Pulzar

Partyajánló

4PER4 @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. április 2. – 2015. április 2.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Techno
4PER4Április 2-án újabb négy DJ veszi be a Corvintetőt a 4. emeleten 4/4-es ütemekkel. E négy DJ ezúttal Bernathy Zsiga, Johnny Was Here, valamint Peter Hencz és Hi.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

4PER4 @ Corvintető, Budapest

Április 2-án újabb négy DJ veszi be a Corvintetőt a 4. emeleten 4/4-es ütemekkel. E négy DJ ezúttal Bernathy Zsiga, Johnny Was Here, valamint Peter Hencz és Hi.

Bernathy Zsiga aligha szorul bemutatásra a magyar elektronikus zene rajongói és ismerői között, hiszen apjával, Bernath/Y Sándorral gyakorlatilag a techno egyik hazai honosítóiként tartja őt számon a zenetörténet. Zsiga mindemellett nem pusztán DJ, és nem is zenekészítő kisiparos, hanem LIVE ACT művész. Fellépésein saját zenéket ad elő élőben, a legújabb szoftverek és legrégebbi gépek egyidejű használatával. A „vasakból” előcsalogatott hangok, a saját készítésű loopok, groove-ok végeláthatatlan láncolatának egymásra fűzéséből pedig kibontakozik az előadás egyszeri, spontán, improvizációkkal teli és megismételhetetlen egysége.

Johnny Was Here a hazai elektronikus zene legújabb generációjának tagjaként érkezik a Corvintetőre, akinek eklektikus zeneisége a legfrissebb underground hangzásokból táplálkozik, s a műfaj folyamatos fejlődése inspirál – ugyanakkor rengeteget merít a stílus klasszikusaitól Detroittól Londonig és Berlinig. Szettjeit ezáltal egyszerre jellemzi nyersesség és a művészi igényesség.

A négyes fogat pedig Peter Hencz, valamint Hi fellépéseivel fog teljessé válni, akik ugyancsak a budapesti underground körök elismert tagjaiként állnak majd a keverőpult mögé. Ezzel pedig ismét összeállítva a főváros egyik legizgalmasabb csütörtök esti kísérleti lineup-ját, amely nem csak egyszerű csütörtök esti buliként valósul meg Budapest egyik legjellegzetesebb underground klubjában, de a művészi elektronika szerelmeseinek eseményeként is.

Április 2-án tehát újra 4per4 a Corvintetőn.

Line up:

Johnny Was Here

Bernathy Zsiga LIVE

Peter Hencz

Hi

&

CSIPÁNCSAP VIZUÁL

Időpont: 2015. április 2. 22.00
Kapunyitás: 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Jegyár: 400 HUF

Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid

18+

www.facebook.com/​events/​866245370085847/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó