Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Infinity Sounds & Plasmic Records presents: Digital Dream @ R33

Fellépők
Dátum 2014. november 29. – 2014. november 29.
Helyszín R33
Stílus House, Techno, Progressive
Infinity Sounds & Plasmic Records presents: Digital DreamNovember 29-én egy vadonatúj klubest indul útjára az Infinity Sounds és a román illetőségű Plasmic Records szervezésében. A Digital Dream a kollektív zenehallgatás élményét szeretné megosztani a nagyérdeművel magas színvonalon, nem megszokott formában. Hogy ez mit is takar? Első sorban az elérhető legjobb hangtechnikán, a Funktion One rendszeren fognak megszólalni az ütemek, aztán lesz még brutálkomoly vizuál is Zana illusztrálásában, a line up-al meg egyenesen hiánypótló üzemmódra kapcsolt a szervezőgárda.R33

Infinity Sounds & Plasmic Records presents: Digital Dream @ R33

November 29-én egy vadonatúj klubest indul útjára az Infinity Sounds és a román illetőségű Plasmic Records szervezésében. A Digital Dream a kollektív zenehallgatás élményét szeretné megosztani a nagyérdeművel magas színvonalon, nem megszokott formában. Hogy ez mit is takar? Első sorban az elérhető legjobb hangtechnikán, a Funktion One rendszeren fognak megszólalni az ütemek, aztán lesz még brutálkomoly vizuál is Zana illusztrálásában, a line up-al meg egyenesen hiánypótló üzemmódra kapcsolt a szervezőgárda.

Szóval a line up... Kezdjük talán az exkluzív vendéggel. Slam Jr. már hosszú évek óta elkerülte a magyar fővárost, legalábbis fellépések szempontjából. A Strictly! atya azóta az ország nyugati részén a Kapuvár – Sopron – Szombathely háromszögben muzsikál, közben járja a nagyvilágot, például nemrég zenélt Londonban is. Jelenleg Ausztriában él, hamarosan érkezik legfrissebb mixalbuma az Aero, amiről hamarosan bővebben mesél majd a vele készült interjúban.

Folytassuk a sort a Plasmic Records képviselőjével, aki szintén évek óta nem zenélt már a magyar fővárosban. Igen, ő Kool. Az úriember 2007-ig rendszeresen fellépett a budapesti éjszaka legnívósabb eseményein, minden évben ott tanyázott a legendás Kecel Fesztiválok diszkós pultjában. A Sound Of The Future főszervezője, az Infinity Sounds és a Prime fm művésze a fővárosból ugyan eltűnt pár évre, de azért Magyarország déli régiója /Szeged/azóta is megkapja az optimális Kool-adagot.

Ha már a régi arcok, akkor Sylvie is ide sorolható. Személyében tisztelhetjük Magyarország első nagyobb publicitásban részesülő női lemezlovasát, a legendás FREEE Magazin egykori munkatársát, a népszerű, és kulturális szempontból meghatározó Progressylvie mixalbum szerzőjét. A hölgy az utóbbi években produceri munkákba vágta fejszéjét, jelenleg Khristian K-vel közösen a DefinitelyBAD, valamint önállóan a Fellowtraveller alteregó alatt adja ki zenéit. Az Infinity Sounds csapatán kívül egy nemzetközi kollektíva a Frisky rádió is családjába fogadta.

Ugyancsak a Plasmic képviseletében érkezik városunkba egy fiatal tehetséges dj/producer a román fővárosból Bukarestből. Caval a 10 legjobb román lemezlovas egyike /Nights Awards/, produceri munkái a Plasmic-en kívül olyan lemezkiadóknál jelennek meg a teljesség igénye nélkül mint, a Tobus, Sot One Records, My First Love Records, Vandalism Records, Recoverty Tech Records, Zeitlos, vagy a Wavetech Music. Az úriember a román klubélet meghatározó alakja lett az elmúlt években, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan neves szórakozóhelyek rendszeres fellépője, mint a Kudos Beach, vagy a Barocco.

És végül de nem utolsósorban a fellépők gárdájának erőteljes lendülettel feltörő rezidense: Smole! Az Infinity Sounds művésze, a Prime fm lemezlovasa mostanság igen nagy népszerűségnek örvend a budapesti partiéletben, egyre több eseményen vállal szerepet a lemezjátszók mögött, nem kis sikereket elkönyvelve. Szettjei őrületesek, kifinomult zenei ízlésről tanúskodnak.

Említésre méltó maga a plakát is. A fantáziamegmozgató festmény egy világhírű magyar festőművész Mihálka György aka Bőrönd munkája. Bár nem tényleges valójában mutatkozik meg a flyeren – ugyanis a kollektíva grafikusa Fekete László átértelmezte kicsit – így is csodaszép. A szervezők azt az ígéretet tették, hogy az esemény falán megosztják majd az eredeti alkotást is.

A Digital Dream a house, és a techno mélyebb bugyraiban ingázó, egy kevéske progressive hangzásvilággal megfűszerezett, kicsit minimalisztikus, néhol bugyborékolós, atmoszferikus utazásra csábítja a nagyérdemű közönséget. Az előremutató, különleges zenei, és vizuális élményekkel egy digitális álom válik valóra.

Esemény: www.facebook.com/​events/​941268189235986/​

Line up:

SLAM JR. /Strictly!/

KOOL (RO) /Plasmic Records, Sounds Of The Future, Infinity Sounds, Prime fm/

SYLVIE /Infinity Sounds, Frisky Radio, Prime fm/

CAVAL (RO) /Plasmic Records/

SMOLE /Infinity Sounds, Prime fm/

Visual:

Zäna

Technika/Sound

Funktion One Hungary

Belépő: 2.000 HUF

Helyszín

  • R33

    Soroksári u. 58. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó