Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

Corvintető & Metha presents: WARRIORS @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. december 27.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, Tech-funk, NuDisco, House,
Techno
Corvintető & Metha presents: WARRIORSMiután véget ér a karácsony békés idillje, kezdetét veszi a szilveszterre való készülődés, ami hagyományosan az óév minden élményének kitombolásában csúcsosodik ki.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Corvintető & Metha presents: WARRIORS @ Corvintető, Budapest

Miután véget ér a karácsony békés idillje, kezdetét veszi a szilveszterre való készülődés, ami hagyományosan az óév minden élményének kitombolásában csúcsosodik ki.

Ilyenkor pedig elindul a felkészülés is, amikor lelkiismeret-furdalás nélkül lehet kimaxolni a bulikat, mintegy felkészülvén az év utolsó napjára. Legnagyobb szerencsékre Budapest sosem szenvedett hiányt az ilyen jellegű igények kielégítésében, s mindez most sincs másként.

Éppen ezért december 27-én ismét a Corvintető fog helyet adni a nagy sikerű, Metha által fémjelzett Warriors sorozatnak, amelynek vendégei ezúttal a The Etiket és a DumDum fesztivál atyja, Sikztah lesz, valamint Obrotka aka. Goodspeed és Nils, a Concorde csapatából és természetesen a házigazda Metha.

A szilveszterre való rágyúrás egyik legjobb opciója tehát adott, ahol a fellépők sem fognak finomkodni az ütemekkel, így aki egy harcosokhoz méltó techno bulira vágyik az év legutolsó hétvégéjén, annak egész biztosan a Corvintető a legideálisabb választás.

Line up:

22:00 GoodSpeed Astronaut Music)

00:30 Sikztah ( The Etiket)

02:30 Metha ( Be Massive)

04:00 Nils ( Concorde)

+18

Belépő: 600 Ft

www.facebook.com/​events/​1515322448716521/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó