Pulzar

Partyajánló

Senso Sounds vol.1. with Dubspeeka @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. február 7.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, Techno
Senso Sounds vol.1. with DubspeekaFebruár... Eleged van a télből? Ha valami izzasztó programra vágynál, de épp nem tudsz leugrani a Karibi térségbe akkor ugorj be hozzánk. Ezúttal ismét a Be Massive csapattal karöltve mulatunk. Aktuális választottunk Dubspeeka, a hangzás színtiszta techno, helyszín a Corvintető. Az este nem csak azért különleges, mert a bristoli producer először jár hazánkban, hanem mert ez lesz az első állomása egy igazán örömteli együttműködésnek és sorozatnak. Ez a Senso Sounds Vol 1.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Senso Sounds vol.1. with Dubspeeka @ Corvintető, Budapest

Február... Eleged van a télből? Ha valami izzasztó programra vágynál, de épp nem tudsz leugrani a Karibi térségbe akkor ugorj be hozzánk. Ezúttal ismét a Be Massive csapattal karöltve mulatunk. Aktuális választottunk Dubspeeka, a hangzás színtiszta techno, helyszín a Corvintető. Az este nem csak azért különleges, mert a bristoli producer először jár hazánkban, hanem mert ez lesz az első állomása egy igazán örömteli együttműködésnek és sorozatnak. Ez a Senso Sounds Vol 1.

A Dubspeeka név habár egyre fényesebben ragyog az e-zenei égbolton, lehet, hogy mégsem cseng még mindenki számára ismerősen. A Kosheen bizonyára annál inkább. Nos, van szerencsénk bemutatni ; Mr. Darren Beale aka Dubspeeka-t a Kosheen egyik alapítótagját.

A bristoli srác az elmúlt egy évben többeket is lenyűgözött produceri munkáival ; A Drumcode, Suara, Truesoul, Bedrock, Ideal Audio, pontosan azok a kiadók, akik komolyan besegíthetnek, ha az „A” lista a cél a scénában. A nagyágyúk támogatása, és a folyamatos jelenlét a techno chartokon is mind az bizonyítják, hogy Dubspeeka csillaga erőteljesen feljövőben van. Így aztán nem csoda, hogy tehetségére Oliver Huntemann is felfigyelt, és nemcsak hogy megjelenési lehetőséget biztosított számára vadiúj kiadójánál a Senso-nál , hanem bevette idén elindított ügynökségébe a Kontrast Artist-ba is. És hogy milyen is a Dubspeeka féle világ? : Benne van a Bristolra annyira jellemző lüktető dub hangzás, kemény basszusok és dobok, hipnotikus, lüktető szintik. Könnyedén keveredik a sötét raktárgyári bulik hangulata, az open-air ravepartyk szabadságával, mindvégig alátámasztva a mélynyomókra komoly terhet rakó viharos basszussal. Zenéje saját szavaival: „izzasztó és dinamikus” Huntemann szerint napjaink egyik leginkább alábecsült producere. Hogy ez mennyire van így, erről mindannyian meggyőződhetünk február 7-én. Bemelegítő körök Obrotka aka Goodspeed vezényletével. Dubspeeka után a Be Massive frontembere Metha gondoskodik a további intenzív testmozgásról. A műsor Bohumillal zárul, őt ismerve továbbra sem lazítunk a tempón :) Ismét masszív kis estének nézünk elébe, mert technoból és táncból sosem lehet elég! Ha szerintetek sem, akkor nyomjatok egy attendinget :)

Line up:

Dubspeeka

Metha

Obrotka aka Goodspeed

Bohumil (Official)

♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠ ♥ ♦ ♣ ♠

Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 22:00

Elővételes jegyek / Early Bird tickets : 2000Huf

Éjféltől / At the Door 24pm : 2500 Huf

Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid

Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest)

Kezdés / Start: 22:00

Vége / End: 06.00

Belépő / Admission: hamarosan / soon

18+

www.facebook.com/​events/​825486600841019/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó