Pulzar

Partyajánló

PRIVILEGED TECHNO meets NAUGHTY PILLS @ The Groove Budapest

Fellépők
Dátum 2015. április 11.
Helyszín The Groove Budapest
Stílus Minimal, Techno
PRIVILEGED TECHNO meets NAUGHTY PILLSEzen az eseményen kicsit közelebről is megismerhetitek, a nemzetközileg már jól ismert magyar Dj-t. Peat Noise, aki már sok sok éve a szakmabeliek közé tartozik, most ismét ellátogat hazánk fővárosába, Budapestre.The Groove Budapest

PRIVILEGED TECHNO meets NAUGHTY PILLS @ The Groove Budapest

Ezen az eseményen kicsit közelebről is megismerhetitek, a nemzetközileg már jól ismert magyar Dj-t. Peat Noise, aki már sok sok éve a szakmabeliek közé tartozik, most ismét ellátogat hazánk fővárosába, Budapestre.

Mint tudjátok van saját kiadója is, a Naughty Pills Records, ami 2014-ben, a Beatport HT kiadók listáján, a 6. helyet érte el. Több ismert Dj is dolgozott együtt a kiadóval. Amir Razanica, Hell Driver, Darmec, Marica Rossa, Ronny Vergera, Gene Karz, Luix Spectrum, GabeeN, Xilinox, Matt Mus, Primal Beat, GO!DIVA és még sorolhatnánk. A nagy sikere és érdekeltsége által, 2012-ben Peat Noise létrehozta második kiadóját, az NPR Limitless-t, ahol szintén számos producer megfordult már. Az estén kicsit betekinthetünk, a Naughty Pills Records lelkébe, hisz nem csak Peat Noise tart velünk. Fellép a Németországból származó fiatal Dj, aki több,jól ismert előadóval is dolgozott már együtt(pl.: Alex Opteck, Dolby D, Gene Karz, Takatsugu) és számos saját zenéje is jelent ennél a kiadónál. Matt Mus, aki már 14 évesen megtanulta az elektronikus zene létrehozását, előszőr láthatjuk kis hazánkban. Itt lesz GabeeN and Xilinox testvérpár, akiket elsőre láthatunk B2B formában. A Spilerz, akik egy kétszemélyes elektronikus zenei dj formációt alkotnak, mely 2013 tavalszán alakult. Gabros and Pazzo Galante, akik jó barátok és most együtt fogják biztosítani az ütemeket. Dr. Zoidberg, akit már jól ismerhetünk NVC csapatából, illetve saját rádiós műsorából, a RCKO.FM- ből, ami hétfőként gyógyítja a zenei lelki világunkat. A Privileged Techno csapatát most Dubmore fogja képviselni, aki rendkívülien ügyes és mindig lenyűgöző, dinamikus szettel lép a közönség elé.

Line up:

Peat Noise (Naughty Pills, NPR Limitless)

Matt Mus

GabeeN and Xilinox

Dubmore (Privileged Techno)

Dr. Zoidberg (NVC)

Spilerz

Gabros and Pazzo Galante

További infók: www.facebook.com/​events/​794159397300041/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó