Pulzar

Partyajánló

Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS @ Tesla Budapest

Fellépők
Dátum 2015. február 7.
Helyszín Tesla Budapest
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRSA város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Bele sem szabad gondolni, ez összesen hány óra kökemény bass zene fülbe küldését és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában mindenesetre először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.Tesla Budapest

Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS @ Tesla Budapest

A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Bele sem szabad gondolni, ez összesen hány óra kökemény bass zene fülbe küldését és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában mindenesetre először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.

Az ünnepet Marcus Intalex-szel, az intelligens drum and bass legnagyobb alakjával képzelik el, akinél nincs nagyobb messiása a stílusnak talán az egész univerzumban. Nem csoda, hiszen lenyűgözően mocskos, agyba marró szettjeit hallgatva leginkább a szívroham kerülgeti az embert ha felveszi a tempót. Marcus neve akkor sem lehet ismeretlen, ha valaki nem nagyon mélyedt el a basszus vezérelt zenék világában. Ő a Soul:R Records / Revolve:r feje, ahol olyan bass-üstökösök hoztak már ki lemezeket, mint D.Bridge, Calibre vagy DRS, aki egyébként most MC-ként segíti a főhős szettjét. Persze nemcsak a saját kiadója katalógusát erősíti, hiszen neve ott virít többek között a Hospital és a Metalheadz büszkeségfalán is.

És Marcus nem áll meg. Folyamatosan megújul, így tartva magát az előre tekintő producerek élmezőnyben. Trevino alteregójával most dallamos house vizekre kalandozik, olyan produkciókat eredményezve, ami annyira meglepő tőle, mint mikor a klasszikus house legenda Todd Terry d’n’b albumot hozott ki.

Line up

Marcus Intalex & MC DRS (Soul:R - UK)

DJ Ren

Mentalien

powered by Void Acoustics

Marcus Intalex & MC DRS 4 hour set

Jegyár: 3000 HUF

Elővételes helyek:

BP Shop Árkád

Bp Shop Wesselényi

Bp Shop Westend

Ticketportal elárusítóhelyein országszerte: http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1
valamint online: http://www.ticketportal.hu/performance.aspx?idp=437883

www.facebook.com/​events/​361487320699187/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-02-14] DER MORGEN & ATTACHÉ RECORDS pres. FLORIAN MEINDL
    @ Tesla Budapest

    Nem tudod, hogy mondd el mennyire szereted? Mondd el techno-val! A Der Morgen és az Attaché Records szembemegy a Valentin-napi giccsel és minimal techno-val üzen a Tesla közönségnek. Az ünnep főhőse az osztrák származású Florian Meindl, aki végül Berlinben tette rá kezét a szcéna ütőerére.
  • [2015-02-13] Tesla Love Club - Valentine's Day
    @ Tesla Budapest

    Tesla Love Club - Valentine's Day / LEVI DA CRUZ / CANARD / B.CRAACK
  • [2015-02-06] Tesla Live Club - Lotfi Begi Bday
    @ Tesla Budapest

    Ezen a héten ünnepi Live Club-bal jelentkezünk, hiszen Lotfi Begi születésnapját ünnepeljük. Szórjuk a konfettit, vágjuk a tortát, miközben az ünnepelt azon dolgozik, hogy a legbulisabb dance slágereket pakolja szettjébe. Ráadásul a jeles nap alkalmából a Compact Disco énekese, Walkó Csaba is csatlakozik hozzá a színpadon, hogy élő ének improvizációkkal tegye egyedivé zenésztársa szettjét.
  • [2015-01-31] Contra Mundum & Akkult pres. Half Clock
     

    Továbbra is az in medias rés megtalálására törekszünk, úgyhogy térjünk is gyorsan a lényegre! Az ígéretes adottságokkal rendelkező és a közelmúltban kapuit megnyitó Tesla és az underground techno/house szcénában még mindig üde színfoltnak számító Contra Mundum kollaborációjaként mutatjuk be nektek idénynyitó rendezvényünket, mely a "mindössze" 12 órás nyitvatartás végett a Half Clock fantázianevet kapta. Az idő szűkösségének kárpótlásaként nem megszokott, ám mégis újdonságértékben gazdag back 2 back felállások összeállításával kedveskedünk nektek.
  • [2015-01-30] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    Ismét egy nagypályás DJ veszíti el Tesla-szüzességét. Ezúttal Soneec ízlésén és tudásán a sor, hogy a Teslára hangolódva olyan zenéket szórjon a tánctérre, amik marionett madzagokként képesek mozgatni a lábakat. Soneec a ‘90-es évek óta aktív, szerte a világon olyan klubokat járt meg, mint a Turnmills (London), a Panama (Amsterdam) vagy az Es Paradis (Ibiza).
  • [2015-01-24] ANDREW CHRISTIAN & MATINÉE Budapest PRES: YoÜ! & Ultra Naté
    @ Tesla Budapest

    A ‘90-es éveket divat szeretni. És sok zene valóban örökérvényű, főleg ha azokra a gyönyörű, amerikai house groove-okra gondolunk, amikre Ultra Naté hangja is megszólalt a legendás Strictly Rhythm kiadónál. A 2013-as teltházas koncert után itt a ráadás!
  • [2015-01-23] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    Nem titkolt szándékunk, hogy a péntek összeforrjon fejben a Tesla szóval. Ennek érdekében a lassan szokássá váló pénteki Live Club programját is olyan extra fűszerekkel szórjuk, aminek lehetetlen ellenállni. Aromaterápiás kezelésünk elsősorban a füleknek szól, de haladó szemléletű bartendereink arról is gondoskodnak, hogy olyan különleges italokkal ismerkedjetek meg, amik számára ismeretlen jelző az unalom. Nyugodtan bízzátok rájuk üres poharaitokat!
  • [2015-01-17] IИTERKOSMOS pres. SHACKLETON & KANGDING RAY
    @ Tesla Budapest

    Az Interkosmos az elektronikus zene, azon belül is a kortárs, komoly művészi értékkel bíró szegmensének nyit kapukat a fővárosi klubéletben. A rendezvénysorozat célja, hogy integráljon egy bizonyos értelemben vett új műfajt és ezzel némiképp reformálja a hazai klubkultúrát, azzal hogy eddig nem látott részletességgel és odafigyeléssel koncepcióba rendezze és tálalja az utóbbi évtized legkiemelkedőbb nemzetközi előadóit. E rendezvények 2015-ös szezonjában olyan nevek kaptak helyet, akik egyenként olyan formabontó hangzással rendelkeznek, hogy az hosszú évek óta komoly globális hatással van az e-zenei szcénára.
  • [2015-01-16] Tesla Pótszilveszter
    @ Tesla Budapest

    Még mindig nem tudunk magunkhoz térni a 15 órás maratoni szilveszter után. Ne is tegyük! Vessük vele magunkat még egy éjszakába, bontsunk pezsgőt az eddigi legteslásabb új évre!
  • [2014-12-31] Tesla 15 Órás Szilveszter
    @ Tesla Budapest

    15 órás óriási ünneplés kezdődik a Teslában dec. 31.-én 21:00-kor: a kifutó évet, valamint a frissen érkező 2015-öt ezúttal klubunk rádióbarát oldalának jegyében ünnepeljük, méghozzá közel 15 magyar közönségkedvenc fellépő segítségével, 15 órás megszakítàs nélküli programmal január elsején 12:00 óráig.
  • [2014-12-30] EINFACH BERLIN x TESLA x MONKEY6 előszilveszter
    @ Tesla Budapest

    Ha Roskáról van szó, mindig valahogy a doboknál kell keresni a megoldást. Ott lehet a seggrázó potméter, amit többnyire tövig húz a számokban. Mindegy, hogy UK bass, house vagy újfent épp tribalos irányba menetel, az ütős szekció mindig magával rántja a számok hangulatát, az emblematikus Roska vokálmintáról nem is beszélve.
  • [2014-12-27] GAISER (Live/AV) 'False Light' Album Tour
    @ Tesla Budapest

    A StayFly bearanyozza a december utolsó napjait!
  • [2014-12-26] Ráadás / / Andrey Pushkarev
    @ Tesla Budapest

    Kedves Közönségünk, Andrey Pushkarev a december 20-i Aktrecords-os budapesti fellépése után Romániába látogatott volna az ünnepekre, ám a helyi szervezők lemondták a rendezvényüket, így úgy döntött nálunk tölti a karácsonyt. Ennek örömére a Tesla felajánlotta, hogy ha már így alakult, akkor szívesen vendégül látná őt egy spontán, meglepetés fellépésre. Természetesen Andrey nagy örömmel vállalta el, hisz neki a legnagyobb ajándék, hogy Budapesten, a kedvenc közönségével töltheti az ünnepeket. Várunk szeretettel 26-án, ha kint rekedtél az A38 hajóról, akkor azért, vagy ha újra velünk töltenél egy estét, akkor ezért.
  • [2014-12-20] Tesla Karácsony – Ott. (UK) live
    @ Tesla Budapest

    Sokat gondolkodtunk azon, hogy kit hívjunk el nektek első karácsonyi ajándékunkként, a frissen nyílt Tesla különleges klubtermébe. Olyasvalakit szerettünk volna, akinek személye, budapesti fellépése eléggé kuriózum ahhoz, hogy emelje az ünnep fényét, és aki egy kicsit mindenkihez szól, műfajtól függetlenül. A válasz hamar adta magát: december huszadikán büszkén várunk titeket vendégünk, Ott. fellépésére!
  • [2014-12-19] Tesla Live Club
    @ Tesla Budapest

    A Tesla megnyitása után egy héttel ismét izzítani kezdjük a generátorokat, méghozzá egy olyan estével, ami bár könnyed, mégis magába húz, ha nem vigyázol!
  • [2014-12-13] TESLA GRAND OPENING II.
    @ Tesla Budapest

    A nyitóhétvége második etapja az okos elektronika szofisztikált eszközeivel hatol az agyba, hogy sebészi pontossággal mérjen csapást a jobb agyféltekés partiközpontra, méghozzá Clark nagyon élő audiovizuális őrületével. Őt erősíti a Life and Death kiadó színeiben érkező The/Das. Ünnepeljük tovább a budapesti klubélet új mérföldkövének érkezését!
  • [2014-12-12] TESLA GRAND OPENING I.
    @ Tesla Budapest

    A villámlás ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon. A Teslát a belváros volt trafóházában szétfeszítik az amperek, de esténként finom elektronikus zenei szetteken keresztül megkönnyebbül, és leadja azt a monumentális energiát, amit napközben magában tart.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó