
CultUs2015 tavaszán egy csapatnyi hasonló gondolkodású szervező, és néhány jól ismert DJ/Producer úgy gondolta, hogy lényegénél ragadja meg azt a kultuszt, amely oly sok embert mozgat meg a világban, s vonzza be őket a klubokba. E lényeg pedig a közösségi élmény, amit az elektronikus zene kezdetektől fogva magában hordoz.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

CultUs @ Corvintető, Budapest

2015 tavaszán egy csapatnyi hasonló gondolkodású szervező, és néhány jól ismert DJ/Producer úgy gondolta, hogy lényegénél ragadja meg azt a kultuszt, amely oly sok embert mozgat meg a világban, s vonzza be őket a klubokba. E lényeg pedig a közösségi élmény, amit az elektronikus zene kezdetektől fogva magában hordoz.

A CultUs egy közös zenei érdeklődésű, fiatal producerek, DJ-k és promóterek csoportja, akik évek óta képezik részét a hazai elektronikus zenei életnek. Olyan kreatív szervezőcsapat, akik nem csak a már jól ismert fellépők számára szeretnének megjelenési lehetőséget biztosítani, de a fiatal tehetségeket is szeretnék bemutatni a hazai e-zenét kedvelő közeg számára. A CultUS csapata épp ezért úgy gondolta, hogy saját szervezésű rendezvényeit ennek szellemében fogja tolmácsolni a közönségnek, amiket egy korszerű, mégis közvetlen közegben kíván megmutatni Budapestnek.

A cél pedig mindezzel nem más, minthogy olyan minőségű bulikat szervezzenek, amelyek európai színvonalon állják meg a helyüket, de barátságos közegükkel azonnal magával ragadják az odalátogatókat, s amelyek atmoszférája garantáltan visszatérő vendéggé teszi a jelenlévőket. Mindezt a város jól ismert klubjaiban, közismert DJ-kkel, elismert vendégekkel – és persze a közönséggel együtt.

Április 18-án, a hosszú téli szezon után a CultUs csapat pedig megnyitja Budapest kedvenc teraszát a Corvintetőn, ahol Snilloc, Nigel Snorter, Andras Bader aka Andre és Duel fogják végigvezetni a 14:00-tól induló buli nyárhoz igazított hangulatát az éjszakába.

Start: 14.00

Line up:

Snilloc

Nigel Snorter

Andras Bader aka Andre

Duel

Be: 500 HUF

www.facebook.com/​events/​1576668132590481/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó