Pulzar

Partyajánló

Keep on Groovin' - Satoshi Tomiie @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. december 27.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno, House
Keep on Groovin' - Satoshi TomiieAz év utolsó szombatját mi más koronázhatná meg méltóképpen, mint a Keep on Groovin' programja, ahol nem mellesleg a kedvenc japán-amerikai dj producerünk, a méltán világhírű Satoshi Tomiie is hódolatát teszi az Akvárium Klub emelvényén. A SAW.RECORDINGS atya mellett a magyar underground szcéna két kiemelkedő alakja Snilloc, és Khristian K pakolgatja a lemezeket.Akvárium Klub

Keep on Groovin' - Satoshi Tomiie @ Akvárium Klub

Az év utolsó szombatját mi más koronázhatná meg méltóképpen, mint a Keep on Groovin' programja, ahol nem mellesleg a kedvenc japán-amerikai dj producerünk, a méltán világhírű Satoshi Tomiie is hódolatát teszi az Akvárium Klub emelvényén. A SAW.RECORDINGS atya mellett a magyar underground szcéna két kiemelkedő alakja Snilloc, és Khristian K pakolgatja a lemezeket.

Az esemény headlinere, a nagy sikerű a Global Underground „NuBreed” sorozatának egyik kiváló alkotója, a Bedrock művésze Satoshi Tomiie kétségtelenül a minőségi underground zenék egyik legkiemelkedőbb alkotója, így nem véletlenül visszatérő attrakciója a budapesti klubéletnek. A „Full Lick” /Sony Music, 2000/ szerzője méltán híres jellegzetes zenei vonaláról, mely a deep house-tól a tánctérrobbantó tech house-on át a proggressive vonalon vezet egyfajta katarzisélmény felé, hogy aztán a megőrülés tetőpontján finom mélységekbe bűvöljön.

Az est felvezetéséről a Lucidflow művésze, a Moira Audio Recordings vezetője Khristian K, illetve levezetésről a 8bit, és a Quartz kiválósága Snilloc gondoskodik majd.

Line up:

SATOSHI TOMIIE / USA - Bedrock - Saw

Snilloc / H - 8bit - Quartz

Khristian K / H - Lucidflow - Moira

Jegyárak/Tickets:

Elővétel // Pre sale 3000 Ft

Helyszíni // At the site 4000 Ft

VIP 10000 Ft

START: 23.30

END: 06.00

info: 06304702324

Elővételi hely: Akvárium Klub Official
Online elővétel: www.akvariumklub.hu weboldalon valamint az Resident advisor rendszerében az alábbi linken: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?662943

www.facebook.com/​events/​323961261125517/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó